Varmt välkomna till Kabbeleksgatan 5 D

Centrala Hisingen, Göteborg

Kabbeleksgatan 5D

På förhand
Pris
1 695 000 kr
Avgift
2 828 kr
Antal rum
1
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
43,5 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkomna till Kabbeleksgatan 5 D

En välplanerad och rymlig genomgångs etta med en mycket charmig burspråk i hjärtat av Wieselgrensplatsen med bra kommunikationer.

 • Ansvarig mäklare

  Milan Aliyar

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Bilder

Varmt välkommen till Kabbeleksgatan 5 D. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Varmt välkommen till Kabbeleksgatan 5 D
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Vy från burspråk. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Vy från burspråk
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Härligt ljusinsläpp från köksfönstret. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Härligt ljusinsläpp från köksfönstret
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Ett naturligt ljus .... Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Ett naturligt ljus ...
... som sträcker sig genom hela lägenheten. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
... som sträcker sig genom hela lägenheten
I lägenheten finns det två rymliga förråd. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
I lägenheten finns det två rymliga förråd
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Föreningens innergård. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
Föreningens innergård
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors
. Kabbeleksgatan 5D - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Välkomnande entré med möjlighet till goda förvarings- och avhängningsmöjligheter genom två stycken stora klädkammare. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av snyggt ekparkett som sträcker sig vidare till vardagsrummet.

Till vänster om hallen finner vi det vitmålade vardagsrummet som är lätt att möblera och erbjuder ett härligt ljusinsläpp från rummets charmiga burspråk. Det erbjuds plats för både soffgrupp, säng samt arbetshörna om så önskas i det cirka arton kvadratmeterstora rummet.

På andra sidan lägenheten har vi det rymliga köket där det finns möjlighet till matplats för upp till sex personer. Köket är vitt och modernt köksinrett med släta luckor och diskbänk i rostfritt samt i trä. Köket är utrustad med fläkt, ugn med spishäll, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Ovanför bänkskivan sitter ett grått kakel. Väggarna är målade vita och på golvet ligger ett mörkbrunt laminatgolv.

Stilrent badrum med ljusbeige klinkergolv och kakel på väggarna med subtilt motiv. Här finns dusch, handfat, överskåp med spegel, toalett och även möjlighet att installera tvättmaskin samt torktumlare.

I avgiften ingår det Kabel-Tv samt värme och vatten.

Interiör

Denna trevliga etta disponeras enligt följande:

Välkomnande entré med möjlighet till goda förvarings- och avhängningsmöjligheter genom två stycken stora klädkammare. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av snyggt ekparkett i orginal som sträcker sig vidare till vardagsrummet.

Till vänster om hallen finner vi det vitmålade vardagsrummet som är lätt att möblera och erbjuder ett härligt ljusinsläpp från rummets charmiga burspråk. Det erbjuds med enkelhet plats för både soffgrupp, säng samt arbetshörna om så önskas i det cirka arton kvadratmeterstora rummet.

På andra sidan lägenheten har vi det rymliga köket där man har utsikt mot föreningens trivsamma innergård. I köket ryms det en matplats för upp till sex personer som kan sitta runt bordet och avnjuta en middag. Köket är vitt och modernt köksinrett med släta luckor och diskbänk i rostfritt samt i trä. Köket är funktionellt inrett med diskmaskin, fläkt, ugn med spishäll samt kombinerad kyl och frys. Ovanför bänkskivan sitter ett grått kakel. Väggarna är målade vita och på golvet ligger ett mörkbrunt laminatgolv

Stilrent badrum med ljusbeige klinkergolv och kakel på väggarna med subtilt motiv. Här finns dusch, handfat, överskåp med spegel, toalett och även möjlighet att installera tvättmaskin.

Välkommen

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Brytärtan nr 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
50
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1949 och består av ett flerbostadshus som byggdes 1949-1950. Det finns av 50 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 9:1. Fastigheten bebyggdes 1949-1950 med ett flerbostadshus i tre våningar, ett vinkelformat rosa tegelhus med stor grön gräsmatta och trevlig uteplats.

Förvaltning: Lägenhetsförteckning samt den ekonomiska förvaltningen handhas av SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum. Teknisk förvaltning sköts av styrelsen.

Renoveringar: 1986 Rör- och elstambyte, omputsning av fasad, omläggning av tak, renovering av balkonger.

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomi visar på ett överskott och finanserna är goda. Lågt belånad förening. Inga avgiftshöjningar är planerade. Senaste höjningen gjordes 2005.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar i föreningen är balkonger (lagning och målning undertill)

1986: Rörstambyte, elstambyte, omputsning av fasad, omläggning av tak och renovering av balkonger samt helt ny balkong på lgh 49. 1987: Byggnation av sophus. 2002: Installation av ny frånluftsvärmepump. 2005: Nya entrédörrar och passersystem. 2006: Nya maskiner tvättstuga. 2009: Målning trapphus 2013: Förstärkning på två entréutbyggnader.
-

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa din ansökan där: www.goteborg.se.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbudet för kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Bredband. Leverantör: ComHem. Bredband erbjuds även via fiberkabel. Leverantör: Telia. Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Gemensamma utrymmen

Varje lägenhet har ett vindsutrymme samt ett källarutrymme. I föreningen finns bastu, cykelförråd, källarförråd, mindre motionsrum, samlingslokal och tvättstuga med torkrum samt mattvätt och mangelrum.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns bastu, gym, cykelförvaring samt användning av uteplats.

TV/bredband

Tv-leverantör / Kabel-Tv via Telia

Bredband via Telia Fiber 100/100

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 828 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,0177%
Andel av årsavgiften är
1,76843%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 695 000 kr
Lägenhetsnummer
00024
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
1
Boarea
43,5 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
183 kr
Försäkring
117 kr
Summa
300 kr

Byggnadssätt

Byggår
1949-50
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
74

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Milan Aliyar

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 15
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 873 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 2018-11-25 13.15 Boka här

 • Adress
  Madängsgatan 9
  Utgångspris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  3 090 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Visning: 2018-11-20 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 4C
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 036 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Jöns Rundbäcks plats 3
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 593 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 2018-11-25 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Godemansgatan 9a
  Utgångspris
  2 200 000 kr
  Månadsavgift
  3 719 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Hisingsgatan 10
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 521 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Visning: 2018-11-20 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Östanvindsgatan 13d
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 643 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sunnanvindsgatan 2c
  Pris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 043 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jöns Rundbäcks plats 1
  Utgångspris
  2 175 000 kr
  Månadsavgift
  2 685 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Budgivning pågår
  Adress
  Långängen 10
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 490 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gullrisgatan 5 B
  Utgångspris
  1 980 000 kr
  Månadsavgift
  2 876 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kabbeleksgatan 5c
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 257 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49,1 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!