Modernt Penthouse i en historisk byggnad i Málaga
Nyproduktion
Renoverad
Pris
525 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Byggyta
115 kvm
Ref
Malaga, Ref 312
Typ
Lägenhet
Våningsplan
3 av 3
Balkong
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Telefon: +34 667816108

Beskrivning

Beskrivning

Tidlös skandinavisk design som blandar sig med den ursprungliga stilen i den klassiska byggnaden från 1900-talet gör den här 3-4 sovrumslägen unik. Fastigheten genomgår en stor ombyggnation där en rymlig duplextakvåning skapas, där du kan njuta av utsikten över taket och bergen i bakgrunden.
Resultatet skall bli en fantastisk lägenhet med högt i tak, öppna planlösningar, uteplatser med naturligt ljus och mångsidig layout. 3-4 sovrum och 2 badrum, vardagsrum med franska-balkonger och ett fullt utrustat kök. Designad i modern skandinavisk stil och med många element och arv från den ursprungliga byggnaden, som träbjälkar och färgglada golvplattor.

Byggnaden ligger bara 100 meter från den berömda teatern Cervantes i centrala Malaga. Den här historiska byggnaden på 5 våningar är under ombyggnation för 3 lyxiga 2-4 sovrumlägenheter samt en trendig lokal på markplan.
Detta är en unik produkt som lämpar sig som primärbostad, ett andra hem eller som en investering med bra uthyrningspotential.

Klar för inflyttning under sommaren 2019

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
525 000 €
Våningsplan
3 av 3
Rum
4
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
115 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet
Byggår
1900*
Fönster
2-glasfönster

* renov 2019

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Nej

Området

Att bo i Malaga

Man kan kalla Malaga för Costa del Sols huvudstad. Det är den näst största staden i provinsen Andalusien efter staden Sevilla och Spaniens 6:te största stad med ca 600.000 invånare. På Malagas flygplats landar man när man vill besöka solkusten, och det går tåg direkt från flygplatsen till centrum vilket tar ca 15 minuter. I Malaga finns anrik historia, museer, en gammal mysig stadskärna, moderna shoppingkvarter och massor av barer och caféer.

Den mest kända stranden i Malaga heter Playa de la Malagueta, och är båda fin och lång men flera strandrestauranger.

I Malaga tar man sig lättast fram gående. Själva kärnan är det äldsta kvarteret i Malaga där floden Rio Guadalmedina är gränsen åt väster och hamnen åt söder och berget åt öster. Väster om floden ligger tåg- och busstationerna. Mitt i gamla stan ligger den kända gågatan Marquéz de Larios, på denna gata finns många butiker, så som Mango, Massimo Dutti, Desigual m.m. Vidare finner du mängder med restauranger och barer runt de små gränderna i gamla stan.

Ett område som blivit ett av de populäraste på senaste år är SoHo Art District, som ligger mellan gamla stan och havet. Soho är ett livligt och kreativt område bestående av alternativkultur och har uppstått till stor del tack vare CAC (Centro de Arte Contemporáneo). Området är fullt av kaféer, restauranger, gallerier och är känt för sin graffiti och gatukonst.

Det tar ca 15 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Telefon: +34 667816108

Förslag på andra bostäder