Smakfull trea med kvalitativa materialval

Poble Sec, Barcelona Stad, Barcelona

Poble Sec Ref 3333

Renoverad
Pris
439 000 €
Avgift
50 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Boarea
70 kvm
Byggyta
88 kvm
Ref
3333
Typ
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Balkongyta
4 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk:

  :
  Mobil: +34 635 72 80 66

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Ljus och öppen planlösning på ca 70 kvm boyta med genomgående polerat mikrocementgolv i vacker grå-beige ton och välvt tegeltak i vitt. Sovrummen är utrustade med inbyggda garderober och vetter mot bakgården, stort badrum samt mindre gästtoalett med dusch, rymligt kök med anti-fingeravtrycksbehandling (märke Fenix) och mörk granitskiva, samtliga vitvaror Smeg.

I hallen vid köket ligger en gästtoalett med dusch, vidare ut mot gatan ligger det rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matsalsbord.

Nedsänkt tak i hall och badrum. Integrerad A/C med både värme- och kyla.

Platsbyggda garderober med ledbelysning, ljusspottar i hall och badrum från tyska Led Linear, vitvaror från Smeg, Badrumsmaterial Corian och Inspira och strömbrytare från tyska märket Jung, kranar och duschar i svart.

Tillgång till gemensam takterrass.

Materiallista vid förfrågan.

Fakta

Månadsavgift

Avgift/hyra
50 €

IBI (fastighetsskatt):

Byggnadssätt

Byggår
1940

Energideklaration

Utförd
Utförd

Information

Typ
Lägenhet
Pris
439 000 €
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
70 kvm
Byggyta
88 kvm

Exteriör

Balkong
Ja
Balkongyta
4 kvm
Terrass
Nej

Balkong både mot gata och bakgård. Tillgång till gemensam takterrass.

Området

Om området

Poble Sec, den torra byn på katalanska, har fått sitt namn från tiden när området inte hade tillgång till vatten. Och inte förrän till sent 1800-tal fanns vatten, då områdets fontän byggdes och som idag symboliserar en viktig del av Barcelonas historia. Efter att Poble Sec-borna fick tillgång till vatten började området växa och nya byggnader och fastigheter började byggas.

Poble Sec har en stor variation på en mängd restauranger och barer, och söker du efter Barcelonas billigaste bar- och tapasutbud har du kommit helt rätt! Här hittar du bland annat den mycket omtyckta och omtalade gatan Carrer de Blai, en lång gågata fylld med små intima tapasbarer och terrasser.

Området har mycket kultur att erbjuda, här hittar du teatrar och museum, men framför allt här ligger Barcelonas egen Molin Rouge, El Molino. El Molino öppnade portarna 1898 och erbjuder än idag högklassig cabaret och burlesque.

Det som gör Poble Sec unikt är bland annat att det ligger i foten av det grönskande Montjuic. Montjuic erbjuder, förutom underbara grönskande trädgårdar och 360 graders utsikt över hela Barcelona, på en mängd olika aktiviter för hela familjen. Varför inte ta en promenad till Montjuics slott, ta en fika och kolla på utsikten, för att sedan besöka Magic Fountains som varje kväll har ett majestätiskt och romantiskt fontänspel med musik och ljussättning.

Tillsammans med området Sant Antoni är Poble Sec i en utvecklingsfas som det spås en ljus framtid för. Nya restauranger, barer och mötesplatser växer ständigt fram och en modernare version av Poble Sec har börjat ta fart. Idag är Poble Sec ett område där gammalt möter nytt, här hittar du gamla originalfasader tillsammans med nya upprustade moderna och fastigheter, tapasrestauranger som gått i generationer till nya moderna barer, och katalaner till nyinflyttade internationella invånare.

Området ligger intill Avinguda Paral-lel som är en av Barcelonas huvudgator, med femton minuters promenad till Las Ramblas och promenadavstånd till stranden. Anslutande till området finns tre tunnelbanestationer samt flertal busslinjer.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk:

  :
  Mobil: +34 635 72 80 66

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  Poble Sec Ref 3374
  Ref
  3374
  Pris
  469 000 €
  Månadsavgift
  52 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  72 kvm