Helt nytt och toppmodernt boende med magnifik utsikt över Lyckorna golfbana och havet.

Lyckorna, Uddevalla

Anfasterödsvägen 26

Besiktigad
Utgångspris
4 375 000 kr
Antal rum
3
Tomtarea
192 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
114 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Helt nytt och toppmodernt boende med magnifik utsikt över Lyckorna golfbana och havet.

Bilder

Bostadens med dess underbara vy över golfbanan och havet. Anfasterödsvägen 26 - Bjurfors
Bostadens med dess underbara vy över golfbanan och havet
Ett boende i toppklass. Anfasterödsvägen 26 - Bjurfors
Ett boende i toppklass
Spännande linjer och inbjudande ytor med access från både matplats och sovrum. Anfasterödsvägen 26 - Bjurfors
Spännande linjer och inbjudande ytor med access från både matplats och sovrum
Underbar vy över golfbanan mot havet. Anfasterödsvägen 26 - Bjurfors
Underbar vy över golfbanan mot havet
Njut av utsikten från den skyddade altanen. Anfasterödsvägen 26 - Bjurfors
Njut av utsikten från den skyddade altanen
Hela bostaden präglas av de stora fönsterpartierna. Anfasterödsvägen 26 - Bjurfors
Hela bostaden präglas av de stora fönsterpartierna

Beskrivning

Beskrivning

För dig som söker total avkoppling och bekvämlighet kan vi nu presentera Anfasterödsvägen 26. Bostaden är helt nybyggd och inredd med modern och smakfull stil. Den öppna planlösningen och de stora skjutdörrspartierna i glas ger maximalt ljusinsläpp och fantastisk utsikt över Lyckorna golfbana och Ljungskileviken. De öppna sociala ytorna dominerar intrycket och skapar ett öppet och välplanerat hem.

Du kommer in i den välkomnande hallen med en stor garderob med spegelskjutdörrar. Innanför dörren ligger ett snyggt och praktiskt klinkers och sedan tar ett parkettgolv vid. Samma parkettgolv går sedan igen i hela bostaden och skapar ett snyggt och enhetligt intryck. Under alla golv ligger golvvärme som höjer komforten. Redan när du öppnar dörren så slås du av den härligt takhöjden och ljuset som flödar in i huset. Framför dig har du den tavla som de stora glaspartierna ger. Från hallen har du tillgång till de båda sovrummen samt gästtoaletten som är snygg och fräsch med färgsättning i grått och vitt. När du går vidare in så öppnar vardagsrummet och köket upp sig. Den öppna planlösningen gör umgänget lätt och du har vardagsrumsdelen till höger och köket till vänster med plats för en stor matplats vid fönstren. När du öppnar upp skjutdörrarna suddas gränsen mellan ut och inne ut och du når lätt den härliga altanen med den underbara utsikten. Köket är välutrustat och påkostat med inredning i vitt med en mörk bänkskiva och kakel i vitt och grått. Vitvarorna är i rostfritt utförande och består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikro och ugn i bekväm arbetshöjd, vinkyl, spishäll infälld i bänkskivan samt diskmaskin. Innanför köket ligger en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt förvaring. Rummet går vidare till en stor groventré med dörrar som går att öppna upp så du får in golfbilen! Bostadens badrum har är helkaklat med klinkers på golvet. Här finns en snygg handfatsmöbel, dusch med vikdörrar samt gott om förvaring.

Precis vid havet i Ljungskile hittar du anrika Lyckorna. Ett vackert område med fantastisk natur och underbara miljöer. Precis i närområdet finns Lyckorna brygga, Musselbaren och Villa Sjötorp. Ljungskile har ett stort utbud av affärer, service, caféer och restauranger och du har mycket goda kommunikationer tack vare närheten till E6. Föredrar du att lämna bilen hemma så stannar även tåget här.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Fastighetsbeteckning

Anfasteröd 2:17

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
4 375 000 kr
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
114 kvm*
Tomtarea
192 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Uddevalla Anfasteröd GA:12, Gemensamhetsanläggning: Uddevalla Anfasteröd GA:13, Gemensamhetsanläggning: Uddevalla Anfasteröd GA:15, Gemensamhetsanläggning: Uddevalla Anfasteröd GA:7, Samfällighet: Uddevalla Anfasteröd S:3

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1-plans radhus
Byggår
2017
Grund
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump samt golvvärme
Takbeklädnad
Cedum
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

Området

Att bo i Uddevalla kommun

Med läge vid vatten och hav, mitt i Bohuslän, ligger Uddevalla som den största av landskapets orter. Kommunen har 51 000 invånare och ligger i en expansiv region med pendlingsavstånd till Göteborg, både via väl utbyggt vägnät genom kvicka accesser till E6 samt tågförbindelser med snabbtåg som X2000. Här finns också en flygplats som ger anslutning till bl.a. Bromma och Arlanda.

Bo i Uddevalla
Du kan välja att bo i bl a villa, radhus, kedjehus, lägenhet eller lantgård. I eller nära centrum, alternativt i någon av de trevliga områdena utanför Uddevalla, t ex Ammenäs, Herrestad, Bokenäs eller Dragsmark.

Inom Uddevalla kommun satsas det på nya, spännande bostadsprojekt. Många i attraktiva och vattennära lägen både centralt och i mer lantlig miljö.

Förskolor och grundskolor finns tillgängliga i de flesta av stadens stadsdelar och i flera av Uddevallas ytterområden. Kommunen har Sveriges största gymnasieskola och genom denna finns en riktad satsning för att ge duktiga idrottare möjlighet att kombinera studier med en fördjupad idrottskunskap och träning på elitnivå.

Här finns ett 80-tal idrottsföreningar som driver en aktiv verksamhet och för detta finns flera kommunalt- och föreningsägda anläggningar samt fjäll och fjord att röra sig i.

Samhällsservice
I Uddevalla återfinner du all tänkbar service såsom sjukhus och andra vårdinrättningar, apotek, dagligvaruhandel, fackhandel, specialhandel, banker, hotell, närpolisstation och mycket mer. I centrala Uddevalla finns mysiga köpgator och vid Torp köpcentrum strax utanför Uddevalla finner du drygt 80 butiker där de flesta av Sveriges stora affärskedjor finns representerade.

Kultur och nöjen
Till de mer förnöjsamma inslagen hör stort utbud av restauranger, caféer, museer, biograf och inte minst bad och båtliv.

Gustavsberg i södra Uddevalla är Sveriges äldsta badort och anlades redan 1780. I dag är den en välbevarad lummig parkmiljö med restaurang, vandrarhem, café samt bad både i utomhuspool och hav. Från Gustavsberg når du den relativt nyetablerade Strandpromenaden, en sammanlagt 9 km lång vandringsled. Vid Skeppsviken går vandringen på ett spektakulärt trädäck förankrat i bergväggen.

Bohusläns Museum vid Uddevallas inre hamn är ett Länsmuseum med konsthall, båthall, restaurang och lekrum. Populärt och välbesökt.

Köpa eller sälja bostad i Uddevalla kommun? Kontakta våra mäklare i Bohuslän! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Anfasterödsvägen 26

Anfasterödsvägen 26,
459 91 Ljungskile

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy