Högt läge och underbar vy mot city

Eriksberg, Göteborg

Bratteråsbacken 35

Budgivning pågår
Utgångspris
3 595 000 kr
Avgift
4 078 kr
Antal rum
2
Boarea
68 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
10 av 16
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Högt läge och underbar vy mot city

I högt läge ligger denna smakfulla bostad med magisk vy och stilfulla tillval. En bostad med karaktär utöver det vanliga.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Bilder

Vilken härlig vy. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Vilken härlig vy
Stor balkong med utsikt. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Stor balkong med utsikt
Det höga läget och de stora fönstren ger mycket ljus. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Det höga läget och de stora fönstren ger mycket ljus
. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Modernt kök. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Modernt kök
. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Köket rymmer även matplats. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Köket rymmer även matplats
Magisk utsikt vid middagen. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Magisk utsikt vid middagen
Vardagsrum med mycket ljus. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Vardagsrum med mycket ljus
Det höga läget avspeglar sig i hela bostaden. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Det höga läget avspeglar sig i hela bostaden
Man tröttnar inte på denna vyn. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Man tröttnar inte på denna vyn
Badrum med takdusch. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Badrum med takdusch
Sovrum med hel skjutdörrsgarderob. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Sovrum med hel skjutdörrsgarderob
. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Njut av promenader längst Eriksbergs kajstråk. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Njut av promenader längst Eriksbergs kajstråk
Färjan går in till city varje halvtimma. Bratteråsbacken 35 - Bjurfors
Färjan går in till city varje halvtimma

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Från 10:e våning har du en härlig vy in mot city. Det höga läget ger dessutom ett fint ljusinsläpp. Den öppna planlösningen bidrar till att ljuset sprider sig fint i hela bostaden och redan från entrén anar man att detta är en bostad utöver det vanliga. Känslan och utsikten är slående. Lägg därtill en stor balkong som gör att du verkligen kan njuta av livet och blicka in mot city. Påkostat och modernt kök med matplats vid fönstren. Sovrummet är rymmer kontorsplats och har en hel skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat stilfull inredning.

Perfekt läge i området med busshållplats med täta avgångar alldeles intill och Älvsnabbens båthållplats inom någon minuts promenad ifrån.
En riktigt drömbostad, modern och utan insyn samt med det "lilla extra".

Interiör

Hela bostaden har en fantastisk utsikt från balkongen och genom samtliga fönster kommer rikligt med ljus. Genomgående smakfull parkett i valnöt.

Redan från entrén märker man att detta är en bostad utöver det vanliga. Man slås av ljuset och det höga läget gör att du har utsikt från hela bostaden. Hallen har avhängningsmöjlighet i en klädkammare. Väggarna är ljusa med grå fondvägg.

Till höger i hallen finns badrummet som är helkaklat med ljust liggande kakel på väggarna och mörkt kakel vid tvättställ samt imfri, uppvärmd spegel. Badrummet innehåller snyggt tvättställ med vitt, högblankt underskåp, wc, spegel med belysning, duschvägg av glas, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare. Det mörka klinkergolvet har behaglig golvvärme.

Köket från Myresjökök är modernt utrustat med vita luckor och rostfria vitvaror av hög standard. Snygtt mörkt liggande kakel ovan arbetsytor och grafitgrå laminatbänkskivor med aluminiumkant. Här finns kyl och frys, varmluftsugn, inbyggd micro, fläktkåpa samt helintegrerad diskmaskin. Som avdelare mot vardagsrummet finns en kökshalvö som ger bra avställningsyta. Vid fönstret ryms en matplats med härlig utsikt.

Vardagsrummet samspelar i skön harmoni med köket och har gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Utanför vardagsrummet sträcker sig den stora balkongen. Stort fönsterparti gör att ljuset sprider sig fint i bostaden.

Balkongen är en av bostadens karaktärsdrag. Stor balkong med underbar utsikt in mot city. En härlig plats att verkligen koppla av och njuta av livet. Kvällstid har du en fin vy över det skiftande ljuset i city och den vackert belysta Masthuggskyrkan.

Sovrummet nås via en praktisk skjutdörr från köket och är också det ett rum där ljusinsläpp och utsikt är högst påtagliga. Längs ena väggen löper garderobsdörrar med spegelglas och i rummet ryms både dubbelsäng och arbets- eller läshörna om man så önskar.

