Utgångspris
3 450 000 kr
Avgift
3 624 kr
Antal rum
3
Boarea
66 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

29 jun

29 jun

Kl 17:30-18:00

Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Mäklare

Alla bilder

Soldränkt balkong i lugn och grönskande miljö. Astris gata 98 - Bjurfors
Soldränkt balkong i lugn och grönskande miljö
Fönster i olika väderstreck möjliggör ljusets vackra spridning. Astris gata 98 - Bjurfors
Fönster i olika väderstreck möjliggör ljusets vackra spridning
Ej angivet. Astris gata 98 - Bjurfors
Ljust och luftigt. Astris gata 98 - Bjurfors
Ljust och luftigt
Stilrent och funktionellt kök. Astris gata 98 - Bjurfors
Stilrent och funktionellt kök
Ej angivet. Astris gata 98 - Bjurfors
Intill fönstret kan ett matbord för större antal gäster på gästlistan. Astris gata 98 - Bjurfors
Intill fönstret kan ett matbord för större antal gäster på gästlistan
Trivsam planlösning där kök och vardagsrum ligger i fil. Astris gata 98 - Bjurfors
Trivsam planlösning där kök och vardagsrum ligger i fil
Ej angivet. Astris gata 98 - Bjurfors
Här kan man njuta av solen hela dagen lång.... Astris gata 98 - Bjurfors
Här kan man njuta av solen hela dagen lång...
...med vy mot den lugna och grönskande gården. Astris gata 98 - Bjurfors
...med vy mot den lugna och grönskande gården
Harmoniskt sovrum med skjutdörrsgarderober. Astris gata 98 - Bjurfors
Harmoniskt sovrum med skjutdörrsgarderober
Ej angivet. Astris gata 98 - Bjurfors
Härligt ljusinsläpp. Astris gata 98 - Bjurfors
Härligt ljusinsläpp
Det mindre sovrummet som vetter mot den lugna gården. Astris gata 98 - Bjurfors
Det mindre sovrummet som vetter mot den lugna gården
Stilrent helkaklat badrum. Astris gata 98 - Bjurfors
Stilrent helkaklat badrum
Planlösning. Astris gata 98 - Bjurfors
Välkommen till Astris Gata 98!. Astris gata 98 - Bjurfors
Välkommen till Astris Gata 98!
Exteriörbild. Astris gata 98 - Bjurfors
Lummiga och grönskande omgivningar. Astris gata 98 - Bjurfors
Lummiga och grönskande omgivningar
I närheten ligger Färjenäsparken. Astris gata 98 - Bjurfors
I närheten ligger Färjenäsparken
Njut av livet vid vattnet. Astris gata 98 - Bjurfors
Njut av livet vid vattnet
. Astris gata 98 - Bjurfors

Beskrivning

Trivsam trea med mysig känsla

Beskrivning

Uppe på Eriksbergsplatån finner ni denna trivsamma trea med mysig känsla. En modern bostad med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas såsom goda förvaringsmöjligheter, stilrent och funktionellt kök samt helkaklat badrum med tvättmaskin. En väl tilltalande planlösning med lättmöblerade och rymliga ytor. Kök och vardagsrum ligger i fil, med ljusinsläpp från två håll, vilket ger en luftig atmosfär, ett stort ljusflöde och bidrar med en trivsam känsla. Den soldränkta balkongen i härligt söderläge bjuder in till många stunder att njuta av, från tidig morgon till sen kväll.

Här får du ett boende i ett lugnt område med bekvämt avstånd till allt som du kan tänkas behöva, såsom mataffärer och restauranger. I närheten ligger den grönskande Färjenäsparken med flera lekplatser och en fotbollsplan. Med en kort promenad nås Eriksbergs kajstråk som löper längs Göta Älv. Goda kommunikationer till centrala Göteborg med buss eller båt. Hållplatser i direkt närhet.

Interiör

Inbjudande hall med skjutdörrsgarderober längst ena väggen som ger gott om plats för förvaring av kläder och skor. Ekparkett på samtliga golv i bostaden och genomgående ljus färgsättning på väggar.

Från hallen tar ni er vidare till köket och vardagsrummet som ligger i fil. Ett härligt ljusflöde fås här tack vare fönster i olika väderstreck som gör det möjligt att låta ljuset sprida sig fint i bostaden och ge en harmonisk känsla. I vardagsrummet finns plats för större soffmöbel med tillhörande möblemang. Här nås bostadens soldränkta balkong som bjuder in till många stunder att njuta av. underbart att slå sig ner med en kopp kaffe och låta solens strålar sprida värme från morgon till kväll. I fil med vardagsrummet ligger köket med stilrena färg-, och materialval. Gott om förvaring finns att tillgå bakom skåp med vita luckor och arbetsytorna utgörs av ljus laminatskiva. Ovan arbetsbänken sitter mozaik i rött vilket ger en fin konstrast till det vita. Induktionshäll, fläkt, kyl, frys, micro, ugn samt integrerad diskmaskin finns att tillgå. Intill fönstret kan ett matbord placeras.

Det större sovrummet rymmer med enkelhet dubbelsäng med tillhörande möblemang. Ljus färgsättning ger en harmonisk känsla. Bakom stora garderober med skjutdörrar kan kläder förvaras. Det mindre sovrummet ligger intill vardagsrummet och har likt det större sovrummet ljus färgsättning. Fönster in mot den grönskande gården ger en rogivande känsla. Här kan ljuset sippra in på morgonen.

Badrummet har grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Rundad duschhörna, toalett, handfat med kommod, spegel med belysning. Här finns också en tvättmaskin som ger en bekväm vardag.

Fakta

Bostadsrättsförening

Brf Visan i Västra Eriksberg är en bostadsrättsförening som består av ett flerbostadshus med 56 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten uppfördes av JM AB år 2009-2010. Föreningen är medlem i samfälligheten Eriksbergs samfällighetsförening.

Föreningen har inga planerade reparationer eller renoveringsplaner. Föreningen har en upprättad underhållsplan.

Ekonomi och lägenhetsförteckning sköts av SBC.

TV/Internet-anslutning

Telia Triple-Play ingår i månadsavgiften och inkluderar tv, internet (100/100 mbit) och ip-telefoni

Övriga utrymmen

I källaren finns förråd om c.a 5 kvm och i anslutning till entrén finns barnvagnsrum. Det finns även cykelrum och garage i huset.

Uteplats/balkong

Balkong, läge söder.

Parkering

Garageplats går att hyra för 950 kr/mån för bil (20 platser) och 450 kr/mån för mc-

Parkeringsplats ute går att hyra för 550 kr/mån (19 st). Dessa administreras av GUAB. Kö f.m till båda.

Övrigt

DRIFTSKOSTNADER

Separat individuell mätning av varmvatten, som debiteras efter förbrukning via förening. Alla lägenheter har en separat varmvattenmätare. El och hemförsäkring tecknas separat. Dessa kostnader är hämtade från säljaren och varierar efter behov och förbrukning.

LÅNELÖFTE

Vid budgivning så önskar vi besked om att finansieringen är ordnad. Antingen via skriftligt lånelöfte från din bank eller genom lämnad kontaktperson på banken.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 624 kr
Värme ingår
Ja
Övrigt ingår
Kallvatten, Telia Triple Play (tv, bredband, ip-telefoni)
Kommentar månadsavgift
272 kr utan månadsutgiften utgör ett obligatoriskt tillägg för bredband (255 kr) och administrationsavgift (17 kr)

Ekonomi

Andel i föreningen
1,8903%
Andel av årsavgiften är
1,74089%
Pantsatt
Ja
Pantavgift
448 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 450 000 kr
Lägenhetsnummer
01111/011101
Våningsplan
2 av 4 *
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
66 kvm **
Byggår
2011
*

Våningsplan 2 av 4.

**

Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
121 kr
Vatten/Avlopp
200 kr
Summa
571 kr

Planskiss

Planlösning

Karta

Astris gata 98

Området

Mäklaren om EriksbergAtt bo i Norra Älvstranden - Bjurfors hjälper dig att hitta din nya bostad!

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Du hittar även ett varierat utbud av butiker, restauranger, hotell, bar, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

KULTUR OCH NÄRINGSLIV
Göteborgs hamn är i särklass störst i Norden och en stor del av Sveriges handel med utlandet passerar här. De gamla hamn- och varvsområdena på båda sidor om älven håller på att förvandlas till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där man kan roa sig eller njuta av kulturlivet. På Lindholmen byggs en helt ny stadsdel med IT-företag, bostäder och universitet.

NATUR
I området känns det alltid nära till naturen med flera grönområden, promenader längs vattnet och fina små prång med bänkar för avkoppling. I/runt Färjenäsparken finns tre stora lekplatser och en fotbollsplan, vilket gör det väldigt populärt hos barnfamiljer. De väljer att komma hit från hela Göteborg med sina barn.

FRITID
På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna på Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning, vid Eriksbergs Köpcenter ligger SATS och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. På den gamla biografen Aftonstjärnan drar revyer och film fulla hus. Vid Lundby Strand ligger Radiomuseet och ett välutrustat bibliotek finner man på Lindholmen. I Hotell 11 och Eriksbergshallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

SERVICE
Vid Eriksbergs köpcentrum finner man flera butiker, systembolag, apotek till stora matvaruaffärer. Utmed kajkanterna ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

KOMMUNIKATIONER
Cityfärjan Älvsnabben går i tät trafik mellan hållplatser på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden och Frölunda Torg. Bland annat går stombusslinje 16. Det är även möjligt att cykla hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden.

Köpa eller sälja bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 98
  Pris
  5 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 681 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  86 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Bratteråsgatan 66
  Månadsavgift
  4 603 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  95 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Bratteråsgatan 44
  Pris
  3 650 000 kr
  Månadsavgift
  4 047 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 46
  Utgångspris
  3 375 000 kr
  Månadsavgift
  3 732 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 2017-06-27 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Astris gata 76
  Månadsavgift
  2 920 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!