Ljust och trevligt med solig balkong

Eriksberg, Göteborg

Astris gata 62

På förhand
Avgift
4 131 kr
Antal rum
4
Boarea
92 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Ljust och trevligt med solig balkong

Ljus och fint boende på populära Eriksbergsplatån. Två badrum och balkong i soligt västerläge. Mysiga gårdar och Färjenäsparken runt hörnet.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Bilder

Härlig balkong i soligt västerläge. Astris gata 62 - Bjurfors
Härlig balkong i soligt västerläge
Utvald detaljbild. Astris gata 62 - Bjurfors
Bästa solläge från eftermiddag och hela kvällen. Astris gata 62 - Bjurfors
Bästa solläge från eftermiddag och hela kvällen
. Astris gata 62 - Bjurfors
. Astris gata 62 - Bjurfors

En plats att koppla av på för en fika eller grillkväll

Föreningens mysiga gård. Astris gata 62 - Bjurfors
Föreningens mysiga gård
Interiörbild. Astris gata 62 - Bjurfors
Interiörbild. Astris gata 62 - Bjurfors
Runt hörnet ligger Färjenäsparken. Astris gata 62 - Bjurfors
Runt hörnet ligger Färjenäsparken
med barnens favoritplats. Astris gata 62 - Bjurfors
med barnens favoritplats
KOMMANDE FÖRSÄLJNING. Astris gata 62 - Bjurfors
KOMMANDE FÖRSÄLJNING
Här bor du nära kajkanterna på Eriksberg. Astris gata 62 - Bjurfors
Här bor du nära kajkanterna på Eriksberg
Mysiga kvällspromenader längst kajkanterna. Astris gata 62 - Bjurfors
Mysiga kvällspromenader längst kajkanterna
Interiörbild. Astris gata 62 - Bjurfors
Interiörbild. Astris gata 62 - Bjurfors
Förutom buss kan du ta båten hem. Astris gata 62 - Bjurfors
Förutom buss kan du ta båten hem

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Hör av er för förhandsvisning
På tredje våningen i bästa solläge ligger denna rymliga fyrarumsbostad med två badrum. Bostaden präglas av ljusa färger och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Tre fina sovrum, där rymliga master bedroom har egen klädkammare, samt eget badrum med dusch. I det stora badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Utanför det öppna, inbjudande vardagsrummet ligger en stor härlig balkong i soligt västerläge. Här kan du koppla av och njuta av solen från tidig eftermiddag till sen kväll. Ljust modernt kök med bra förvaringsmöjligheter. Ett mycket bekvämt och trivsamt boende i lugn miljö.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande område uppe på Eriksbergsplatån med närhet till mataffärer, restauranger och goda kommunikationsmöjligheter. På någon minuts promenad når du Eriksbergs kajstråk med de härliga kajpromenaderna vid vattnet med caféer och restauranger. I närheten ligger den grönskande Färjenäsparken med barnens favoritområde, den populära aktivitetsparken.

OBS KOMMANDE FÖRSÄLJNING
Försäljning startar så snart säljarna hittat nytt boende.
Möjlighet finns till förhandsvisning och köp.

Maila mig din intresseanmälan så hör jag av mig när det är dags.
: .

Interiör

Välkommen till denna ljusa och trevliga bostad, som präglas av fint ljus som sprider sig rakt igenom bostaden. Genomgående ekparkett på golvet. Två badrum.

Entrén har rymlig skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa.

Rakt fram öppnar bostaden upp i ett härligt vardagsrum med stort fönster som sprider västersolens strålar fint i bostaden.

Från vardagsrummet når du balkongen. Mycket mysigt läge med kvällssol och lugnt läge mot föreningens gård. Perfekt för mysiga grillkvällar.

I anslutning till vardagsrummet ligger köket. Riktigt kök med öppet samband med vardagsrummet. Köket från Myresjö är modernt med vita luckor, mörk arbetsbänk och ovan denna vitt kakel. Matplats för större sällskap invid fönstret. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn och micro, kyl och frys i fullhöjd samt helintegrerad diskmaskin.

Till vänster om hallen ligger två av sovrummen, som idag är barnrum.

Master bedroom nås från köket. Sovrummet rymmer bred säng och har egen walk-in-closet med Elfa-inredning.

Vid entrén ligger det stora badrummet som har vita liggande kakelplattor och ljusgrå klinker på golvet. Tvättställ med underskåp och belyst spegel. Duschhörna bakom glasvägg. I detta badrum finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt en bänk för klädvård. Ovan denna sitter tre vägghängda förvaringsskåp.

Vid master bedroom ligger det andra badrummet. Väggarna har vitt kakel och på golvet ligger ljus klinker. Även detta badrum har dusch.

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Sannegården 76:1

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Serenaden i Västra Eriksberg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
66
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Serenaden består av ett flerbostadshus i fyra våningar med 66 st bostadsrätter och en lokal. JM stod för uppförandet. Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggningar beträffande bla. sopsug, belysning, grönområden, p-platser, garage, gård.
Ekonomisk förvaltning sköts av SBC.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga planerade avgiftsjustreringar i dagsläget.

Parkering

58 st parkeringsplatser, 36 st i garage (950 kr) och 22 st öppna parkeringsplatser (550 kr). De öppna platserna administreras av GUAB. Plats I garage finns (kontroll förening maj 2017)

TV/bredband

Telia Triple Play med Digital-tv (paket lagom), bredband (100/100 mbit) och ip-telefoni.

