Charmig genomgångstvåa med nyrenoverat kök från 2018. Populär förening med låg avgift!

Centrala Hisingen, Göteborg

Arvid Lindmansgatan 19E

På förhand
Utgångspris
2 100 000 kr
Avgift
3 000 kr
Antal rum
2
Boarea
51 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Charmig genomgångstvåa med nyrenoverat kök från 2018. Populär förening med låg avgift!

Fin genomgångstvåa med en härlig balkong. Välplanerad lägenhet med ett nyrenoverat kök från 2018 och en stor öppning mot vardagsrummet.

 • Ansvarig mäklare

  Emil Bergdahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 66

 • Extra kontaktperson

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en trivsam genomgångstvåa på populära Arvid Lindmansgatan. I lägenheten finner du ett nyrenoverat stilfullt kök från 2018 som ger gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. En stor öppning mot vardagsrummet skapar en härlig rymd in till bostaden. Här bor du med närhet till både serviceutbud och grönskande områden. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker ljus till alla rummen och köket är inrett med vita köksluckor som ger matplatsen invid fönstret en lugn och harmonisk känsla. I vardagsrummet finns det gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang, perfekt för social gemenskap. Det ljusa sovrummet med rymlig skjutdörrsgarderob, samt bostadens ytterligare tre inbyggda garderober, ger dig gott om förvaringsmöjligheter för allt som kan tänkas behövas. Badrummet är helkaklat och kommer även med kombinerad tvätt och torktumlare. Dessutom finns både vinds- och källarförråd för ytterligare förvaring.

Här bor du i ett fulländat läge vid natursköna Slätta Damm/Hisingsparken och har nära till både serviceutbud, Göteborgs centrum och härliga grönområden. Stabil HSB-förening med låg belåning och god ekonomi. Centralt läge på Hisingen med goda kommunikationsmöjligheter.

Interiör

Bostaden har ett fint ljusinsläpp från två håll och är ett hem att trivas i. Den inbjudande och rymliga hallen erbjuder avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och skoställ. Från hallen nås en rymlig garderob som är inbyggd. På golvet ligger ett vackert parkettgolv i ek och väggarna är vita. Från hallen når man lägenhetens samtliga rum.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med stort fönsterparti samt utgång till den möblerbara balkongen, där du kan avnjuta en frukost i morgonsolen. I vardagsrummet ryms både soffgrupp och matsalsmöbel för den som önskar. Ett rum som bjuder in till sociala sammanhang. Här är det vitmålade väggar och fanérparkett.

Nyrenoverat och stilfullt kök från 2018. Ett stort och rymligt kök som är inrett med gott om förvaring bakom de vita luckorna. Köket erbjuder bra med arbetsytor och ovanför arbetsbänken sitter ett vitt kakel. Invid fönstret erbjuds en naturlig matplats för flera som även binder ihop vardagsrummet med köket. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys och mikro.

Det rofyllda sovrummet har plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Förvaring finns i form av två inbyggda garderober samt en rymlig skjutdörrsgarderob, vilket ger dig gott om extra förvaring om så önskas. Sovrummet ligger i ett lugnt och skönt läge in mot gården.
Badrummet är helkaklat med ljusblåa kakelplattor och klinkergolv. Här finns spegel, duschkabin, wc samt även en kombinerad tvätt och torktumlare.

Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd.

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tolered 147:1

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 000 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV basutbud från ComHem.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,29316%
Andel av årsavgiften är
0,29316%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 100 000 kr
Lägenhetsnummer
43
Våningsplan
2 av 3*
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
51 kvm

* Våningsplan 2 av 3.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
150 kr
Försäkring
100 kr
Summa
250 kr

Byggnadssätt

Byggår
1950-51

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Tolered i Göteborg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
318
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

HSB Brf Tolered består av 318 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten bebyggdes 1951 och består av flerbostadshus om 3 våningar som är indelade i sex block med fem gemensamma gårdar. Föreningens adresser: Arvid Lindmansgatan 17-25, Karl Staaffsgatan 14-22, Toleredsgatan 9 A-D.

Informationen baseras på information från styrelsen, årsredovisning samt hemsidan.

Renoveringar - Utförda och planerade

Genomförda renoveringar och underhållsarbeten:
Underhållet av fastigheterna och gårdarna grundas på en 30-årig underhållsplan.
1985 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum samt el-stigare. Under samma år renoverades även samtliga balkonger.
2006 installerades torktumlare i tvättstugorna.
2006-2007 målades trapphusen om.
2007 genomfördes visst underhållsarbete av taken.
2008 genomfördes en energideklaration.
2012 byttes kranarna i kök och badrum ut.
2014 Nya tvättmaskiner.
2015 Underhållsarbete målning av tak samt fönsterplåtar mm
2017 Byte av porttelefoner, tag system har installerats

Framtida renoveringar och underhållsarbeten:
Just nu pågår underhåll som avser entrépartier, markdränering på alla gårdarna runt husen och omfattande byte av ytterdörrar. Se föreningens hemsida för ytterligare information: https://www.hsb.se/goteborg/brf/tolered/boendeinformation/foreningsnytt

Parkering

P-plats 1: Parkeringsplats. Går att hyra för 120 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
P-plats 2: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 220 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Kontakta expeditionen för förfrågan om parkeringsplats. Måndagar 19-20, tfn 031-23 09 14.
Det går också att gå in på https://www.parkeringgoteborg.se/ där det i dagsläget finns parkering i området.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät ComHem.
Bredband via ComHem alt. fiber lan via Telia. Man tecknar eget avtal med leverantören om hastigheten på bredbandet.
Besök gärna föreningens hemsida för detaljerad information:

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd.

Föreningen tillhandahåller gemensamma tvättstugor med torkrum. I föreningen finns också en övernattningslägenhet, bastu, cykelförråd, samlingslokal, hobbylokal och solarium.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Arvid Lindmansgatan 19E

Arvid Lindmansgatan 19E,
417 26 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Emil Bergdahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 66

 • Extra kontaktperson

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Väderkvarnsgatan 3D
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 833 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,3 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rundbäcksgatan 1
  Utgångspris
  2 175 000 kr
  Månadsavgift
  2 409 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  39,5 kvm

  Visning: 2020-01-26 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hallegatan 15
  Utgångspris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  2 903 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Herkulesgatan 5B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 418 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Långängen 5
  Utgångspris
  2 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 835 kr
  Antal rum
  2,5
  Boarea
  63,5 kvm

  Visning: 2020-01-26 12.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Slättadammsgatan 7B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 302 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  31,5 kvm

  Visning: 2020-01-27 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rundbäcksgatan 1
  Utgångspris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 773 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 2020-01-27 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rambergsvägen 3B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 511 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  42 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  På förhand
  Adress
  Brämaregatan 9B
  Utgångspris
  2 300 000 kr
  Månadsavgift
  1 767 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  32 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gamla Tuvevägen 6
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 410 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 41C
  Utgångspris
  2 050 000 kr
  Månadsavgift
  2 218 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2020-01-26 15.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Östanvindsgatan 13C
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 270 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 2020-01-20 18.00 Boka här