Alla bilder

Centrala Hisingen, Göteborg

Jöns Rundbäcks plats 3

Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
3 189 kr
Antal rum
2
Boarea
48 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mäklare

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68

Alla bilder

Beskrivning

Välplanerad tvåa med en stor balkong.

Beskrivning

Välkommen till en ljus och modern tvåa med en stor balkong (som går att glasa in) in mot gården. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Stora fönster ger bostaden ett generöst ljusinsläpp som ger lägenheten sin rymd. Mitt på centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna nybyggda bostad som stod klar för inflyttning under 2015. Bostaden är 48 kvm och ligger på våning två av sex. Lägenheten är välplanerad och invändigt är bostaden ljus och trivsamt inredd med genomgående vita väggar och parkettgolv i ek. Den öppna sociala planlösning mellan kök och vardagsrum skapar hög trivselfaktor. Köket är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Naturlig plats för sängen längst in i lägenheten. Stort badrum med tvättavdelning. Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår bredband, IP-telefoni och ett bra grundutbud av TV-kanaler.

Ett mycket bra boende i attraktivt och lugnt område. Här har du närheten till allt du kan tänkas behöva med matbutiker, gym skolor och naturområden. Utmärkta kommunikationer som tar dig endast 6 minuter in till staden.

Interiör

Kliv in och välkomnas in till hallen som erbjuder goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och samtliga golv pryds av snygg mörk ekparkett.

Köket är i stilrent utförande med modern köksinredning, där vita släta luckor, mörk laminatbänkskiva och vitt kakel sätter sin prägel. Maskinell utrustning bestående av diskmaskin, fläkt, varmluftsugn med spishäll samt kombinerad kyl och frys. Vid köksdelen finns ett skafferi samt ett städskåp. Här ryms större matgrupp för både familj och vänner.

Vardagsrummet är lätt att möblera efter personligt tycke och smak. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Stora fönsterpartier skänker härligt ljus in i rummet. Genom att vardagsrummet och köket är sammanlänkat i en öppen planlösning fås en rymlig känsla. Härifrån nås den mysiga balkongen på 11 kvm som vetter mot den rofyllda gården.

Sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Kläder kan förvaras i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Inredning från Elfa.

Stilrent badrum med ett grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns en toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, handdukstork samt duschhörna med dörrar av glas. I taket sitter spotlights. För bekvämlighet i vardagen finns en praktisk tvättavdelning med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ovan sitter en praktisk arbetsbänk.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Trädriket 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Om föreningen

Fastigheten:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Kvillebäcken 76:1, 76:3 och 76:4. Flerbostadshuset är byggt under 2014-2015 av Derome. Adresserna i föreningen är Jöns Rundbäcks plats 1, 2, 3, Solventilsgatan 7 och Rundbäcksgatan 6. Det finns 90 st lägenheter om totalt 5102 kvm samt en bostadsrättslokal om 39 kvm.
Föreningen har även ett orangeri och spa med jacuzzi som medlemmarna kan nyttja och som varit väldigt uppskattat av föreningens medlemmar.

Parkering

Föreningen förfogar över 43 garageplatser, separat kö till samtliga platser (finns lediga), dessa kan hyras till en kostnad av 1000 kr per månad. Föreningen förfogar även över 4 platser för MC/moped, till en kostnad av ca 500 kr per månad.

TV/bredband

Fastigheten är ansluten till fibernätet genom Bredbandsbolaget innehållande bredband, tv och telefoni. Detta innehåller TV-paket T-1 Bas, bredbandshastighet 10/1 samt telefon Mini.

Ny bredbandshastighet kommer från och med 1 mars 2018.
Bredbandshastighet på 250/250, premier router (frakt på 96:- betalas av lägenhetsinnehavaren) och en streamtjänst som innebär att du kan streama ditt tv-utbud var du än befinner dig i Sverige via ett personligt inlogg.

Gemensamma utrymmen

I källaren finner man garage, förråd, cykelrum, barnvagnsrum, hobbyrum och teknikrum och på gården finns en orangeri med gästlägenhet samt ute-spa.
Det finns möjlighet för medlemmar att hyra extra förråd. Separat kölista till detta finns.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 189 kr

Tv, bredband och telefoni ingår i avgiften från Bredbandsbolaget. Samt även bostadsrättstillägg. Det är separat mätning av varm- och kallvatten för varje lägenhet.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,9937%
Årsavgift i föreningen
38 268 kr
Andel av årsavgiften är
0,99%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 395 000 kr
Lägenhetsnummer
A1102
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
48 kvm

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
200 kr
Försäkring
130 kr
Summa
330 kr

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Karta

Jöns Rundbäcks plats 3

Området

Att bo i Centrala HisingenAtt bo i Centrala Hisingen – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Rundbäcksgatan 20
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 938 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 2018-01-30 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 18
  Pris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 499 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2018-01-24 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20c
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 300 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Budgivning pågår
  Adress
  Rundbäcksgatan 16
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 913 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rörstrandsgatan 1A
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  2 305 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 4
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 353 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  69,4 kvm

  Visning: 2018-01-29 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Hallegatan 2B
  Pris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 030 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virveltorget 6
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 133 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Borstbindaregatan 7
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 824 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm