Bromma - Riksby, Stockholm

Klädesvägen 42, 5 tr

På förhand
Avgift
2 437 kr
Antal rum
2
Boarea
43 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Crona

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0765-05 31 31

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga. Ett stenkast från Brommaplans serviceutbud finner ni denna optimalt planerade 2:a som är belägen i högt läge, fritt från insyn. Bostaden har påkostade materialval i kök och badrum, sovrum med plats för dubbelsäng, stor balkong i bästa solläge, samt gott om förvaring. Solid förening som har friköpt mark. Dessutom finns här möjlighet att nyttja föreningens pool, tillgång till varmgarage, grovtvätt och mycket annat! Låg avgift!

Vid Brommaplan har ni fullt serviceutbud med matbutiker, restauranger, gym, frisör, banker och mycket annat. Dessutom finns här goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till city på ca 15 min. Dessutom flertalet busslinjer mot Sundbyberg, Solna, Ekerö, Spånga och Vällingby.

Välkomna att kontakta mig för mer information om bostaden, föreningen och området!

Interiör

Kök: Elegant och praktiskt kök med vita skåp. Utrustat med diskmaskin, ugn med induktionshäll, fläkt, kyl/ frys samt diskho. Goda arbetsytor samt gott om förvaring. Intill finns plats för större matbord. Stänkskydd i påkostad marmor.

Vardagsrum: Välplanerat vardagsrum som ger plats för soffa, tv-möbel och matdel med 4-8 sittandes. Stort fönster som skänker ett trevligt ljusinsläpp samt utgång mot balkongen. Den öppna planlösningen mot köksdelen ger härliga, sociala ytor.

Balkong: Bostadens underbara balkong är belägen i bästa solläge, med utsikt över takåsar och föreningens trevliga innergård. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet under den varmare delen av året.

Förening: Populära Bromma Tracks har verkligen satt sina medlemmars välmående i fokus. Här har ni bl a tillgång till föreningens egna pool, varmgarage och till varje lägenhet hör ett rymligt källarförråd. Mer info under föreningsfliken.

Hall: Välkomnande entré med god plats för avhängning och förvaring. Här finns även garderob och linnéskåp.

Badrum: Påkostat och elegant badrum med vitt kakel samt klinkergolv i hexagonmönster. Utrustat med duschhörna med väggar i klarglas, wc, handfat med kommod, samt badrumsskåp med spegel. Här finns även en kombinerad tvätt -och torktumlare. Överliggande arbetsyta samt badrumsskåp.

Sovrum: Sovrummet bjuder på plats för dubbelsäng och skrivbord, samt ev byrå eller bokhylla. Väggarna är ljust målade och här finns även ett fönsterparti som ger trevlig rymd.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Bromma Tracks
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
249
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ja
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Bromma Tracks är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2017. Föreningen består av ett tornhus med 10 våningar och fyra lamellhus med fyra respektive sex våningar. I föreningen finns 249 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Bostäderna i Bromma Tracks är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Dessutom har varje bostad egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar.

Föreningens ekonomi

Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring, detta enligt information från styrelsen 2019-05-16.

Föreningen godkänner delat ägande, lägsta ägarandel 10 %.
Föreningen kan godkänna juridisk person och det är upp till styrelsen att besluta. Lägenheten ska då användas av familj eller anställda i bolaget.

Renoveringar - Utförda och planerade

Då fastigheten är nyproducerad finns det inga tidigare utförda renoveringar eller planerade. Detta enligt information från styrelsen 2019-08-30.

Parkering

Föreningen disponerar 80st förhyrda platser i garage 1250kr/månad. Samt 18st p-platser på en markparkering, 750kr/månad, till vilka det råder separat kösystem. Det finns i dagsläget lediga parkeringsplatser i garaget (2019-08-30).

TV/bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem. Basutbud för kabel-TV ingår i avgiften och för bredband (1000 Mbit) tillkommer en obligatorisk kostnad om 180 kr/mån.

Gemensamma utrymmen

Det finns gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum samt en fantastisk innergård. Gemensam tvättstuga. Utöver det finns det också gemensam pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter.

Övrigt

Till varje lägenhet tillhör det källarförråd.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem. Basutbud för kabel-TV ingår i avgiften och för bredband (1000 Mbit) tillkommer en obligatorisk kostnad om 180 kr/mån.

Parkering

Föreningen disponerar 80st förhyrda platser i garage 1250kr/månad samt 18st p-platser på en markparkering, 750kr/månad, till vilka det råder separat kösystem. Detta enligt information från styrelsen 2019-02-12.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 437 kr

Inkl värme, kallvatten, basutbud TV (obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 180 kr/mån)

Ekonomi

Andel i föreningen
0,3541%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1-1404
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Max antal sovrum
1
Boarea
43 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
150 kr
Försäkring
150 kr
Vatten/Avlopp
150 kr
Summa
450 kr

(Schablon)

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas

Området

Att bo i Bromma

Bromma är ett område inom Stockholms kommuns västra förorter. Bromma består av de två församlingarna Bromma och Västerled.

Det finns ett stort antal stadsdelar i området: Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Bromma är ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden, med sin närhet till och goda kommunikationer med Innerstan, samtidigt som Brommalandet har en lång strandlinje utmed Mälaren, flera insjöar, många vackra naturområden och tre av kommunens naturreservat. Det är också alltid nära till affärer, skolor och kommunal service.

Köpa eller sälja bostad i Bromma? Kontakta våra mäklare i Bromma! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Klädesvägen 42, 5 tr

Klädesvägen 42, 5 tr,
168 76 Bromma

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Crona

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0765-05 31 31

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Bromma - Riksby, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Spångavägen 48
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 870 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!