Unikt tillfälle - Perfekt planerad - Stor balkong i bästa solläge - Fint renoverad - Gamla Enskede

Enskede, Stockholm

Tallkrogsvägen 14

På förhand
Avgift
3 074 kr
Antal rum
3
Boarea
80 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Unikt tillfälle - Perfekt planerad - Stor balkong i bästa solläge - Fint renoverad - Gamla Enskede

Här finner ni en perfekt planerad lägenhet med allt man kan tänkas efterfråga. Närhet till t-bana, naturen och Gamla Enskedes pittoreska kvarter.

 • Ansvarig mäklare

  Sebastian Broström

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-575 652
  Telefon: 08-520 26 152

 • Extra kontaktperson

  Jeanette Giörtz

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 73

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till detta drömboende i Gamla Enskede. 40-tals hus med barnvänlig fruktträdgård och ett toppenläge i området. Två plan med perfekt planlösning, lyxiga materialval samt stor balkong med bästa solläge för underbara grillkvällar. Alla fönster vetter mot en ljuvlig innergård. På övervåningen finns två bra sovrum med takfönster för härligt ljusinsläpp, braskamin samt generös takhöjd. I hela lägenheten finns vackra golv med värme. Öppet och socialt kök till vardagsrum med utgång till stor balkong. Bostaden är 50 kvm samt 30 kvm biarea, total area 80. Fastigheten har en egen innergård som är stängd med stora fruktträd som päron och äpplen. Ett perfekt läge i Gamla Enskede nära kommunikationer, butiker och restauranger. Välkomna på visning!

Interiör

Entreplan:

Hall:
En välkomnande hall öppnar upp till denna trevliga lägenhet. Här ges bra plats för kappavhängning. Ljusgrå väggar och snyggt slittåligt klinkergolv i entrén som sedan övergår till vacker enstavsparkett med komfortvärme vilket är genomgående i hela entréplan.

Vardagsrum:
Ifrån hallen når ni det härliga vardagsrummet med underbart ljusinsläpp från två fönsterpartier. Charmiga trappa som leder upp till övre plan. Här kan ni möblera upp med soffgrupp samt övrigt möblemang. Vardagsrummet är öppet mot köket.

Kök:
Här finner ni ett mycket fint Noblessakök i modern stil. Vit köksinredningen i L-formation med mycket bra förvaringsmöjligheter. Vitvarorna består av induktionshäll, kolfilterfläkt, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Vitt kakel som stänkskydd och fina arbetsbänkar i vit sten från Puustelli. Intill köket finns plats för ett generöst matbord med plats för 4-6 personer. Ifrån köket har ni utgång till den härliga balkongen med utsikt mot föreningens mycket trevliga trädgård.

Balkong:
Den stora och helt fantastiska balkongen har plats för det stora sällskapet. Här ser ni ut över takåsar och trädgårdar. Sol hela dagen!

Badrum:
Badrummet är utformat i ljusa materialval såsom helkaklade väggar i vitt och ljust klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschhörna, wc, tvättställ med kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och badrumsskåp

Övre plan:

Sovrum 1:
Mycket ljust och charmigt sovrum med snedtak och öppen spis. Detta rum ger plats åt stor dubbelsäng samt övrigt sovrumsmöblemang. Målad vägg i grått och stavparkett. Förvaringsmöjligheter i kattvinden samt möjlighet att platsbygga ytterligare förvaring.

SOVRUM 2:
I anslutning till stora sovrummet finns ett mindre sovrum som idag används som barnrum. Här ryms en säng, byrå samt leksaker.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Toppmurklan 9

TV/bredband

Öppen fiber

Öppen fiber

Parkering

I området råder boendeparkering via Stockholmsstad till en kostnad om 500 kr/mån.

Övrigt

Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 074 kr

Ink VA

Driftskostnad (per månad)

Värme
1 167 kr
Försäkring
524 kr
Summa
1 691 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1943
Uppvärmning
Direkt el
Ventilation
Självdrag
Fönster
3-glasfönster

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Toppmurklan 9
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
7
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet är belägen i Enskede kommun och har beteckningen Stockholm Toppmurklan 9. Föreningen har sitt säte i Stockholm. Föreningens fastighet utgörs av 7 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Renoveringar - Utförda och planerade

2019 OVK
2015 Fasadrenovering södra sidan
2011 Ommålning av fasad och staket
2008 Renovering av trappuppgångar
2006 Omläggning tak
2001 Byte av samtliga V/A stammar och badrum samt elstigar

TV/bredband

Boxer via Telia öppen fiber.

Gemensamma utrymmen

Underbar trädgårdstomt med äppelträd, päronträd, buskar och stort trädäck. Det finns cykelställ som medlemmarna får nyttja.

Övrigt

Förråd finns på gården, ca 2 kvm stort.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ekonomi

Andel i föreningen
11,186%
Andel av årsavgiften är
11,9%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
7
Våningsplan
2*
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
80 kvm**

* Våning 2 & 3

** Areauppgifter enligt mätning, ytan fördelas 50kvm samt 30kvm biyta.

Karta

Tallkrogsvägen 14

Tallkrogsvägen 14,
122 63 Enskede

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sebastian Broström

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-575 652
  Telefon: 08-520 26 152

 • Extra kontaktperson

  Jeanette Giörtz

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 73