Nyproducerad trea med öppen planlösning och stor uteplats i attraktivt område

Centrala Hisingen, Göteborg

Långängen 1B

Utgångspris
3 195 000 kr
Avgift
4 072 kr
Antal rum
3
Boarea
70,1 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 8
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyproducerad trea med öppen planlösning och stor uteplats i attraktivt område

Mitt i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna perfekt planerade trea med stor uteplats. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till allt.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Jesper Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Ta chansen att förvärva denna välplanerade nyproduktionstrea, mitt i det attraktiva området Kvillebäcken på centrala Hisingen.
Bostaden är socialt uppbyggd genom den öppna planytan mellan köket och vardagsrummet, perfekt när du får besök. Lägg där till en egen stor uteplats, perfekt för socialt umgänge och mysiga grillkvällar. Öppna upp dörren från vardagsrummet och släpp in den friska morgonluften och njut av att sitta ute och äta frukost. Lägenheten har alla bekvämligheter man kan önska och inger en modern känsla med stilfulla val.

På Penselgatan 10 finns en stor takterass att nyttja för alla medlemmar i föreningen. Nytänkande, miljösmart, modernt och bekvämt är alla centrala ledord för nya Kvillebäcken. Lägg därtill ett citynära läge. Brf Kvillebäcksparken har ett av områdets absolut bästa lägen. Samtliga lägenheter stoltserar med genomgående hög standard, öppna och smarta planlösningar med stora fönsterpartier och ett gott ljusinsläpp.

Interiör

Stora fönster och öppen planlösning ger bostaden mycket ljus och rymd, vilket du känner så fort du tar klivet in i hallen. Detta lyfts upp ytterligare genom de vitmålade väggarna och den generösa takhöjden. På golvet ligger en snygg och slitstark ekparkett som är genomgående genom bostaden. Du erbjuds bra förvaringsmöjligheter direkt i hallen genom de stora garderoberna.

I det stilrena badrummet är väggarna är klädda i vitt kakel, duschväggar i grått kakel och på golvet ligger svart klinker. Här finner du den extra vardagslyxen i form av golvvärme, handdukstork, tvättställ med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Det erbjuds gott om skåp för förvaring och även en praktisk arbetsbänk.

Vidare tar vi oss till bostadens spatiösa allrum. Vardagsrummet är lätt att möblera och erbjuder ett gott ljusinsläpp från rummets generösa fönstersättning. Rummet ligger med en öppen planlösning mot köket vilket skapar en härlig rymd.

Köket är stilfullt inrett med tidlösa materialval. Det är praktiskt utformat med goda förvaringsmöjligheter. Köket är välutrustat med kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn. De perfekta förutsättningarna för att laga mat.

Från allrummet når du bostadens härliga uteplats. Öppna upp dörren på morgonen och slås av den friska luften. Den rymliga ytan ger dig gott om möjligheter när du ska möblera. Här får du plats med antingen ett matbord eller en loungedel.

Till höger om hallen når du lägenhetens två sovrum. Det större av dem har plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och garderober.
I det mindre får det lätt plats en enkelsäng. Förvaringsmöjligheter finns i form av garderob.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Stor uteplats i norrläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns källarförråd, takterrass, garage samt cykelrum i föreningen.

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 072 kr

I avgiften ingår värme, basutbudet för TV och kallvatten. Kostnad för el och varmvatten tillkommer enligt individuell mätning.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,9443%
Andel av årsavgiften är
0,94427%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 195 000 kr
Lägenhetsnummer
41004
Våningsplan
1 av 8*
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
70,1 kvm

* Bottenvåning. Våningsplan 1 av 8 (1 trappa).

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
310 kr
Försäkring
220 kr
Vatten/Avlopp
160 kr
Summa
690 kr

Energideklaration

Energiklass
D

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kvillebäcksparken
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
121
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Kvillebäcksparken
Byggda av Ivar Kjellberg 2014- 2016 - inflyttning under 2016.
121 bostäder alla med bostadsrätt.

Information om föreningen:
Kallvatten ingår i månadsavgiften.
Varmvatten: Separat mätare för individuell debitering

EL: El-central med automatsäkring och jordfelsbrytare i varje lägenhet.
Separat mätare för individuell debitering - föreningen har elavtalet.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme. Ingår i månadsavgiften.
Ventilation: FTX, från - och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Huset uppfyller Miljöbyggnad silver.

Till varje lägenhet följer: Källarförråd har väggar av trådnät/plåt samt postfack i entréplan. Tidningsfack utanför varje lägenhetsdörr.
Bostäderna har gemensamma cykelförråd, stor gemensam takterrass i uppgång Penselgatan 10.

Sophantering: Sopsugsanläggning med tre fraktioner, komposterbart, restavfall och tidningar.
Dessutom finns ett separat återvinningsrum för boende i området.

Parkering

Föreningen erbjuder parkeringsplatser i källargarage. Bilplats kostar 1000,- / månad inklusive moms. MC-plats kostar 500,- / månad inklusive moms. Kö till garageplatserna hanteras av Fastighetspartner.

TV/bredband

Fastigheten är ansluten till ett fibernät. Idag har föreningen ett avtal som ger Telenor exklusivitet. En bredbandsrouter och en TV-box tillhör varje lägenhet. Basutbudet för TV innehåller SVT1, SVT2, SVT24, Kunskapskanalen, Barnkanalen, TV4 samt TV6.

Byggnadssätt

Byggår
2016

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Långängen 1B

Långängen 1B,
417 22 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Jesper Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 5B
  Utgångspris
  3 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 304 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Visning: 2019-10-27 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Sven-Agne Larssons Väg 7
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 513 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2019-10-27 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rosenapelgatan 25
  Utgångspris
  3 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 668 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Visning: 2019-10-21 17.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 3
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 061 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 15
  Utgångspris
  4 500 000 kr
  Månadsavgift
  4 399 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!