Gårdsplats/innergård

Gemensam gård som delas med grannföreningen Brf Balladen.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykel-, och barnvagnsförvaring samt källarförråd.

Byggnadssätt

Byggår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluftsventilation med värmeåtervinning

NÄROMRÅDET OCH KOMMUNIKATIONER
Välkommen att bo och trivas i detta havsnära område. Njut av en promenad längs kajkanten eller en picknick med utsikt över Göta Älv och Göteborgs stadskärna. Ett uppskattat inslag är även möjligheten att köpa färsk fisk och skaldjur direkt från en fiskebåt som lägger till vid Eriksbergs färjeläge på fredagar. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum med bank och apotek, matbutiker, caféer, småbutiker, restauranger, ett flertal gym. I området finns även den så populära Färjenäsparken med stor lekplats, utegym och fotbollsplan. I anslutning till Färjesnäsparken, inom ett par minuters gångavstånd, finns grundskola för årskurs 1-6 och samt förskola.

Med buss eller färja tar du dig smidigt och enkelt in till city. Busslinjerna 16, 45, 58 och 99 trafikerar området. Dessutom finns färjan Älvsnabben som lägger till vid Dockepiren, Eriksbergs Färjeläge.

LÅNELÖFTE
Vid budgivning så önskar vi besked om att finansieringen är ordnad. Antingen via skriftligt lånelöfte från din bank eller genom lämnad kontaktperson på banken. Sök lånelöfte här.

BUDGIVNING
Bjurfors tillämpar öppen budgivning vilket innebär att vi redovisar alla bud vanligen här på hemsidan. När budgivningen är klar och säljaren förklarar sig villig att sälja, så lämnar vi även ut en budgivningslista på samtliga budgivare.

FINANSIERING
För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-224488.

Uteplats/balkong

Härlig balkong om ca 6 kvm i soligt västerläge. Sol från lunch till kväll.

Övrigt

OLD
På tredje våning i bästa solläge ligger denna rymliga fyrarumsbostad. Bostaden präglas av ljusa färger och härligt ljus och har två badrum. De stora fönsterpartierna sprider ljuset fint i bostaden. Tre bra sovrum, där master bedroom har egen klädkammare. Utanför vardagsrummet ligger en härlig balkong i soligt västerläge. Här kan du koppla av och njuta av solen från eftermiddag och hela kvällen. Två badrum med dusch. Det stora badrummet har dessutom en tvättsektion för klädvård. Helt enkelt ett bekvämt och perfekt familjeboende.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 131 kr

Månadsavgiften inkluderar värme, kallvatten, Kabel-tv, Bredband och IP-telefoniabonnemang.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,9109%
Andel av årsavgiften är
1,91085%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
51201 / 1201
Våningsplan
3 av 4*
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
92 kvm

* Våningsplan 3 av 4.

Driftskostnad (per månad)

Individuell mätning av varmvatten görs och debiteras på månadsavin efter förbrukning.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2016-05-23

Området

Mäklaren om Eriksberg

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Du hittar även ett varierat utbud av butiker, restauranger, hotell, bar, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

KULTUR OCH NÄRINGSLIV
Göteborgs hamn är i särklass störst i Norden och en stor del av Sveriges handel med utlandet passerar här. De gamla hamn- och varvsområdena på båda sidor om älven håller på att förvandlas till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där man kan roa sig eller njuta av kulturlivet. På Lindholmen byggs en helt ny stadsdel med IT-företag, bostäder och universitet.

NATUR
I området känns det alltid nära till naturen med flera grönområden, promenader längs vattnet och fina små prång med bänkar för avkoppling. I/runt Färjenäsparken finns tre stora lekplatser och en fotbollsplan, vilket gör det väldigt populärt hos barnfamiljer. De väljer att komma hit från hela Göteborg med sina barn.

FRITID
På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna på Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning, vid Eriksbergs Köpcenter ligger SATS och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. På den gamla biografen Aftonstjärnan drar revyer och film fulla hus. Vid Lundby Strand ligger Radiomuseet och ett välutrustat bibliotek finner man på Lindholmen. I Hotell 11 och Eriksbergshallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

SERVICE
Vid Eriksbergs köpcentrum finner man flera butiker, systembolag, apotek till stora matvaruaffärer. Utmed kajkanterna ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

KOMMUNIKATIONER
Cityfärjan Älvsnabben går i tät trafik mellan hållplatser på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden och Frölunda Torg. Bland annat går stombusslinje 16. Det är även möjligt att cykla hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden.

Köpa eller sälja bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Bjurfors användarvillkor.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Kvarnpirsgatan 2
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 533 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,4 kvm

  Visning: 2018-03-25 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Monsungatan 55
  Utgångspris
  4 725 000 kr
  Månadsavgift
  4 589 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  77 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Bratteråsgatan 50
  Månadsavgift
  3 615 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Bratteråsgatan 62
  Månadsavgift
  3 679 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 40
  Månadsavgift
  3 148 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Bratteråsbacken 35
  Utgångspris
  3 595 000 kr
  Månadsavgift
  4 078 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Östra Eriksbergsgatan 73
  Månadsavgift
  4 399 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  89,9 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 82
  Pris
  4 850 000 kr
  Månadsavgift
  4 811 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  86 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Maj på malös gata 38
  Månadsavgift
  4 513 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  76,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Monsungatan 48
  Utgångspris
  4 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 844 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Visning: 2018-03-21 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 54
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 194 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 72
  Månadsavgift
  5 094 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  94 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!