Pris
2 795 000 kr
Avgift
3 499 kr
Antal rum
2
Boarea
55 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Visning

24 jan

24 jan

Kl 15:30-16:30

VIP Visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring mig på 031-761 79 56.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Milan Aliyar

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Boka visning

Påminnelser
Nuvarande bostad

Genom att klicka på "Boka" godkänner du Bjurfors användarvillkor.

Alla bilder

Varmt välkomna till Solventilsgatan 18. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Varmt välkomna till Solventilsgatan 18
Högst upp i huset finner du denna lägenhet med fantastisk planlösning. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Högst upp i huset finner du denna lägenhet med fantastisk planlösning
Öppen och ljus entré. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Öppen och ljus entré
Smakfullt kök från 2017. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Smakfullt kök från 2017
. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Entré ut mot den härliga balkongen. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Entré ut mot den härliga balkongen
Fönster som erbjuder generöst ljusinsläpp. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Fönster som erbjuder generöst ljusinsläpp
Goda förvaringsutrymmen. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Goda förvaringsutrymmen
Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp
. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin med torktumlare
Underbar utsikt från högsta våningen. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Underbar utsikt från högsta våningen
Balkong med förmiddagssol högst upp i huset. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Balkong med förmiddagssol högst upp i huset
Fantastisk vy från balkongen. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Fantastisk vy från balkongen
Entré ut från köket. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Entré ut från köket
Njut av en kopp kaffe i den friska luften. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Njut av en kopp kaffe i den friska luften
Planlösning. Solventilsgatan 18 - Bjurfors
Planlösning

Beskrivning

Högst upp i huset finns denna fantastiska nyproducerade bostad med 8 m2 stor balkong.

Beskrivning

Mitt på centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna nybyggda bostad högst uppe i huset som stod klar för inflyttning under 2017. Bostaden är 55 m2 och har en balkong på hela 8 m2 och erbjuder en välplanerad planlösning. Invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående ljusa väggar och parkett. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar hög trivselfaktor. Köket är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Det rofyllda sovrummet rymmer med enkelhet en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Badrummet är helkaklat och innehar egen tvättavdelning.

I månadsavgiften ingår bredband samt värme och vatten.

Här bor du centralt med stadspuls och bara 5 minuter till Nordstan, omväxlande arkitektur och gott om små torg, gårdar och parker i närheten.

Interiör

Välkommen in i en välplanerad tvåa med generöst ljusinsläpp som ligger högst upp i huset. I hallen ligger ett ljust ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Till höger om entrén har du en garderob med avhängningsmöjligheter och vidare in i vardagsrummet finns tre garderober med plats för gott om förvaring.
Direkt till vänster från hallen når du det fantastiska köket som har ett underbart ljusinsläpp från den 8 m2 stora balkongen. Köket är smakfullt inrett med vita skåpluckor och laminatbänkskiva i svart mocka finish. Köket är utrustat med allt du behöver som kombinerad kyl och frys, ugn, micro och diskmaskin för extra bekvämlighet. Vitvarorna kommer från Electrolux. Vid fönstret finns den naturliga platsen för en matgrupp.
I anslutning till köket når du vardagsrummet som har en öppen social yta och rymmer soffa med tillhörande tv-möbel om så önskas. De vitmålade väggarna i kombination med det stora fönsterpartiet bidrar till ett härligt naturligt ljusinsläpp.
Från vardagsrummet når du sovrummet som rymmer med lätthet en större säng och enklare möblemang. Två stora fönster ger rummet en extra lyxig känsla.
Vidare in i lägenheten når du badrummet som är helkaklat med vita väggar och en mörkgrå klinker på golvet. Badrummet är inrett med wc, tvättställ med kommod, dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och dubbelskåp över. Ett extra uttag om man vill sätta in en till maskin är förberett.

Fakta

Uteplats/balkong

8 m2 stor balkong

Bostadsrättsförening

Namn
Kvillebäcken BRF Piazza
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
113
Antal lokaler
4
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av ett kvarter med fyra huskroppar i 5-7 våningar. Källar och garage under husen och den gemensamma gården. Ett av de fyra husen saknar källare och är byggt med platta på mark. Föreningens bostadshus är belägna i anslutning till varandra så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

Det finns 3 lokaler för handel/kontor samt 1 lokal, belägen i hus2, som är förberedd för restaurangverksamhet.

Gemensamma utrymmen

De gemensamma utrymmena som finns är barnvagns-/rullstolsrum, cykelparkering och källarförråd, p-plats, garage.

Ombyggnad, Renoveringar

Nyproduktion

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns barnvagns-/rullstolsförråd i anslutning till espektive trapphus. I källaren finns fastighetsförråd och städförråd med vask samt undercentral och teknikutrymme för el, tele och data samt vatten, fjärrvärme och sopsug.

TV/bredband

Comhem

Comhem 50 mb/s ingår i hyran

Parkering

Det finns 46 bilparkeringsplatser samt 4 motorcykelparkeringsplatser i föreningen garage som inryms under gården samt delvis under ett av husen. Utvalda garageplatser är försedda med eluttag för laddning av elbil. Parkeringsplatserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal. Föreningens garageplatser kommer momsregistreras. Rum för parkering av mopeder finns i källaren under hus 2. Gemensamma cykelförråd finns i källaren på hus 2 och hus 4 samt byggnader på gården. Cykelpollare finns i anslutning till entréer.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 499 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,007656%
Årsavgift i föreningen
41 988 kr
Andel av årsavgiften är
0,84891%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 795 000 kr
Lägenhetsnummer
1-1141
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
55 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
200 kr
Försäkring
100 kr
Summa
300 kr

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Från- och tillluftssystem av ty
Fönster
3-glasfönster

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Karta

Solventilsgatan 18

Området

Att bo i Centrala HisingenAtt bo i Centrala Hisingen – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Rundbäcksgatan 20
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 938 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 2018-01-30 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20c
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 300 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Budgivning pågår
  Adress
  Rundbäcksgatan 16
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 913 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Jöns Rundbäcks plats 3
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 189 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 4
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 353 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69,4 kvm

  Visning: 2018-01-29 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Hallegatan 2B
  Pris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 030 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virveltorget 6
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 133 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Borstbindaregatan 7
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 824 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm