Unikt tillfälle - Perfekt planerad - RIKTIG 3:a om 55 kvm - Fint renoverad - Gamla Enskede
Avgift
2 578 kr
Antal rum
3
Boarea
55 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 3

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Unikt tillfälle - Perfekt planerad - RIKTIG 3:a om 55 kvm - Fint renoverad - Gamla Enskede

Här finner ni en perfekt planerad lägenhet med allt man kan tänkas efterfråga. Närhet till t-bana, naturen och Gamla Enskedes pittoreska kvarter.

 • Ansvarig mäklare

  Fanny Hörndahl

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 57

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till den underbara bostad belägen i eftertraktade Gamla Enskede. Lägenheten erbjuder en perfekt planlösning om 55 kvm och ett generöst ljusinsläpp i från tre väderstreck tack vare gavelläget. Här finner ni ett stort och fint renoverat kök med matplats, två bra sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Trevlig förening med en mycket härlig bakgård med två uteplatser/altaner som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Välkomna på visning!

Interiör

HALL:
En välkomnande hall öppnar upp till denna trevliga lägenhet. Här ges bra plats för kappavhängning samt förvaring tack vare hyllor som löper längs med väggarna och nyttjar den generösa takhöjden. Hallen fungerar som ett nav i lägenheten och härifrån når ni stora delar av bostaden. Vitmålade väggar och snyggt slittåligt klinkergolv i entrén som sedan övergår till vackert vitlaserat ekparkettgolv, vilket är genomgående i hela lägenheten.

KÖK:
Här finner ni ett mycket fint och renoverat kök i modern stil. Den vita köksinredningen i L-formation, löper nästan hela vägen upp till tak och ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Vitvarorna består av induktionshäll, kolfilterfläkt, varmluftsugn, kyl/frys samt diskmaskin. Maskinparken är utformade i vitt och harmoniserar fint med den vita inredningen. Vitt kakel som stänkskydd och fina arbetsbänkar i gedigen ek. Köket ger plats för ett generöst matbord med plats för 4-6 personer. Ifrån köket har ni utsikt mot föreningens mycket trevliga bakgård.

VARDAGSRUM:
Ifrån hallen når ni det stora och härliga vardagsrummet med ett harmoniskt ljusinsläpp. Här kan ni möblera upp med stor soffgrupp invid fönster. Idag finner ni en stilren och platsbyggd sängmöbel med optimerad förvaring under. Möbeln är en kombination av en snygg bokhylla och en lite mer privat sovdel tack vare sin höjd. Denna möbel är perfekt om man ev som familj skulle vara i behov av ett ytterligare "sovrum". Möbeln är ej fäst i golvet utan går enkelt att ta bort om man skulle vilja det.

SOVRUM 1:
Ifrån vardagsrummet finner ni det första sovrummet. Detta rum ger plats åt dubbelsäng samt övrigt sovrumsmöblemang. Målade väggar i grå kalkfärg och vittlaserat ekparkettgolv. Förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober.

SOVRUM 2:
Ifrån köket finner ni det andra sovrummet. Även detta rum har en väl tilltagen golvyta och ger plats åt dubbelsäng samt annat sovrumsmöblemang. Förvaring i platsbyggd garderob med överskåp. Underbart ljusinsläpp ifrån fönster som vetter mot husets gavel.

BADRUM:
Ljust och fint badrum som renoverades under stambytet. Badrummet är utformat i ljusa materialval såsom helkaklade väggar i vitt och ljust klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschhörna, wc, tvättställ med kommod, handdukstork och badrumsskåp.

Fakta

Fastighetsbeteckning

kv Häradsdomaren 1

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd med gallergrind.

Parkering

I området råder boendeparkering till en kostnad om 500 kr/mån. För mer info gå in på www.stockholmstad.se

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 578 kr

Inkl värme och VA

Ekonomi

Andel i föreningen
4,2834%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
8 / 1001
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
55 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
130 kr
Försäkring
253 kr
Summa
383 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1940
Ventilation
Självdrag

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
119
Energideklarationsdatum
2008-07-15

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Häradsdomaren 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
24
Antal lokaler
5
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Häradsdomaren nr 1 är en äkta förening och ombildade fastigheten 1988. Fastigheten upplåts med tomträtt vilken omförhandlas år 2019, den nya avgälden är redan fastställd. Föreningen består av 24 lägenheter, alla är upplåtna med bostadsrätt samt 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen är mycket stabil och har en sällsynt god ekonomi.

HISTORIK:
Mellan 2012-01-01 och 2013-06-30 hade föreningens medlemmar 0kr i avgift. Detta upprepade sig även under 3 månader 2015, där föreningens medlemmar betalade 0kr i avgift.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL:
2018: Nya portar i ek
2018: Taket underhållet, tryckspolat och målat
2016: Fönsterunderhåll och ommålning
2013: El-stigar
2012: Balkonger
2012: Takisolering
2009: Ny fasad och tilläggsisolering
2008: 3-glasfönster
2005: Ny tvättstuga
2005: Stambyte
1999: Ny el i lägenheterna
1997: Taket bytt

AVGIFT:
Ingen avgiftshöjning är planerad inte heller några omfattande renoveringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningens medlemmar har tillgång till två fina uteplatser med utemöbler, loungesoffa, infravärme och grillar. I källarplan finner ni en fin relax-avdelning med bastu, hörnbadkar, dusch samt wc. Det finns även en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra åt sina gäster.

TVÄTTSTUGA:
I källaren i port 371, finner ni föreningens tvättstuga. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

MEDLEMSKAP:
Föreningen godkänner inte juridisk person som ägare. Föreningen godkänner delat ägande under förutsättning att den boende äger minst 50%.

TV OCH INTERNET:
Fibernät via Ip only är indraget i lägenheterna. Internet från Bredband2 ingår i månadsavgiften.

TEKNISK FÖRVALTNING:
Medlemmarna gör allt arbete i föreningen trappstädning, trädgårdsjobb snöskottning och småfix. Det är tack vare detta gemensamma samarbete som föreningen kan hålla så pass låga avgifter.

PARKERING:
Föreningen ha tillgång till 15 st parkeringsplatser till en kostnad om 300 kr/mån. I området råder annars boendeparkering via Stockholmsstad till en kostnad om 500 kr/mån.

ÖVRIGT:
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Karta

Sockenvägen 377

Sockenvägen 377,
122 63 Enskede

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fanny Hörndahl

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 57

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Enskede - Gamla Enskede, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Fågelkärrsvägen 2C
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 473 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Enskede - Gamla Enskede, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Nynäsvägen 305
  Månadsavgift
  3 087 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Enskede - Gamla Enskede, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Stora Gungans Väg 6B
  Månadsavgift
  1 952 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  41,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!