Välkommen till den här unika och helt enastående nyproduktionslägenhet med en påtaglig studiokänsla

Södermalm Högalid, Stockholm

Maria Bangata 2B

På förhand
Avgift
1 246 kr
Antal rum
1
Boarea
23 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen till den här unika och helt enastående nyproduktionslägenhet med en påtaglig studiokänsla

Lugnt belägen i fastigheten finner ni denna väldisponerade 1:a. Lägenheten har en otroligt generös takhöjd och stora fönster.

 • Ansvarig mäklare

  Douglas Davidsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 31

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till den här unika och helt enastående nyproduktionslägenhet med en påtaglig studiokänsla.

Lugnt belägen i fastigheten finner ni denna väldisponerade 1:a. Lägenheten har en otroligt generös takhöjd och med sina stora fönster skapas en härlig känsla av både ljus och rymd. Man har valt att maximera materialvalen, färgvalen och funktionen för att ge varje rum sin egen identitet. Planlösningen är framtagen med fokus på att skapa sociala ytor med gott om plats för bland annat middagar i trevliga vänners lag. Något som genomsyrar hela bostaden är genomarbetade interiörer som får en unik hållbarhet som utfall.

Högst upp i huset ligger den fantastiska gemensamma takterrassen med utsikt över Södermalm. Här finns gott om yta för bland annat mysiga grillkvällar med familj och vänner.

På Mono samlar man funktion, kvalitet och känsla i varje kvadratmeter, här finns allt du behöver precis där du vill ha det.

Här bor man precis vid Tantolunden och Zinkensdamm med fina promenadstråk längs med Årstaviken. Mycket goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje och pendeltåg bara några minuters promenad bort. I området finns all tänkbar service med matbutiker, skolor, restauranger, butiker och caféer

Interiör

Hall - Genom entrédörren kliver vi in i bostaden via hallen. Här finns gott om yta för avhängning av kläder, väskor och skor samt en garderob.

Badrum - Badrummet är helkaklat i handarbetade kakelplattor från italienska Mutina. Kommodens luckor har en trästruktur. Tvättställets inbyggda blandare och duschblandaren kommer från danska Vola. Badrummet är även utrustat med kombitvättmaskin, golvvärme och en eluppvärmd handdukstork i svartlackerad stål från INR.

Kök - Köket har släta gråmålade köksluckor i lackerad askfanér. Dessa kompletteras av vitrinskåpens trådglas och av en bänkskiva i rostfritt stål och stänkskydd i rostfritt utseende. Blandare från Vola. Fläktens ventilationsrör är väl synligt och en designdetalj som sticker ut och bidrar till helheten. Här finns även en spishäll och en integrerad kyl/frys.

Vardagsrum/sovrum - Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och sovrum. väggarna är släta med med en sandton. Tack vare den oerhört generösa tackhöjden på 3,35 meter får man utan problem in en loftsäng.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Mono
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
59
Överlåtelseavgift
1120*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Mono ligger mitt i Stockholms nya designdistrikt på Södermalm. I ett kulturminnesskyddat kvarter har Note Design Studio och Koncept Stockholm tillsammans skapat ett helt nytt hus med yteffektiva och exklusiva lägenheter. Mono står stadigt i en klassisk industrimiljö och smälter in med sin nätta volym. Det är enkelt och funktionellt vid en första anblick, men enkelheten kontrasteras och kompletteras av exklusiva materialval och en detaljkänsla utöver det vanliga.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.
Cykelrum/Barnvagnsrum finns.
Brf Mono förfogar över tre lånecyklar. De står till medlemmarnas förfogande via cykeldelningssystemet Donkey Republic (Blåtandslås). Som boende i denna fastighet har du fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool t o m 2019-07-31.

TV/bredband

Fibernät för tv

Fiber från Ownit

Månadsavgift

Avgift/hyra
1 246 kr

Utöver avgiften tillkommen en obligatorisk avgift för bredband om 238kr per månad

Ekonomi

Andel i föreningen
1,1657%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1001
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
23 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
150 kr
Summa
400 kr

Området

Att bo på Södermalm

Söder är både folkligt, hippt och exklusivt. Här finns Stockholms första moské, Mosebacke, Münchenbryggeriet, Nytorget och den hänförande utsikten från Fjällgatan och Monteliusvägen. Mariaberget är en av Stockholms vackraste platser med kullerstensgator och kulturhus. Trevliga områden på Söder är Medborgarplatsen och Götgatan samt Sofo som står för South of Folkungagatan, ett hippt område med fantasifulla småbutiker. Längs Hornsgatan finns gallerier och hantverkare.

På Söder finns all tänkbar service, vårdcentral och läkarmottagning samt nära till Rosenlunds sjukhus, Ersta sjukhus och Södersjukhuset. Flera förskolor, skolor och gymnasium med olika inriktningar, både friskolor och kommunala.

Gamla stan är Stockholms historiska centrum och uppbyggt på Stadsholmen. På 1600-talet revs de sista murresterna då Stora och Lilla Nygatan drogs linjerakt genom det tidigare myllret av smågator. Här bor du i bevarade hus klassade som riksintresse för kulturmiljövård av Riksantikvarieämbetet.

Hammarby sjöstad tillhör innerstadens nyare stadsbyggnadsprojekt och består av flera olika områden runt Hammarby sjö. Området kommer att vara fullt utbyggt 2017 med cirka 11 000 lägenheter för drygt 25 000 invånare och cirka 150 000 kvadratmeter lokalyta. Här bor du med sjöutsikt på ljusa gårdar.

Kommunikationerna är goda med tunnelbana, flera busslinjer och pendeltåg från Södra station. Slussen utgör en knutpunkt för kollektivtrafiken med Saltsjöbanan och i närheten går även färjorna till Djurgården.

Köpa eller sälja bostad på Södermalm? Kontakta våra mäklare på Södermalm! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Maria Bangata 2B

Maria Bangata 2B,
11863 Stockholm

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Douglas Davidsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 31