Nyrenoverat badrum och balkong mot grönskan

Hisings Kärra, Göteborg

Ingebäckslyckan 49

Budgivning pågår
Utgångspris
1 750 000 kr
Avgift
4 554 kr
Boarea
62 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 1 800 000 kr

BudBudgivareDatumTid
1 800 000 krBudgivare 22019-10-1609:35
1 750 000 krBudgivare 22019-10-1218:29
1 695 000 krBudgivare 12019-09-2716:02
1 625 000 krBudgivare 12019-09-2617:52

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyrenoverat badrum och balkong mot grönskan

Välplanerad tvåa med en härlig balkong in mot grönskan som närmsta granne. Nytt och modernt badrum från 2018. Mysigt område med nära till allt.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Njut av fantastisk tvåa i området med balkong mot grönskan och naturen som närmsta granne. Här bor du med radhuskänsla i första plan åt ena hållet och åt andra kommer du upp en bra bit från marken helt utan insyn. Helkaklat och nytt badrum från 2018 med stilrena och moderna materialval och skön golvvärme. Klassiskt kök i vitt med allt du kan tänkas behöva. Här erbjuds en lägenhet i mycket populära Brf Ingebäckslyckan 1.

I Kärra har du närhet till allt och bostaden ligger inte långt ifrån Kärra centrum med dess stora utbud. Skola och förskola finns i närheten och det är goda bussförbindelser in till city. Ett boende som passar alla med närheten till city men ändå i ett lugnt naturskönt område.

Välkomna in på visning.

Interiör

Välkomnande hall som är rymlig och möblerbar. God plats för avhängning av ytterkläder genom den stora skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar. På golvet ligger ett praktiskt laminat intill entrén som sedan övergår ett parkettgolv i ek.

Det stora vardagsrummet erbjuder gott med perfekt sällskapsyta. Här ryms enkelt en stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt även annat möblemang för den som önskar. De tre stora fönsterpartierna släpper in ett härligt ljusinsläpp till bostaden.

Rymligt och klassiskt kök i vitt som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta.
Ovanför bänkskivan sitter ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spishäll, spisfläkt, varmluftsugn samt en kombinerad kyl/frys. Invid fönstret med utsikt över grönskan finns en naturlig matplats för flera.

Ett stort och härligt sovrum där det enkelt får plats en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Väggarna är tapetserade harmoniskt i ljusgrått. Förvaring erbjuds i form av tre garderober för extra förvaring.

Härifrån når du den underbara balkongen som vetter rakt mot naturen. Här kan du sitta insynsskyddat och njuta av solens strålar. Balkongen vetter mot ett härligt söderläge. På golvet finns ett skönt plankgolv för fötterna.

Badrummet renoverades 2018 och är stilfullt med moderna materialval. Helkaklat i vitt och på golvet ligger ett grått klinkergolv med golvvärme. Här finns allt du kan tänkas behöva i form av toalett, handfat med kommod, badrumsspegel, handdukstorkare, dusch med glasdörrar, samt en tvättmaskin. Ovanför tvättmaskinen finns en praktisk bänkskiva att vika tvätten på. I badrummet finns även ett badrumsskåp som ger dig bra förvaringsmöjligheter.

Till bostaden hör ett stort källarförråd om ca 7 kvm.

Digital TV och internet via fiber från Telia. Dessa är kollektiva för föreningen och ingår i hyran. Summan är 212 Kr/mån

Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Ingebäckslyckan 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
134
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Ingebäckslyckan 1

Ingebäcklyckan byggdes som hyresrätter 1993. År 2005 ombildades vi till två bostadsrättsföreningar och en samfällighetsförening. Styrelserna såg att det fanns många fördelar med att slå ihop föreningarna och jobbade för att tre föreningar skulle bli en. 2014 blev det verklighet när samtliga medlemmar röstade för en bostadsrättsförening. Brf Ingebäckslyckan 2 gick in i Brf Ingebäckslyckan 1 och därmed upphörde även samfällighetsföreningen som funnits för våra gemensamma ytor.

Våra bostadsrätter
I vår förening har vi 134 lägenheter, tre tvättstugor och en gemensamhetslokal. Våra hus är trevligt byggda med lägenheter i två plan. Nästan alla bostäder har egen ingång från utsidan. De mindre tvårumslägenheterna ligger på bottenplan med egen uteplats. De större tre till fyrarumslägenheterna är i etage och ligger på andra våningen och har stora balkonger.

