Totalrenoverad lägenhet med bevarad charm samt takterrass i Santa Catalina
Prissänkt
Renoverad
Prissänkt
349 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
1
Boarea
84 kvm
Byggyta
84 kvm
Takterrass
Ja
Ref
1143
Typ
Lägenhet
Våningsplan
1 av 3
Balkongyta
1 kvm
Terrassyta
25 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Bilder

. Santa Catalina - Bjurfors
. Santa Catalina - Bjurfors

En härlig del av Santa Catalina

. Santa Catalina - Bjurfors

Mysigt med utsikt över taken

. Santa Catalina - Bjurfors

Stor gemensam terrass

. Santa Catalina - Bjurfors

Till vänster ligger gästrummet

. Santa Catalina - Bjurfors

Entré och matrum

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Det här är ett boende med mycket hög charmfaktor - en varsamt renoverad lägenhet som passar dig som gillar att befinna sig i händelsernas centrum. Läget i Santa Catalina är nämligen så coolt det kan bli, med Bar Cuba runt hörnet och den fantastiska saluhallen Mercat de Santa Catalina ett korrt stenkast åt andra hållet.

Lägenheten är totalrenoverad med bevarad charm och vackra detaljer. Den ligger en trappa upp vid ett litet torg och i fastigheten finns bara två andra lägenheter. I kvarteret ligger alla populära restauranger, barer och klubbar.

Kontakta oss på Bjurfors Mallorca så ordnar vi visning!

Interiör

Hallen är rymlig med öppen planlösning mot det moderna köket och mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns en liten balkong som vetter ut mot det lilla torget. Mysfaktorn är lika hög som avståndet mellan golv och takbjälkar. I anslutning till köket mot sovrummet finns ytterligare ett rum med många ansikten - lounge, matrum eller ett gemensamt arbetsrum - valet är ditt.

Alla rum har högt i tak med fina träbjälkar i harmoni med de läckra trägolven. Det ger ett skönt lugn med alla möjligheter att bli hemtrevliga favoritrum. Här har man tagit vara på den usprungliga känslan haft när man renoverat. Två sovrum med fönster och plats för dubbla sängar. Stor klädkammare för ypperlig förvaring. I vardagsrummet och köket finns air condition installerad.

Två trappor upp finns en gemensam solig takterrass med karaktäristisk utsikt över dom brokiga taken som ligger intill. Och här väntar en liten överraskning - ytterligare ett rum renoverat i samma stil som lägenheten med träbjälkar, parkettgolv och ett fönster som vetter ut mot hustaken. Det här rummet är perfekt som gästrum eller som en avskild liten lya för tonåringen. Spännande.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Balkong
Ja
Balkongyta
1 kvm
Terrass
Ja
Terrassyta
25 kvm

Gemensam takterrass. Balkongen är en så kallad mallorkinsk balkong.

Information

Typ
Lägenhet
Prissänkt
349 000 €
Våningsplan
1 av 3
Rum
5
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
1
Boarea
84 kvm
Byggyta
84 kvm

Avstånd

Strand
2300 m
Hav
200 m
Centrum
10 m
Shoppingcenter
750 m
Livsmedelsbutik
100 m
Golfbana
6000 m
Flygplats
10000 m
Sjukhus
1000 m

Området

Om området

Santa Catalina ligger bara tio minuters promenad från Gamla stan och katedralen. Förr i tiden var området en fiskeby precis vid havet, och skilt från Palma stad. Det var mest fattiga fiskarfamiljer som bodde i kvarteren och husen är huvudsakligen två eller tre våningar höga, med små terrasser och fasader med typiska färgstarka mallorkinska fönsterluckor. Santa Catalina är som en egen liten stad i staden, med låga hus och lugna gator kantade av träd. På dagtid har området småstadskaraktär med diversehandlar, järnhandlar blandat med yogastudior och inredningsbutiker. Saluhallen i Santa Catalina får heller inte missas, alltid fullt med folk - daglig färsk fisk, kött, frukt och grönsaker och med jordbruksprodukter från gårdarna omkring på ön. Under de senaste åren har Santa Catalina utvecklats till Palmas nya “hotspot” med sina butiker, affärer, uteserveringar, sina barer, kaféer och restauranger. När mörkret faller förvandlas gatorna och fasaderna till en skådeplats för nöjessugna. Att bo i Santa Catalina är att ständigt befinna sig i händelsernas centrum.

Kommunikationer

Det finns busshållplatser på de större gatorna som kringgärdar Santa Catalina. Från Plaza Progresso går täta bussturer till stranden i Illetas samt till Plaza España som är Mallorcas kommunikationsnav. Från Plaza España går alla stadsbussar och landsortsbussar, pendeltågen samt smalspåriga järnvägen till Soller. Hållplatsen för flygbussen ligger också i utkanten av Santa Catalina.

Närservice

Här finns några små livsmedelsbutiker och framför allt den fantastiska saluhallen där utbudet av fisk, kött, frukt och grönsaker komplett. Ett outsinligt utbud av kaféer, barer och restauranger. I Santa Catalina finns också annan service, såsom post, banker, apotek.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder