Alla bilder

Centrala Hisingen, Göteborg

Rundbäcksgatan 16

Nyproduktion
Budgivning pågår
Utgångspris
3 295 000 kr
Avgift
3 913 kr
Antal rum
3
Boarea
64 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
8 av 8
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud: 3 215 000 kr

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68

Alla bilder

. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Balkong i västerläge. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Balkong i västerläge
. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Planlösning. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Planlösning. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Interiörbild. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Planlösning. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors
Planlösning. Rundbäcksgatan 16 - Bjurfors

Beskrivning

Nyproducerad trea högst upp på våning 8 med två balkonger

Beskrivning

Välkommen till en av Kvillebäckens unika pärlor med ett av områdets absolut bästa lägen! HSB har byggt nya bostäder med hög standard i attraktiva Kvillebäcken bredvid Backaplan och med bara några minuter till Göteborgs centrum. Nu erbjuds en nyproducerad trea om 64 kvm högst upp i huset på våning 8 av 8. Här bor du högt ovanför omgivande bebyggelse med vidsträckt utsikt åt tre håll och fritt från insyn. Den välplanerade planlösningen erbjuder två stora balkonger i bästa solläge, där den ena vetter mot söder och den andra mot väster.

Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt möjlighet till två välplanerade sovrum. Du möts av genomarbetade och påkostade materialval med hög komfort. Fullutrustat kök med diskmaskin, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl och frys. I hallen finns garderober som ger dig goda förvaringsmöjligheter, även i sovrummen finns plats för extra förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Badrummet är rymligt, utrustat med golvvärme och erbjuder tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten står klar för inflyttning i slutet av februari. HSB har satsat på genomgående mycket hög kvalité med bland annat kök från Marbodal, förvaring från Elfa, köksutrustning från Siemens samt fönsterbänkar i marmor. I föreningen finns även en stor gemensam takterrass, Toppen, som kommer vara en rogivande oas på 8:e våningen. Här förkovrar du dig i en bok, tar plats i relaxmöblerna eller anordnar ett grillparty med släkt och vänner. Av den 196 kvm stora takterrassen kommer 136 kvm vara en inglasad vinterträdgård, något som förlänger sommaren rejält.

I Kvillebäcken bor du omgiven av allt man behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger rakt över gatan. Du hittar även ett par av de stora gymkedjorna precis utanför dörren. Ett fåtal meter bort ligger också ett dagis. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter.

Interiör

Välkommen in i en välplanerad 3:a med sina 64 kvadratmeter och med två härliga balkonger i soligt söderläge och västerläge. I hallen erbjuds hatthylla direkt till höger samt även förvaring i form av två garderober. På golvet ligger en mattlackad trestavsparkett i ek som sträcker sig igenom hela lägenheten och väggarna i lägenheten är genomgående vita.

Från hallen når du badrummet där du finner stilrena och moderna val. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, ovanpåliggande handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. På golvet ligger ett ljusgrått klinkergolv med golvvärme och på väggarna sitter ett vitt matt kakel ackompanjerat av dimbara spotlights i taket.

Vidare in i lägenheten kommer du in till den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Köket till höger har all modern utrustning som kan tänkas behövas i form av diskmaskin, spisfläkt med kolfilter, kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn. Allt i rostfritt. Övriga val är också stilrena, enkelt och snyggt, med vita köksluckor från erkända Marbodal, vita liggande kakelplattor över arbetsbänken samt en underlimmad diskbänk med laminatbänkskiva i ljusgrå toner.

I vardagsrummet erbjuds en rymlig yta för soffa med tillhörande möblemang. Det är också här du kan drömma dig bort genom den insynsskyddade och vidsträckta utsikten som erbjuds genom det stora fönsterpartiet. Härifrån når du också den ena balkongen som vetter mot ett soligt västerläge. Perfekt för ljumma vår- och sommarkvällar i goda vänners lag!

Sovrum nr 1 är master bedroom och ligger mot innergården. Här ges enkelt plats för en dubbelsäng med tillhörande övrigt möblemang. Förvaring erbjuds i form av en stor väggfast skjutdörrsgarderob med spegeldörr från Elfa.

Sovrum nr 2 är precis som master bedroom beläget mot innergården och erbjuder egen balkong. Rummet har generöst med ljusinsläpp tack vare väl tilltagna fönsterytor. Det är rymligt och har plats för en stor säng. Här når du även den andra balkongen som vetter mot ett soligt söderläge. Det är möjligt att välja att få lägenheten helt utan detta rum och göra lägenheten till en rymlig 2:a med ett stort kombinerat kök och vardagsrum.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Cinnober
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 89 lägenheter med bostadsrätt.

Stor gemensam takterrass högst upp i ett av husen, delvis inglasad för att kunna användas året runt.
HSB värnar om gemensamma mötesytor. Föreningen kommer att ha en gemensamhetslokal där du som boende kan anordna sammankomster som till exempel kalas eller styrelsearbete. Det kommer också att finnas en gemensam tvättstuga och hiss.

Parkering

Garage, 48 garageplatser och 3 MC-platser. Separat kö. Några platser har el för elbil.

TV/bredband

Telia Triple play. Fiberanslutning 100/10 Mbit/s, digital-TV och IP-telefoni. Ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Kuperat skärgårdslandskap med bergskrevor och strandlika växter. Inspirerat av bohuslänska klåvor med frodigt grönskande sprickor i det karga kustlandskapet. Sittplatser och parksoffa kommer finnas för att njuta av solens strålar.

Gemensamma utrymmen

Övernattningslägenhet med badrum, gemensamhetslokal, tvättstuga, förråd samt en stor takterrass.
5 st cykelförråd.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 913 kr

I avgiften ingår värme, Telia Triple play. Fiberanslutning 100/10 Mbit/s, digital-TV och IP-telefoni. Individuell mätning av hushållsel samt varm- och kallvatten.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,2037%
Årsavgift i föreningen
46 956 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 295 000 kr
Lägenhetsnummer
2803
Våningsplan
8 av 8
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
64 kvm

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
200 kr
Summa
450 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Fönster
3-glasfönster

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Karta

Rundbäcksgatan 16

Området

Att bo i Centrala HisingenAtt bo i Centrala Hisingen – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 7
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 842 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  92 kvm

  Visning: 2018-02-04 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Rundbäcksgatan 20
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 938 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 2018-01-30 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 18
  Pris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 499 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2018-01-24 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Virvelvindsgatan 20c
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 300 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Jöns Rundbäcks plats 3
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 189 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 4
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 353 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69,4 kvm

  Visning: 2018-01-29 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Hallegatan 2B
  Pris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 030 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Borstbindaregatan 7
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 824 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm