Nyproducerad villa med svårslagen utsikt

Barcelona norra kust, Barcelona

Sant Andreu de Llavaners, Ref.3236

Nyproduktion
Pris
949 000 €
Antal rum
5
Boarea
323 kvm
Byggyta
262 kvm
Tomtarea
1688 kvm
Ref
3236
Typ
Villa
Balkong
Ja
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Liz Tiffany

  Mäklare

  Språk: Engelska, Spanska och Franska

  :
  Telefon: +34 635 810 579

Bilder

. Sant Andreu de Llavaners, Ref.3236 - Bjurfors
. Sant Andreu de Llavaners, Ref.3236 - Bjurfors
. Sant Andreu de Llavaners, Ref.3236 - Bjurfors
. Sant Andreu de Llavaners, Ref.3236 - Bjurfors
. Sant Andreu de Llavaners, Ref.3236 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade villa där ljus och rymd är bostadens röda tråd. Med generösa fönsterpartier blickandes ut mot Medelhavet är den den 1688 kvadratmeter stora trädgården med pool en del av vardagsrummet.

Villans genomtänkta planlösning distribuerar 4 sovrum, 3 badrum och stora generösa sociala ytor och sällskapsrum. Samtliga rum med gediget ljusinsläpp.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
949 000 €
Rum
5
Sovrum
4
Boarea
323 kvm
Byggyta
262 kvm
Tomtarea
1688 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

Från Barcelona och norrut hittar vi först kuststräckan Maresme. Den utgörs av ett stort antal små byar, med invånarantal runt ca. 10 000 personer, alla med sin egen kyrka och huvudbygata med charkuterier, fiskaffärer, bagerier och vinbodegor. En favorit här är Caldes d´Estrac som är en gammal kurort, staden kan fortfarande njuta av det naturligt varma, 37 gradiga källvattnet i det gemensamma badhuset. Här finns en genuin bykärna med en Mercat, saluhall, med färsk fisk, kött och härliga grönsaker och även ett litet Picasso Museum.I Caldes d' Etsrac eller Caldetas i folkmun, kan du bo i en härlig lägenhet mitt i byn, eller varför inte i ett traditionellt townhouse. Förflyttar du dig längre upp i byn eller till någon av grannbyarna Sant Vincenc eller Sant Andreu de Llavaneres finns villor med fantastisk utsikt över medelhavet och med de vackra gröna bergen i ryggen. In till Barcelona tar man sig enkelt med kust-tåget, ca. 40 min eller den fina motorvägen på ca. 30 min. Efter Maresme ungefär, 50 km norr om Barcelona, utmed kusten, börjar Costa Brava, den vilda kusten. Det är en fantastiskt vacker och dramatisk kuststräcka med sina hisnande branter rakt ner i havet som möjliggör små privata stränder varvat med långa härliga och breda sandstränder. Här är livet i sin blom under sommarmånaderna medan vinterhalvåret erbjuder ett större lugn. Det finns en mängd härliga småorter, exempelvis Begur som är en pärla med sin gamla bykärna och gröna klippor ner mot några av Costa Bravas finaste stränder såsom Sa Riera och Sa Tuna. Här finns allt från urbanisationer nära golfbanan, till härliga villor på de grönskande sluttningarna. Med spännvidden från de traditionella byarna i Maresme med sin nära kontakt med Barcelona stad till Costa Bravas mer sommaridyll med en klippig grönska som vältrar sig ner i Medelhavet så har alla möjligheten att finna just sin favorit plats! Välkommen att låta Bjurfors guida Dig rätt till just Ditt drömboende!

Omgivningarna

Om området

Från Barcelona och norrut hittar vi först kuststräckan Maresme. Den utgörs av ett stort antal små byar, med invånarantal runt ca. 10 000 personer, alla med sin egen kyrka och huvudbygata med charkuterier, fiskaffärer, bagerier och vinbodegor. En favorit här är Caldes d´Estrac som är en gammal kurort, staden kan fortfarande njuta av det naturligt varma, 37 gradiga källvattnet i det gemensamma badhuset. Här finns en genuin bykärna med en Mercat, saluhall, med färsk fisk, kött och härliga grönsaker och även ett litet Picasso Museum.I Caldes d' Etsrac eller Caldetas i folkmun, kan du bo i en härlig lägenhet mitt i byn, eller varför inte i ett traditionellt townhouse.

Förflyttar du dig längre upp i byn eller till någon av grannbyarna Sant Vincenc eller Sant Andreu de Llavaneres finns villor med fantastisk utsikt över medelhavet och med de vackra gröna bergen i ryggen. In till Barcelona tar man sig enkelt med kust-tåget, ca. 40 min eller den fina motorvägen på ca. 30 min.

Efter Maresme ungefär, 50 km norr om Barcelona, utmed kusten, börjar Costa Brava, den vilda kusten. Det är en fantastiskt vacker och dramatisk kuststräcka med sina hisnande branter rakt ner i havet som möjliggör små privata stränder varvat med långa härliga och breda sandstränder. Här är livet i sin blom under sommarmånaderna medan vinterhalvåret erbjuder ett större lugn. Det finns en mängd härliga småorter, exempelvis Begur som är en pärla med sin gamla bykärna och gröna klippor ner mot några av Costa Bravas finaste stränder såsom Sa Riera och Sa Tuna. Här finns allt från urbanisationer nära golfbanan, till härliga villor på de grönskande sluttningarna.

Med spännvidden från de traditionella byarna i Maresme med sin nära kontakt med Barcelona stad till Costa Bravas mer sommaridyll med en klippig grönska som vältrar sig ner i Medelhavet så har alla möjligheten att finna just sin favorit plats!

Välkommen att låta Bjurfors guida Dig rätt till just Ditt drömboende!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Liz Tiffany

  Mäklare

  Språk: Engelska, Spanska och Franska

  :
  Telefon: +34 635 810 579

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  Alella ref 3207
  Ref
  3207
  Pris
  1 080 000 €
  Antal rum
  7
  Sovrum
  5
  Boarea
  300 kvm
  Tomtarea
  1000 kvm
 • Villa

  Barcelona norra kust, Barcelona

  Nyproduktion
  Reserverad
  Adress
  Sant Andreu de Llavaneres Ref 3052
  Ref
  3052
  Pris
  849 000 €
  Antal rum
  7
  Sovrum
  6
  Boarea
  212 kvm
  Tomtarea
  1886 kvm