Stort hus med privat pool och panoramautsikt bara 15 min bilresa från Barcelona.

Barcelona Stad, Barcelona

Les Planes Ref 3265

Pris
835 000 €
Antal rum
10
Antal badrum
4
Boarea
227 kvm
Byggyta
350 kvm
Pool
Ja
Ref
3265
Typ
Villa
Balkong
Ja
Terrass
Ja
Uteplats
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Liz Tiffany

  Mäklare

  Språk: Engelska, Spanska och Franska

  :
  Telefon: +34 635 810 579

Bilder

. Les Planes Ref 3265 - Bjurfors
. Les Planes Ref 3265 - Bjurfors
. Les Planes Ref 3265 - Bjurfors
. Les Planes Ref 3265 - Bjurfors
. Les Planes Ref 3265 - Bjurfors
. Les Planes Ref 3265 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Denna stora villa med 6 sovrum 4 badrum med panoramautsikt och privat pool ligger i den naturliga parken Collserola. Det känns som om du är i mitten av bergen, men du är knappt 15 mintues från de viktigaste internationella skolorna i Barcelona och en 25 minuters bilresa till Barceona centrum. Huset ligger också en kort bilresa från Lesplanes undergroud stop.
Det har 6 sovrum och 4 badrum fördelat på 3 våningar.
På övervåningen finns ingången, vardagsrum matsal med terrass och fantastisk utsikt, trädgård och pool, garage, kök, tvättrum. 1 våning ner är sovrummet med 5 dubbelrum, (1 badrum), 1 enkelrum och 1 mer badrum. På älskare nivå är den andra större trädgården, också med spektakulär utsikt, ett stort lving rum och ett eget sovrum med dubbelsäng.

Sant Cugat sitter strax bakom tibidabo och är en liten stad främst befolkad av familjer med barn som söker närhet till arbete i Barcelona och internationella skolor både i Sant Cugat och Barcelona. Det är extremt bra anslutet både av tunnelbanan (FGC / ferrocarriles) och med bil genom vallvidrertunneln med storstaden bara 20mn med tåg eller bil.

Vänligen kontakta oss för information eller ett besök. Vi hjälper dig gärna!

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
835 000 €
Rum
10
Sovrum
6
Max antal sovrum
10
Antal badrum
4
Boarea
227 kvm
Byggyta
350 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2003

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja
Uteplats
Ja

Omgivningarna

Om området

Med en spännvidd över strandliv och medelhavsbad, till sitt rika konst och kulturarv har Barcelona en självklar plats på världskartan.
Från hjärtat av det gamla Barcelona, kallat Barri Gotic, med sina medeltida byggnader och smala gränder, stadens downtown. Till L´Eixample (expansionen på katalanska) uptown, som skapades efter att stadens stadsmurar revs i mitten på 1800-talet och den välkända arkitekten Ildefons Cerdá fick designa en ny modern stadsdel. Den nya delen skulle vara pampig och funktionell i kontrast till medeltidens prång och vrår. Lyckligtvis för staden, sammanföll expansionen med den världsberömda arkitekten Antoni Gaudis mest verksamma år. Vars skapelser än idag inspirerar och förvånar dess betraktare. Att därtill addera utvecklingen sedan OS-värdskapet 1992, då staden öppnade upp sig mot medelhavet med futuristiska Vila Olímipca och Barceloneta och gav plats för inbjudande sandstränder, ger staden sina hisnande kontraster!
Att spendera fredagen på café i världsarvet Gaduis Casa Milà , spanandes över folkvilmlet i en meteropolisk värdstad där modehusens flagshipstores tävlar om uppmärksamheten. Lördagen på skidor i Pyrenéerna 1,5 timmas bilresa bort och avsluta helgen med en söndag på en av de 8 kringliggande golfbanorna, visar såklart på Barcelonalivets fantastiska möjligheter!
Oavsett om drömbostaden är ett penthouse med utsikt över medelhavet i Barceloneta eller en lägenhet med sekelskiftets pampighet på L´Eixamples flotta gator, är drömmen om ett Barcelona liv bara en ca. 3 timmars flygresa bort från Sverige. Tack vare bolagens tävlan om tillgänglighet och pris, är pendlingen inte mer komplicerad än Stockholm-Göteborg inom Sverige.

Varmt välkommen att låta Bjurfors förverkliga just Din Barcelona dröm!
________________________________________

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Liz Tiffany

  Mäklare

  Språk: Engelska, Spanska och Franska

  :
  Telefon: +34 635 810 579

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  Valldoreix Ref 3266
  Ref
  3266
  Pris
  1 195 000 €
  Antal rum
  9
  Sovrum
  5
  Boarea
  330 kvm
  Tomtarea
  1000 kvm