Gunnilse, Göteborg

Kroksjövägen 140

Såld, 2017-07-18
Besiktigad
Slutpris
2 000 000 kr
Antal rum
3
Boarea / Biarea
72 kvm / 72 kvm
Typ
Friliggande villa
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
1743 kvm

Bilder

Området

Mäklaren om Gunnilse

Gunnilse och Olofstorp, två expansiva områden med stor inflyttning och nybyggnation. Gunnilse är en lantlig idyll i nordöstra Göteborg, ursprungligen en gammal glesbygd med lantbruk och bondgårdar.

HÄR FINNER DU naturen inpå knuten med vidsträckta grönområden och i norr ringlar Lärjeån genom den natursköna dalgången.
Gunnilse är en lantlig idyll i nordöstra Göteborg, ursprungligen en gammal glesbygd med lantbruk och bondgårdar. Här finner du naturen inpå knuten med vidsträckta grönområden och i norr ringlar Lärjeån genom den natursköna dalgången. Här finns skola med årskurs 1-9 och livsmedelsbutik. I området runt skolan och kyrkan ligger några trävillor i huvudsak från trettio- och fyrtiotalen.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns det mycket att välja på. I omgivningarna finns hästgårdar med ridskolor och även Lerjedalens Golfklubb med 18-hålsbana samt två 9-hålsbanor i naturskön miljö.

HÄR FINNS SKOLA med årskurs 1-9 och livsmedelsbutik. I området runt skolan och kyrkan ligger några trävillor i huvudsak från trettio- och fyrtiotalen.

FRÅN ALLA OMRÅDEN i Nordöstra Göteborg går det bra kommunikationer både in till Göteborg, Lerums kommun, samt mellan stadsdelarna. Med buss når du centrala Göteborg på cirka 25 minuter.

Köpa eller sälja bostad i Gunnilse? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.