Modern ljus etta med uteplats

Centrala Hisingen, Göteborg

Virveltorget 6

På förhand
Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
2 261 kr
Antal rum
1
Boarea
35 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Modern ljus etta med uteplats

Välkomna till denna nybyggda bostad mitt på centrala hisingen, som stod klar för inflyttning första kvartalet 2016. Öppen planlösning med uteplats.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Fastighetsmäklare / Partner
  Försäljningsansvarig BR Hisingen

  :
  Telefon: 031-761 79 68

Bilder

Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus. Virveltorget 6 - Bjurfors
Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus
Välkomna till Virveltorget 6. Virveltorget 6 - Bjurfors
Välkomna till Virveltorget 6
Hall med både avhängningsmöjligheter och garderob. Virveltorget 6 - Bjurfors
Hall med både avhängningsmöjligheter och garderob
Här kan ni umgås med vänner samtidigt som ni tillagar middagen. Virveltorget 6 - Bjurfors
Här kan ni umgås med vänner samtidigt som ni tillagar middagen
Bra förvaringsmöjligheter.... Virveltorget 6 - Bjurfors
Bra förvaringsmöjligheter...
...i ett ljust och modernt kök. Virveltorget 6 - Bjurfors
...i ett ljust och modernt kök
Interiörbild. Virveltorget 6 - Bjurfors
Interiörbild. Virveltorget 6 - Bjurfors
En naturlig plats för soffa och tv. Virveltorget 6 - Bjurfors
En naturlig plats för soffa och tv
Sovalkoven rymmer en dubbelsäng. Virveltorget 6 - Bjurfors
Sovalkoven rymmer en dubbelsäng
Skönt att kunna skilja sovdelen från de sociala ytorna. Virveltorget 6 - Bjurfors
Skönt att kunna skilja sovdelen från de sociala ytorna
Helkaklat badrum. Virveltorget 6 - Bjurfors
Helkaklat badrum
Kombinarad tvätt och torktomluare. Virveltorget 6 - Bjurfors
Kombinarad tvätt och torktomluare
Egen uteplats med plats för soffa och cafè bord. Virveltorget 6 - Bjurfors
Egen uteplats med plats för soffa och cafè bord
Njut av ett grönt och lugnt område.... Virveltorget 6 - Bjurfors
Njut av ett grönt och lugnt område...
...med hög trivselfaktor. Virveltorget 6 - Bjurfors
...med hög trivselfaktor
Interiörbild. Virveltorget 6 - Bjurfors
Närhet till Keiller Parks natur och strövområden.. Virveltorget 6 - Bjurfors
Närhet till Keiller Parks natur och strövområden.
I saluhallen finns café och butiker.. Virveltorget 6 - Bjurfors
I saluhallen finns café och butiker.
På Ramberget erbjuds en vidsträckt utsikt.. Virveltorget 6 - Bjurfors
På Ramberget erbjuds en vidsträckt utsikt.
Den populära Alkemisten. Virveltorget 6 - Bjurfors
Den populära Alkemisten

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till en lägenhet mitt på centrala Hisingen med närhet till komplett serviceutbud. Denna ljusa etta på 35 kvm har en bra planlösning med ljusa väggar och stora fönster som släpper in mycket ljus. Lägg därtill en egen uteplats som vetter mot en lugn grönskande innergård. Öppna upp dörren från rummet och släpp in den friska morgonluften. Lägenheten har alla bekvämligheter man kan önska och inger en modern känsla med stilfulla val. Öppen planlösning med avskildhet för sovalkov som rymmer en stor dubbelsäng.

Här bor man i ett lugnt läge med närhet till grönområden så som Keillers Park med Ramberget. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar. På bara 15 minuter tar du dig snabbt in till Göteborgs stadskärna. På kort avstånd ifrån bostaden finns Wieselgrensplatsen med bland annat matbutiker, vårdcentral, frisör, blomsterbutik, caféer och restauranger m.m. Kvilletorget med ett flertal butiker ligger även nära bostaden. Backaplan är ett av Göteborgs största köpcentrum och ligger på gångavstånd från bostaden med ett 100-tal butiker. I riktning söder från bostaden finner man Lindholmen och Eriksberg med härliga promenader intill älven, mysiga caféer och restauranger, stora mataffärer m.m.

Interiör

Stig in i denna trevliga etta med en planlösning som har bra sociala ytor och en härlig uteplats i lugnt område. Bakom entrédörren välkomnas ni in i hallen där de ljus väggarna snyggt bryts av med ett mörkt klinkergolv. Här finns både garderob och plats för hatthylla. Väggarna är genomgående vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och får hela rummet att kännas luftigt.

Till höger om hallen finner ni det fräscha helkaklade badrummet. På golvet ligger mörkt klinkergolv och väggarna har vita stora kakelplattor, vilket ger ett modernt intryck. Här finns wc, tvättställ med kommod samt spegelskåp ovan. Ni finner bekvämligheter så som handdukttork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med skåp ovan.

Rummets köksdel består av vita luckor och ovan den mörka bänkskivan sitter vitt kakel. Här finns gott om förvaring och all utrusning man kan kräva av ett kök; ugn, glas keramik häll, diskmaskin, mikro samt kombinerad kyl/frys. Sätter du där till en köksö får du plats med både dina vänner och till mer förvaring om så önskas.

Den andra delen av rummet är som gjord för en soffhörna med tillhörande möblemang. Medan du förbereder kvällens meny till dina vänner kan du fortfarande vara social med de som sjunkit ner i soffan. Öppna upp dörren till uteplatsen och släpp in den friska luften och njut av lugnet på den grönskande innergården.

Sovalkoven i rummet gör att sängen blir avskild, ni får med lätthet plats med dubbelsäng och här finner ni även två garderober.

Sammantaget är detta en ljus, modern lägenhet med en planlösning som lämnar plats till både det sociala och för avskildhet. Här finns alla bekvämligheter ni behöver och för att sätta extra krydda på bekvämt, finner ni lägenhetens förråd precis utanför entré dörren.

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats

Övriga byggnader/utrymmen

Separata förråd finns till samtliga lägenheter i entréplan. Det finns även barnvagnsförråd, soprum och teknikutrymme.

TV/bredband

Alla lägenheter ansluts med fiber och förses med Telia triple-play-paket innehållande bredband, digital-tv, Video OnDemand, samt IP-telefoni.

Parkering

Föreningen hyr genom blockavtal 20 parkeringsplatser i garage av den angränsade fastigheten som ägs av Brf Linjalen. Kostnad för dessa är 1125 kr/månad. Lediga platser finns i dagsläget.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 261 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja

Ekonomi

Andel i föreningen
1,3012%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
180 kr
Försäkring
100 kr
Summa
280 kr

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
114

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Skålpundet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Skålpundet
Föreningen består av 49 lägenheter med adresserna Övre Hallegatan 54 och Virveltorget 6. Fastigheten Brämaregården 60:3 innehas med tomträtt.
Det är en om- och tillbyggnad av en kontorsfastighet till lägenheter. Föreningen bildades 2014 och huset färdigställdes 2016.
Byggherre för projektet är Balder Projektutveckling AB.

Parkering

Föreningen hyr genom blockavtal 20 parkeringsplatser i garage av den angränsade fastigheten som ägs av Brf Linjalen. Kostnad för dessa är 800 kr/månad. Lediga platser finns i dagsläget.

TV/bredband

Alla lägenheter ansluts med fiber och förses med Telia Triple play-paket innehållande bredband, digital-TV, Video OnDemand samt IP-telefoni

Gemensamma utrymmen

Separata förråd finns till samtliga lägenheter i entréplan. Det finns även barnvagnsförråd, soprum och teknikutrymme.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
B1001
Våningsplan
1 av 5*
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
35 kvm

* Våningsplan 1 av 5.

Byggnadssätt

Byggår
2015-2016
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Fastighetsmäklare / Partner
  Försäljningsansvarig BR Hisingen

  :
  Telefon: 031-761 79 68

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Majvivsgatan 2C
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 007 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2018-11-11 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Godemansgatan 9a
  Utgångspris
  2 200 000 kr
  Månadsavgift
  3 719 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Hisingsgatan 10
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 521 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Visning: 2018-10-25 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 7
  Utgångspris
  2 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 320 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Adress
  Madängsgatan 9
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 452 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 2018-10-25 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Östanvindsgatan 13d
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 643 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sunnanvindsgatan 2c
  Pris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 043 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jöns Rundbäcks plats 1
  Utgångspris
  2 175 000 kr
  Månadsavgift
  2 685 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rambergsvägen 5B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 011 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Fruktträdsgatan 4
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 504 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53 kvm

  Visning: 2018-10-24 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Långängen 10
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 490 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gullrisgatan 5 B
  Utgångspris
  1 980 000 kr
  Månadsavgift
  2 876 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!