Rymlig fyrarummare i populär förening!

Östermalm/Nedre Gärdet, Stockholm

Valhallavägen 141, 3 tr

På förhand
Avgift
4 514 kr
Antal rum
4
Boarea
94,5 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Rymlig fyrarummare i populär förening!

Högt upp i huset, stor balkong, hiss och garage skapar ett bekvämt boende. En gyllene chans att skapa det hem du alltid velat bo i.

 • Ansvarig mäklare

  Hampus Åsén

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 22

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Utsikt från balkong i ett soligt läge mot Valhallavägen. Valhallavägen 141, 3 tr - Bjurfors
Utsikt från balkong i ett soligt läge mot Valhallavägen
Interiörbild. Valhallavägen 141, 3 tr - Bjurfors
Föreningens vackra innergård.. Valhallavägen 141, 3 tr - Bjurfors
Föreningens vackra innergård.
Interiörbild. Valhallavägen 141, 3 tr - Bjurfors

Föreningen är belägen på Nedre Gärdet med lugnt och centralt läge alldeles intill Karlaplan och Fältöversten med full service och ett stort utbud av affärer. Närhet till härliga strövområden på Gärdet och Djurgården.

Föreningens vackra innergård.. Valhallavägen 141, 3 tr - Bjurfors
Föreningens vackra innergård.
Karlaplan.. Valhallavägen 141, 3 tr - Bjurfors
Karlaplan.

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På Valhallavägen 141 finns nu en gyllene chans att skapa det hem du alltid velat bo i. På ett högt och fritt läge med stor balkong, bra planlösning, hiss och garage samt två helt nyrenoverade badrum (stambyte pågar och beräknas klart slutet av juni 2019) saluförs nu denna fyra i populära bostadsrättsföreningen Kasernberget 1. Föreningen är känd för sin goda ekonomi och vackra innergård. Det föreligger ett visst renoveringsbehov i lägenheten (ytskikt i några av rummen), men med fina förädlingsmöjligheter. En lägenhet att bo och trivas i!

Lägenheten ligger i ett mycket centralt läge med endast någon minuts promenad till Karlaplan och Fältöversten med ett stort utbud av service, restauranger och affärer. Området har mycket goda kommunikationer med bussar och Karlaplans T-bana.

För att inte missa eventuella förhandsvisningar eller mer information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller gör en intresseanmälan.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB:s Brf Kasernberget
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
203
Antal lokaler
13
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Kasernberget är en äkta förening som omfattar 203 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 13 affärs- och kontorslokaler samt 1 förskola. Garage finns med 181 platser för bil, viss kö förekommer. Föreningen innehar tomträtt till fastigheten Kasernberget 1, och nytt 10-årsavtal skrevs 2013.

Parkering

Garage finns med 181 platser för bil, viss kö förekommer. I garaget finns även 2 MC platser.

TV/bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem och har ett avtal med Telenor. I avgiften ingår Bredband 250/250Mbit/s, fast IP-Telefoni Mini, Digital-TV Bas samt Telenor Stream. Obligatorisk kostnad för alla föreningens medlemmar om 214 kr/mån. Ev uppgradering bekostas av bostadsrättsinnehavaren separat.

Gemensamma utrymmen

Barnvagnsrum, cykelförråd, samlingslokal och fyra tvättstugor. Föreningen disponerar även ett övernattningsrum som medlemmarnas gäster har möjlighet att nyttja, vilket i dagsläget är kostnadsfritt.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 514 kr

I avgiften ingår värme och varmvatten. En avgift för internet tillkommer om 214kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,57622%
Andel av årsavgiften är
0,57622%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
5
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
94,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1973

Området

Att bo på Östermalm/Nedre Gärdet

Östermalm är en flott och exklusiv stadsdel i Stockholms innerstad. Här finns Stureplan och Sturegallerian med butiker och nöjesliv. Fler shoppingstråk är Birger Jarlsgatan, Nybrogatan och Biblioteksgatan med flera exklusiva butiker. Vid Nybroplan ligger Kungliga Dramatiska Teatern, Sveriges nationalscen som grundades 1788 av Gustav III. På Strandvägen ligger några av landets mest ståtliga byggnader. Östermalmshallen är en fantastisk byggnad från 1888 med mat av högsta klass, delikatesser, restauranger och kaféer.

På Östermalm finns även all annan tänkbar service som vårdcentraler, läkarmottagningar och tandläkare. Förskolor, skolor och gymnasium med olika profiler och inriktning i både privat och kommunal regi.

Gärdet ligger på norra Djurgården, en lugn stadsdel med stora grönområden. Området började byggas på 1930-talet på fälten norr om Valhallavägen. Byggnaderna följde den svenska funktionalismens stilideal med fristående hus, stora balkonger och generöst ljusinsläpp. Under 1990-talet och framåt har området även byggts ut i nordväst med Starrängsringen.

Gärdet har flera sevärdheter som Kaknästornet, Ekoparken, Tessinparken samt Etnografiska, Sjöhistoriska och Tekniska museet.

På Gärdet finns livsmedelsaffärer och vårdcentral samt förskolor, skolor och gymnasium i både privat och kommunal regi. Här finns också Dramatiska Institutet, Försvarshögskolan och Musikhögskolan.

På Östermalm och Gärdet finns flera stationer längs tunnelbanans röda linje och flera busslinjer. Från Frihamnen går Tallink/Siljas färjor till bland annat Helsingfors, Tallin och Riga.

Köpa eller sälja bostad på Östermalm/Nedre Gärdet? Kontakta våra mäklare på Östermalm! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Valhallavägen 141, 3 tr

Valhallavägen 141, 3 tr,
115 31 Stockholm

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Hampus Åsén

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 22