Gemenskap
Varje vår och höst har vi gemensamma städdagar. Då går vi man ur huse för att trevlig gemenskap rusta och fräscha upp vårt område. Det brukar var mycket uppskattat. Dagen består i gott arbete, härlig stämning, god fika, godis till barnen och avslutas med gemensam grillning på våra nyligen rustade grillplatser.

Gemensamhetslokaler:
Samlingslokal för större festligheter, solarium, cykelförråd, tvättstuga, mattvätt samt bastu. Föreningen har en mycket trevlig gård med grillplats och lekplats för barnen.

Renoveringar - Utförda och planerade

2013-2016: Tvätt av betongfasad. Byte av trätrall betongplatta. Fasadställning. Exteriörbelysning på vägg.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 473 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 210 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
MC-plats. Går att hyra för 100 kr/mån. Till MC-parkeringsplatsen är det separat kö.
Carportplats. Går att hyra för 322 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

Under tiden man står i kö till en ordinarie parkeringsplats, kan en tillfällig parkering ordnas via parkeringstillstånd.

TV/bredband

Digital TV och Internet via fiber från Telia. Dessa är kollektiva för föreningen och ingår i hyran. Summan 212 kr/mån

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 473 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 210 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
MC-plats. Går att hyra för 100 kr/mån. Till MC-parkeringsplatsen är det separat kö.
Carportplats. Går att hyra för 322 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

Under tiden man står i kö till en ordinarie parkeringsplats, kan en tillfällig parkering ordnas via parkeringstillstånd.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 554 kr

I avgiften ingår värme, vatten och Telia 3-play (telefoni, kabel-TV samt bredband)

Ekonomi

Andel i föreningen
0,6355%
Andel av årsavgiften är
0,63735%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 750 000 kr
Lägenhetsnummer
49
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
62 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
200 kr
Försäkring
150 kr
Summa
350 kr

Byggnadssätt

Byggår
1993

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
153

Området

Mäklaren om Hisings Kärra

Hisings Kärra är en grön och expanderande stadsdel. Bostäderna här består nästan helt av bostadsrätter, radhus och villor. Stadsdelen är befolkningsmässigt en av de minsta i kommunen men till ytan en av de största. I Hisings Kärra bor du med närhet till Göteborg men ändå lugnt och skönt.

OMRÅDET
Befolkningen i stadsdelen uppgår till cirka 11 000 personer varav de flesta är bosatta i tätorten Hisings Kärra och det nybyggda området Gerrebacka. Rödbo är huvudsakligen lantbruksbygd med inslag av villabebyggelse angränsande till Kungälv.

NATUR, KULTUR OCH FRITID
Svankällan ligger norr om Hisings Kärra och Gerrebacka på Hisingen. Det är ett stycke natur och kulturlandskap på gränsen mellan stad och land. Bäckens flöde genom området dämdes upp i början av 1900-talet för att ge rum för fiskodlingar i dammar. Dessa finns kvar som en igenväxande våtmark. Området har nu rustats upp, vattennivån höjts och nya stigar har anlagts. En våtmarkspark har skapats. Här kan djur- och växtliv frodas, samtidigt som Svankälla är tillgänglig för unga och gamla. Med nya stigar, fågeltorn och utsiktsberg har det öppnats en ovanlig natur- och kulturpark för alla.
Kärra Centrum är den naturliga platsen för evenemang av allehanda slag. Här arrangeras midsommarfirande, julmarknad, knallemarknad och förenings- och kulturdagen Kärradagen, där föreningar, hantverkare och artister medverkar. Dessutom finns bibliotek, sim- och sporthall, fritidsklubbar, IT-caféet, fritidsgård, kulturskola m.m. Elljusspår finns på Jämmerberget och i Göta älv finns numera möjlighet att fånga en och annan gädda. Mittemellan Hisings Kärra och Rödbo finns Europas nordligaste bokskog med ett rikt fågelliv och dit hägern återkommer varje vår för att häcka. Clarebergs Ridklubb är populär och lockar många hästintresserade.

UTBILDNING
I Hisings Kärra finns sex förskolor samt flertalet familjedaghem. Här finns även en förskola som drivs i Svenska Kyrkans regi. Det finns tre kommunala grundskolor där det även ingår fritidshem. Den kommersiella servicen i området är god med bankkontor, apotek, frisörer, konditorier, blomsteraffärer och dagligvarubutiker.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna från Kärra är goda med buss som tar dig in till innerstaden på ca 20 min.

Köpa eller sälja bostad i Hisings Kärra? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Ingebäckslyckan 49

Ingebäckslyckan 49,
425 65 Hisings Kärra

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  Prilyckegatan 129
  Utgångspris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  5 300 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75,5 kvm

  Visning: 2019-10-27 12.15 Boka här