Bostäder till salu i Partille

Hitta din nya bostad i Partille

Attraktiva bostäder till salu i Partille

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Partille just nu!

Furulund
1
 • Friliggande villa

  Furulund, Partille

  På förhand
  Adress
  Fjällvindsvägen 10
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  163 kvm / 6 kvm
  Tomtarea
  833 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Kåhög
1
 • Friliggande villa

  Kåhög, Partille

  Besiktigad
  På förhand
  Adress
  Tvärbackavägen 15
  Antal rum
  7
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  125 kvm / 125 kvm
  Tomtarea
  1110 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Sävedalen
2
 • Friliggande villa

  Sävedalen, Partille

  På förhand
  Adress
  Puketorpsvägen 16
  Antal rum
  7
  Sovrum
  5
  Boarea / Biarea
  110 kvm / 80 kvm
  Tomtarea
  835 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Sävedalen, Partille

  Besiktigad
  Adress
  Bergshamravägen 32
  Utgångspris
  7 950 000 kr
  Boarea / Biarea
  213 kvm / 59 kvm
  Tomtarea
  684 kvm

  Visning: 2018-11-04 14.00 Boka här

Sävedalen - Centralt
1
Timmerslätt
1
 • Bostadsrätt

  Timmerslätt, Partille

  Adress
  Timmerslätt 61D
  Pris
  2 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 393 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  100 kvm

  Visning: 2018-10-27 11.00 Boka här

Området

Mäklaren om Partille kommun

Till ytan är Partille en av Sveriges minsta kommuner, trots detta är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Här bor ni nära både stad och landsbygd, på landet mitt i staden!

OMRÅDET
Här finns många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Nästan hälften av Partilles hushåll bor i villor och radhus. Hälften av hushållen som bor i lägenhet bor i det kommunala bostadsbolaget Partillebos fastigheter. Ungefär en tredjedel av lägenheterna är bostadsrätter.

UTBILDNING
Partille kommun erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala, samt familjedaghem och öppen förskola. I kommunen finns det flera grundskolor utspridda och man jobbar utifrån barn och ungdomars lust att lära. Det finns även en gymnasieskola.

KULTUR OCH HISTORIA
Jonsered är en kulturmiljö av riksintresse som illustrerar själva starten på industrialiseringen i Sverige. Det finns få andra platser som så välbevarat och komplett speglar denna epok. Partille herrgård har en historia som går tillbaka till 1300-talet. Under 1600- och 1700-talet ägdes Partille herrgård av adliga släkter och under perioden 1770-1780 uppfördes den nuvarande herrgårdsbyggnaden.

FRITID
I Partille finns mycket att göra för den sportintresserade. Här finns flera anläggningar där du bl.a. kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Elithandbollsklubben Sävehof spelar sina hemmamatcher i kommunen. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang.

SERVICE
I Partille Centrum finns service i form av t ex banker, post, vårdcentral. Köpcentrat Allum som sträcker sig över motorvägen erbjuder kvalitativ shopping i ett hundratal butiker. Här finns även restauranger, caféer och en stor ICA-butik.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna till och från Partille är goda, oavsett om man vill åka inom kommunen, in till Göteborg eller österut mot Alingsås. Området trafikeras av buss och från Partille station går pendeltåg mot Göteborg åt ena hållet och Alingsås åt det andra.

Köpa eller sälja bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.