Stor våning högst uppe i vacker sekelskiftesbyggnad på berömda Via Laietana
Renoverad
Pris
775 000 €
Antal rum
6
Antal badrum
2
Boarea
125 kvm
Byggyta
139 kvm
Ref
3379
Typ
Lägenhet
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja
Balkongyta
2 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska

  :
  Telefon: +34 635 72 80 66

Beskrivning

Beskrivning

6-rumslägenhet på översta våningen i en vacker sekelskiftesbyggnad på den gatan berömda Via Laetana i centrala Barcelona.

Lägenhet på 139 m2 byggyta och 118 m2 boyta är totalrenoverad och har västläge och eftermiddagssol. Gamla originaldetaljer som glasdörrar och kronformar har restaurerats och kombinerats med nya material som passar in i stilen.
Fastigheten är vacker och har en stor och pompös entré med en originalhiss i trä. Lägenheten består av fem sovrum och två badrum, köket och ett stort vardagsrum med matsal. Mycket ljus och 2 franska balkonger som vetter som självaste Via Laetana.
Lägenheten är välisolerad med dubbelglas i alla fönster och dörrar och ligger högst uppe i på översta våningen med utsikt över gamla stans takåsar. Belägen mitt i centrala Barcelona och gångavstånd till strand och hav.

Kontakta oss gärna för mer information och ett besök!

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
775 000 €
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja
Rum
6
Sovrum
5
Antal badrum
2
Boarea
125 kvm
Byggyta
139 kvm

Exteriör

Balkong
Ja
Balkongyta
2 kvm
Terrass
Nej

2 franska balkonger

Energideklaration

Utförd
Utförd

Området

Om området

Born har vuxit fram till att idag vara ett av Barcelonas främsta kulturområden. Här hittar du det omtalade Picasso museet, pampiga Palau de la Música och den magnifika kyrkan Santa Maria del Mar från 1300-talet, samt en mängd olika små museum och konst gallerier.

Born är ett område i harmoni och rörelse, där gatorna ofta är små och bilfria som mynnar ut i små torg. Området är känt för sitt breda utbud av unika och karaktäristiska restauranger, mysiga barer och en mängd fantastiska små boutiquer där du kan göra lyckosamma fynd. Dem små gatustråken och passagerna är ofta fyllda med små uteserveringar, och om kvällarna är Born minst lika populärt då området blivit en trevlig mötesplats tack vare allt restaurangliv.

Born är fyllt med byggnader av vacker arkitektur och med en vacker prägel från "det gamla" Barcelona. I centrala i Born på Carrer del Comerç ligger områdets omtalade marknad "Mercat del Born", där hittades under en renovering ruiner från en medeltida marknad, som man idag har valt att bevara. Hjärtat av Born hittar du på den intilliggande passagen Passeig del Born som har mängd trevliga restauranger och barer som lockar till sig hungriga turister och katalaner.

Beläget intill Born ligger den grönskande och stora parken Parc de la Ciutadella, även kallat Barcelonas gröna lunga, som dagligen är fylld av aktivitet. Här möts folk för yoga, picknick, kulturella evenemang, promenader och för att ta en avslappnande paus från stadspulsen.

Området är perfekt beläget centralt med endast 10 minuters promenad till Barcelonas strand och en kort promenad på 5 minuter till Barcelonas stadskärna, Plaça Catalunya. Anslutande till området finns tre närliggande tunnelbanestationer, Urquinaona, Jaume I och Barceloneta.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska

  :
  Telefon: +34 635 72 80 66