Ett hem utöver det vanliga med både stil och karaktär samt flexibel planlösning

Byle, Täby

Byle Allé

På förhand
Avgift
4 285 kr
Antal rum
5
Boarea
155 kvm
Typ
Bostadsrättsradhus
Våningsplan
0

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Ett hem utöver det vanliga med både stil och karaktär samt flexibel planlösning

 • Ansvarig mäklare

  Jenny Forss

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 07

Bilder

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Byle Allé, ett hem utöver det vanliga med smakfulla materialval, flexibel planlösning och arkitektritad trädgård. Här bor man som i hus med egen ingång och stor gaveltomt samtidigt som man har fördelarna att bo i en bostadsrättsförening med god ekonomi. Bostaden är modern och smart planerad med möjlighet till förändring efter olika familjers behov. Allt är väl genomtänkt där påkostade materialval och fina detaljer genomsyrar hela bostaden.

En svart grind som smälter ihop med husets fasad välkomnar dig in till Byle Allé 21C. Innanför grinden gömmer sig en fantastisk oas till trädgård med stenläggningar, dekorationer och planteringar i olika slag som är noga planerad med hjälp av arkitekt från Ulriksdals slottsträdgård. Flera sköna uteplatser gör att man kan njuta av både sol och skugga från morgon till kväll.

Stengång leder dig in till huset som är uppdelad på tre plan där fönster i flera väderstreck tillsammans med fint vitlaserade golv skapar ett ljust härligt hem med karaktär. Entréplan inbjuder till social gemenskap med underbart kök med matplats för större middagar och vardagsrum med utgång till altan. Här finns även ett smakfullt badrum och förvaringsutrymme under trappen. På våning två finns ytterligare ett smakfullt badrum, här med tvättmöjligheter och tre bra sovrum med möjlighet till fyra varav det ena är ett stort lyxigt föräldrasovrum med fönster i två väderstreck och hel garderobsvägg. Högst upp i huset är det idag ett utmärkt allrum med ljusinsläpp från tre håll och fantastisk vy över området. Här kan hela familjen umgås och göra det man vill då de finns gott om plats för både lek, arbete och avkoppling. Detta rum kan även delas av om man önskar ytterligare sovrum.

Det finns förråd på tomten och varje lägenhet har en parkeringsplats i carport.
Här bor du naturnära i vackra omgivningar mitt i omtyckt villaidyll samtidigt som du enkelt tar dig in mot stadens puls med buss strax utanför dörren eller med Roslagsbanan ca en kvarts promenad bort som tar dig direkt till Stockholm Östra. I närområdet finns flera bra förskolor/skolor och för den aktiva familjen finns fina elljusspår, skidspår, ridskolor, golfbanor och idrottsplats på nära håll från hemmet vilket gör vardagen både lite enklare och roligare. Vill du ha ett bekvämt och stilrent boende med naturen utanför dörren samtidigt som du har närheten till City så är detta det perfekta boendet, välkommen hem!

Utvald detaljbild

Fakta

Om föreningen

Namn
Brf Trädgårdsallén 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
25
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

På fastigheten finns åtta bostadhus. Sju hus har tre lägenheter och ett hus har fyra lägenheter. Samtliga lägenheter har tre våningsplan. Totalt antal lägenheter uppgår till 25, samtliga upplåtna med bostadrätt. Den totala boytan är ca 3 900 kvm.

Information

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
2C
Våningsplan
0*
Hiss
Nej
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
5
Boarea
155 kvm**

* Gavelradhus i tre våningar

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Ombyggnad, Renoveringar

2017 - Anlägga trädgård
2016 - Räcke altan
2016 - Invändig målning/tapetsering
2014 - Markiser

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 285 kr

I avgiften ingår carport och obligatoriskt tillägg för vatten och samt tv.

Ekonomi

Andel i föreningen
3,97924%
Andel av årsavgiften är
3,97924%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
460 kr
Försäkring
282 kr
Summa
742 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3 plan
Byggår
2012
Uppvärmning
Vattenburen värme via frånluftsvärmepump med värmeåtervinning

Området

Att bo i Täby

Välkommen att bo och trivas i Täby kommun, en kraftigt växande kommun rik på både kultur- och naturupplevelser. Här bor du på bekvämt avstånd till både Stockholm city och skärgården. Samtidigt finns allt du behöver i Täby med shopping, nöjen, kultur, restauranger och service. Här finns ett av nordens största inomhuscentrum.

Täby är uppdelat i flera kommundelar. I norra Täby finns Täby Kyrkby, i västra finns Valla, Ella, Ensta, och Täby Centrum, i södra ligger Lahäll, Näsbypark och Roslags Näsby samt i östra Viggabyholm, Hägernäs och Gribbylund.

Bebyggelsen i Täby är blandad med både villor och radhus samt ett flertal lägenhetsområden där Grindtorp och Näsbydal utmärker sig med sin unika arkitektur. I kommunen finns också stora vackra naturområden och nära till vatten. Kommunen sätter stort fokus på att behålla Täby grönt.

I Täby finns det alltid något att göra och gott om möjligheter att idrotta och motionera. Täby har ett aktivt föreningsliv med närmare 600 verksamma föreningar inom olika områden. Täby har även ett rikt kulturliv och här finns alla förutsättningar för en spännande fritid. I kommunen finns förskola, flera grundskolor, gymnasium och fritidsgårdar. Täby Kulturskola erbjuder utbildning i sång och musik. Täby Musikklasser är en del av grundskolan i Täby där man väljer att läsa utvidgad musikundervisning med inriktning mot körsång. Här finns även Komvux och svenska för invandrare, SFI.

Täby ligger nära såväl centrala Stockholm som Arlanda och har goda kommunikationer. E18, bussar och Roslagsbanan går igenom kommunen så att du lätt tar dig både till och inom Täby. Vid Östra station och Mörby centrum sker omstigning från tåg till tunnelbana vidare mot Stockholms city. I Täby finns en bred busstrafik där många bussar utgår från Täby centrum. Det är också smidigt att ta sig till andra kommuner som Danderyd, Vallentuna, Sollentuna och Upplands Väsby.

Köpa eller sälja bostad i Täby? Kontakta våra mäklare i Täby. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Byle Allé

Byle Allé,
187 73 Täby

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jenny Forss

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 07