En modernt boende utöver det vanliga. Måste upplevas på plats.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Sannegården 7:9

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Tre Lejon på Norra Älvstranden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Tre Lejon på Norra Älvstranden äger fastigheten Sannegården 7:9. Föreningen består av 47 lägenheter med bostadsrätt som är fördelade på 16 våningar. Föreningen ingår dels i Juvel samfällighetsförening som förvaltar en gemensamhetsanläggning (ga:35) samt Eriksbergs samfällighetsförening (ga:10). Föreningens ekonomiska förvaltning handhas av Riksbyggen.

Parkering

Föreningen har tilldelats p-platser i närliggande p-hus. Där har man tillgång till p-platser, dock ingen fast plats. Parkeringstillståndet kostar 865 kr/månad. 2 i kö. Det finns även några uteplatser för 300 kr/mån. Alla uteplatser uppbokade men ingen kö. (2018-02-16).

TV/bredband

Ett grundutbud av analoga kanaler via Canal Digital samt 1-2-4 som digitalt ingår i avgiften. Bredband 100 mbit/s via Bahnhof ingår också i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd om c.a 6 kvm.
I entrén finns även cykel- och barnvagsrum.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
375 kr
Försäkring
147 kr
Summa
522 kr

Driftskostnaden är hämtad från nuvarande ägare och varierar efter behov och förbrukning.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E

Uteplats/balkong

Stor balkong i soligt sydost läge med fantastisk utsikt över hustaken mot älven och city.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på plan fyra.

Föreningen tillhandahåller cykelförråd och barnvagnsrum som kan användas av föreningens medlemmar.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät (analogt basutbud ingår). Leverantör: Canal Digital.

Fiber via Gothnet. Separat abonnemang krävs.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 078 kr
Värme ingår
Ja

Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och kabel-tv.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,89928%
Andel av årsavgiften är
1,89926%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 595 000 kr
Lägenhetsnummer
102 / 1902
Våningsplan
10 av 16*
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
68 kvm

* Våningsplan 10 av 16.

Byggnadssätt

Byggår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Mäklaren om Eriksberg

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Du hittar även ett varierat utbud av butiker, restauranger, hotell, bar, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

KULTUR OCH NÄRINGSLIV
Göteborgs hamn är i särklass störst i Norden och en stor del av Sveriges handel med utlandet passerar här. De gamla hamn- och varvsområdena på båda sidor om älven håller på att förvandlas till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där man kan roa sig eller njuta av kulturlivet. På Lindholmen byggs en helt ny stadsdel med IT-företag, bostäder och universitet.

NATUR
I området känns det alltid nära till naturen med flera grönområden, promenader längs vattnet och fina små prång med bänkar för avkoppling. I/runt Färjenäsparken finns tre stora lekplatser och en fotbollsplan, vilket gör det väldigt populärt hos barnfamiljer. De väljer att komma hit från hela Göteborg med sina barn.

FRITID
På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna på Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning, vid Eriksbergs Köpcenter ligger SATS och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. På den gamla biografen Aftonstjärnan drar revyer och film fulla hus. Vid Lundby Strand ligger Radiomuseet och ett välutrustat bibliotek finner man på Lindholmen. I Hotell 11 och Eriksbergshallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

SERVICE
Vid Eriksbergs köpcentrum finner man flera butiker, systembolag, apotek till stora matvaruaffärer. Utmed kajkanterna ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

KOMMUNIKATIONER
Cityfärjan Älvsnabben går i tät trafik mellan hållplatser på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden och Frölunda Torg. Bland annat går stombusslinje 16. Det är även möjligt att cykla hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden.

Köpa eller sälja bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Bjurfors användarvillkor.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Östra Eriksbergsgatan 85A
  Pris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  2 886 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2018-03-25 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Kvarnpirsgatan 2
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 533 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,4 kvm

  Visning: 2018-03-25 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Monsungatan 55
  Utgångspris
  4 725 000 kr
  Månadsavgift
  4 589 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Ostindiefararen 47
  Utgångspris
  2 490 000 kr
  Månadsavgift
  3 144 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  44 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 82
  Pris
  4 850 000 kr
  Månadsavgift
  4 811 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  86 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Monsungatan 48
  Utgångspris
  4 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 844 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Visning: 2018-03-21 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 54
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 194 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 28
  Pris
  4 100 000 kr
  Månadsavgift
  3 787 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 46
  Utgångspris
  3 275 000 kr
  Månadsavgift
  3 732 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm