Bostäder till salu på Koön

Hitta din nya bostad på Koön

Attraktiva bostäder till salu Koön

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu på Koön just nu!

 • Friliggande villa

  Marstrand - Koön, Kungälv

  Besiktigad
  Adress
  Bohusgatan 3
  Utgångspris
  8 750 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  114 kvm
  Tomtarea
  842 kvm

  Visning: 2018-11-25 13.30 Boka här

 • Friliggande villa

  Marstrand - Koön, Kungälv

  Besiktigad
  Adress
  Vallhjonsgatan 5
  Utgångspris
  7 985 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  4-5
  Boarea / Biarea
  178 kvm / 142 kvm
  Tomtarea
  1001 kvm
 • Friliggande villa

  Marstrand - Koön, Kungälv

  På förhand
  Adress
  Hareslättsvägen 3
  Utgångspris
  6 995 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  5
  Boarea
  193,3 kvm
  Tomtarea
  701 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Marstrand - Koön, Kungälv

  På förhand
  Adress
  Garnisonsvägen 3
  Utgångspris
  5 750 000 kr
  Boarea
  120 kvm
  Tomtarea
  463 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Mäklaren om Marstrand

En idyllisk trähusstad som kröns av Carlstens fästning som ligger ovanför bebyggelsen och dominerar stadsbilden.

EN SOMMARMORGON
Vakna en sommarmorgon, ta en kort promenad till Bergs Konditori och köp med dig nybakat bröd. Njut av frukosten på den soliga uteplatsen samtidigt som du blickar ut över det glittrande och nyvakna havet. Gå ner till Bröderna Arvidssons på kajen och köp dagens fångst i fiskboden. Strosa sedan förbi Frukt och grönt för en liter jordgubbar och färska kryddor till middagsmaten.Ta en tripp till Carlstens Fästning och gör en resa tillbaka till 1600-talet. Sommartid erbjuds här musik- och teaterevenemang. På ön hittar du även Grand Hotel med anor från sekelskiftet och vacker miljö. Ta en paus i prunkande Paradisparken och bläddra i dagens tidning medan du hör sorl från folket på kajen.

GÄSTHAMNAR OCH MIDDAG MED GULDKANT
En av landets största gästhamnar välkomnar era gäster, med alla tänkbara bekvämligheter. De kan även välja att övernatta på öns vandrarhem Båtellet. Här finns restaurang Drott, inomhuspool och tennisbana. Intill ligger Societetshuset, en vacker byggnad från år 1886 med restaurang, festvåning och dans. För att avnjuta en middag med riktig guldkant kan du besöka Johans Krog, som med goda vitsord i Whiteguide kan erbjuda en riktigt gastronomisk upplevelse. Det mer enkla men smakfulla köket finns på folkliga och trevliga Chanti Chanti. Ett självklart val för after sail. Tempo är Marstrandsöns egen matbutik. Här finns det mesta som man behöver i vardagen. Räcker inte det till är det bara att ta färjan över sundet till den fullutrustade Coop-butiken på Koön. Här kan man också beställa på Systembolaget.

SEGLINGSEVENT OCH SKÖNHET
Marstrand är en otroligt vacker ö som är fylld av liv hela sommaren, något lugnare vintertid men då en oas för själen. Ön är känd över hela världen för alla seglingsevent och sin skönhet. Ta den populära och trevliga promenadstigen runt hela ön på ca 5 km och upplev slående vacker bohuslänsk natur och västerhavet som glittrar i ögonvrån. Runt ön finns självklart underbara klippor att bada från och vid Södra Strandverket finns en liten utomhusbassäng.
Marstrand är fylld med kultur och nöje både vinter- och sommartid. Volvo Ocean Race i mitten på juni och i slutet av juni börjar Match Cup Sweden som är en Match Racing-regatta med internationell status. I slutet av juli är det Marstrandsregattan som är en härlig seglingsvecka där även Folkbåt Golden Cup och Höstsol ingår. Detta och mycket mer händer under somrarna.

SKOLOR OCH KOMMUNIKATION
Skolan på Marstrandsön består av grundskola årskurs 0-6 samt fritidshem/fritidsklubb. Sedan går man på Ytterbyskolan (7-9). Förskolan finns på Koön och har 2-3 verksamma avdelningar med barn 1-5 år. Här finns bra bussförbindelser med expressbussar till Göteborg (ca 40 min) på sommarhalvåret och busstrafik via Ytterby, därifrån åker man vidare med pendeltåg eller buss till Göteborg (ca 1 timme) på vinterhalvåret.

Köpa eller sälja bostad på Marstrand? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.