Havsutsikt - rymlig lägenhet i Vila Olimpica
Pris
720 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Boarea
112 kvm
Byggyta
115 kvm
Ref
3384
Typ
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Hiss
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk:

  :
  Mobil: +34 635 72 80 66

Beskrivning

Beskrivning

Ljuvligt ljus lägenhet med garageplats i bostadsområdet Olympiska byn, som byggdes inför olympiaden i Barcelona 1992. Fantastisk havsutsikt, syd-ost läge, med gångavstånd till stranden Icària Nova.

Vardagsrum med utsikten som tavlor och halvöppet kök där man kan njuta av den fantastiska Medelhavsutsikten. Belägen ett stenkast från stranden och dess promenad med alla restauranger och caféer.

Lägenheten består av tre exteriöra sovrum, alla med inbyggda garderober, och två badrum varav ett i anslutning till det största dubbelrummet.

Köket är utrustat med kylskåp, mikrovågsugn, ugn, spis och diskmaskin.

Garageplats ingår.

Fantastiskt läge intill Paseo Marítimo, hamnen och playan med praktisk in- och utfart till staden via Ronda Litoral. Gångavstång till centrum och parken Ciutadella.

Interiör

Garageplats ingår

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
720 000 €
Våningsplan
2 av 8
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
112 kvm
Byggyta
115 kvm

Energideklaration

Utförd
Utförd

Byggnadssätt

Byggår
1992

Exteriör

Terrass
Nej

Området

Om området

"Catalan Manchester" med antydan på områdets stora industrier kallades det som idag är det mycket omtyckta och moderna Poblenou. Från början var Poblenou ett industriområde med hårda levnadsvillkor och hade inte mycket charm att erbjuda mer än industribyggnader i mängder.

Under den senare delen av 1900-talet började området genomgå en total renovering. Redan 1960 börjades en upprustning som ledde till att Poblenou fick en högre levnadsstandard och bättre boenden. Och 1992 i och med dem Olympiska spelen inleddes "The 22@plan"-projektet som resulterade i den riktiga och stora totalrenoveringen av området.

Idag är Poblenou ett område fullt med överraskningar och vacker arkitektur. Här har en bra levnadstandad och ett område i kunskap växt fram. Där tidigare övergivna industrier omvandlats till bostäder, gallerier, butiker och företagsverksamhet, även en mängd konst- och design-skolor har etablerat sig i området.

I den lägsta delen av Poblenou belägen längs vattnet finner du La Vila Olímpica. La Vila Olímpica är en nyare och modernare del av Poblenou och byggdes sent 1980-tal och var boende för 15 000 atleter under dem Olympiska spelen 1992. Här hittar du spännande arkitektur, bland annat den omtalade guldfisken designad av Frank Gehry och Barcelonas "Twintowers", Torre Mapfre och Hotel Art.

Poblenou är ett av dem lugnaste områdena i Barcelona med mycket grönska. Här finns många parkområden och två av Barcelonas bästa stränder runt husknuten, som gör området perfekt för promenader, sport, aktivitet och bad. Parkerna längs stränderna har blivit en trevlig hållplats för både barn som vuxna som kommer hit för att njuta av grönska och svalkande havsbrisar.

Poblenou ligger endast 20 minuter bort från Barcelona city och är utrustat med både tunnelbana, spårvagn och busstrafik vilket gör det lätt att ta sig fram genom Barcelona.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk:

  :
  Mobil: +34 635 72 80 66

Förslag på andra bostäder