Exklusiv lyxvilla i kustområdet Maresme, 30 km norr om Barcelona city.

Barcelona norra kust, Barcelona

Cabrils Ref 3267

Pris
2 100 000 €
Antal rum
15
Antal badrum
7
Boarea
700 kvm
Byggyta
790 kvm
Ref
3267
Typ
Villa
Balkong
Ja
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Liz Tiffany

  Mäklare

  Språk: Engelska, Spanska och Franska

  :
  Telefon: +34 635 810 579

Beskrivning

Beskrivning

Stor exklusiv villa i minimalistisk stil. Underbar panoramautsikt över Medelhavet och bergen. Detta hus har nyligen restaurerats för att uppnå större aktiv och passiv energieffektivitet för att skydda vår naturliga miljö.

Villan är insynsskyddad och ligger på en tomt på 1598 m2, orienterad mot söder med sol hela dagen. Villan är på 700 m2, med 5 sovrum, 5 badrum och 1 toalett. Bredvid huset finns ett gästhus på 90 m2 med 2 sovrum och 1 badrum. Gästhuset har en separat ingång och har även en egen terrass ansluten till trädgården. Privat garage för 6 bilar, med pergola för skydd mot sol och regn.

Trädgården har en pool på 4 x 8 m och trevliga uteplatser för tidiga frukostar till sena middagar, samtidigt som du njuter av den otroliga utsikten över havet. Dessutom finns en stor terrass som omger huset.

Huset har en ståtlig entré från vilken den nås av en bred och ståtlig trappa. Villans interiör är ljus och stilren med sovrum, kontor och kök, alla anslutna till den imponerande terrassen med panoramautsikt över havet och med panoramafönster.

Trädgården som omger huset är en typiskt Medelhavsträdgård, tallar, buskar och grönskande växter. Denna typ av trädgårdsterräng behöver lit vatten.
Huset ligger i området "El Maresme" på norra kusten i Barcelona. "El Maresme" är känd för sitt milda medelhavsklimat, milda temperaturer under året runt, majoriteten soliga och ljusa dagar. Området har består av en vacker färgskala med intensivt blå på kust kombinerat med de lysande gröna bergen. Denna magiska kombination mellan små berg och Medelhavet, dess närhet till staden Barcelona, gör Maresme till ett idealiskt bostadsområde för familjer. El Maresme består av små charmiga orter omgivna av privata bostadsområden, här finns även populära golfbanor, marinor, ett stort utbud av fritidsaktiviteter, idrottsanläggningar, breda sandstränder. Det ger också en av de bästa gastronomiska erbjudanden i Spanien, med flera restauranger med Michelinstjärnor.

Välkommen till denna fantastiska villa omgiven av en avkopplande miljö, välskött trädgård och med egen pool. Havsutsikten från såväl huset och trädgården är svårslagen och detta tas bland annat tillvara genom villans stora panoramafönster.

Huset har turistlicens: HUTB 015936.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
2 100 000 €
Rum
15
Sovrum
8
Antal badrum
7
Boarea
700 kvm
Byggyta
790 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

Från Barcelona och norrut hittar vi först kuststräckan Maresme. Den utgörs av ett stort antal små byar, med invånarantal runt ca. 10 000 personer, alla med sin egen kyrka och huvudbygata med charkuterier, fiskaffärer, bagerier och vinbodegor. En favorit här är Caldes d´Estrac som är en gammal kurort, staden kan fortfarande njuta av det naturligt varma, 37 gradiga källvattnet i det gemensamma badhuset. Här finns en genuin bykärna med en Mercat, saluhall, med färsk fisk, kött och härliga grönsaker och även ett litet Picasso Museum.I Caldes d' Etsrac eller Caldetas i folkmun, kan du bo i en härlig lägenhet mitt i byn, eller varför inte i ett traditionellt townhouse.

Förflyttar du dig längre upp i byn eller till någon av grannbyarna Sant Vincenc eller Sant Andreu de Llavaneres finns villor med fantastisk utsikt över medelhavet och med de vackra gröna bergen i ryggen. In till Barcelona tar man sig enkelt med kust-tåget, ca. 40 min eller den fina motorvägen på ca. 30 min.

Efter Maresme ungefär, 50 km norr om Barcelona, utmed kusten, börjar Costa Brava, den vilda kusten. Det är en fantastiskt vacker och dramatisk kuststräcka med sina hisnande branter rakt ner i havet som möjliggör små privata stränder varvat med långa härliga och breda sandstränder. Här är livet i sin blom under sommarmånaderna medan vinterhalvåret erbjuder ett större lugn. Det finns en mängd härliga småorter, exempelvis Begur som är en pärla med sin gamla bykärna och gröna klippor ner mot några av Costa Bravas finaste stränder såsom Sa Riera och Sa Tuna. Här finns allt från urbanisationer nära golfbanan, till härliga villor på de grönskande sluttningarna.

Med spännvidden från de traditionella byarna i Maresme med sin nära kontakt med Barcelona stad till Costa Bravas mer sommaridyll med en klippig grönska som vältrar sig ner i Medelhavet så har alla möjligheten att finna just sin favorit plats!

Välkommen att låta Bjurfors guida Dig rätt till just Ditt drömboende!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Liz Tiffany

  Mäklare

  Språk: Engelska, Spanska och Franska

  :
  Telefon: +34 635 810 579