Till innehållet

Bjurfors Nerja

Hur ser din drömbostad i soliga Spanien ut? Lugnet på landet? Pulsen i centrum? Vågskvalp vid stranden?
Bjurfors Nerja hjälper dig att förverkliga din dröm – vi hittar din bostad åt dig - kontakta oss redan idag!

Nyinkommet

Våra mäklare

 • Christian Csóka

  Franchisetagare/Säljare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 695 399 899

  Christian har lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher i både Sverige och utomlands. Han har, efter flera egna bostadsaffärer i Spanien, lätt för att sätta sig in i köparens situation samt har ett stort kontaktnät av experter att vända sig till för att underlätta för en trygg process. Han ser fram emot att hjälpa andra hitta just sin egen drömbostad.

 • Kristina Solbreck

  Franchisetagare/Säljare

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +34 656 881 689

  Kristina har ett stort engagemang för sina medmänniskor samt stor vana av att vara lyhörd och lösningsfokuserad från sin tidigare erfarenhet som HR-chef i olika internationella företag. Hon känner väl till området och hjälper dig att hitta just ditt drömboende efter dina individuella önskemål. Kristina förmedlar bostäder i Nerja samt närliggande kustorter.

 • Christian Nilsson

  Franchisetagare/IT-ansvarig

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +34 695 594 198

  Efter att ha arbetat många år inom IT-branschen som affärsystemkonsult driver idag Christian eget företag i Spanien med inriktning på affärssystem. Han har sedan några år bostad i södra Spanien och bor numera permanent i Nerja. På Bjurfors Nerja ansvarar och samordnar han Teknik och IT.

 • Emma Holmgren

  Marketing/Admin

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 635 708 584

  Emma är väl integrerad i den spanska kulturen sedan länge och har ett brett nätverk i Nerja. Emma tog en journalistexamen i New York och har internationell erfarenhet inom PR och bostadsannonsering. Hon ansvarar för marknadsföring och administration.

 • César Tomas Ruiz

  Intagsansvarig

  Språk: Spanska


  Telefon: +34 652 319 771

  César ansvarar för att hitta de mest attraktiva bostäderna på marknaden. Efter flera år i Nerja har han skaffat sig en stor kännedom om området samt etablerat ett lokalt nätverk som ger honom möjlighet att leta upp och förmedla just den drömbostad som du som kund letar efter.

 • Jelle Roos

  Säljare

  Språk: Engelska, Spanska, Tyska, Franska och Holländska


  Telefon: +34 674 118 399

  Jelle har flera års arbetslivserfarenhet som advokat och juridisk chef på ett försäkringsbolag i Nederländerna. Han har en mycket god förståelse för olika kulturer efter att ha seglat jorden runt under tre år samt efter att ha bott och arbetat i Thailand. De senaste åren har han bott permanent i södra Spanien och arbetat som mäklare i Nerja. Jelle kan marknaden och området mycket bra och kommer att hjälpa dig att hitta precis den bostad som du letar efter!

 • Helene Sahlsten

  Säljare

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +34 697 823 811

  Med sitt brinnande engagemang och känsla för service håller Helene alltid ett affärsmässigt fokus. Helene har de senaste 15 åren arbetat på ett ledande internationellt IT-företag med långsiktiga kundrelationer. Hon uppskattar och lägger stor vikt vid det personligas mötet samt att vara lyhörd, noggrann och effektiv för att möta kundernas behov. Med ett rakt och ärligt sätt vinner hon förtroende hos sina kunder och levererar efter deras önskemål.