Optimalt planerad - Fantastisk balkong i bästa solläge - Fina detaljer - Hiss - Underbar gård

Bandhagen, Stockholm

Skebokvarnsvägen 51D

Utgångspris
2 250 000 kr
Avgift
3 389 kr
Antal rum
2
Boarea
54,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • måndag 17/6, KL 19:00 - 19:30

  Öppen visning - välkommen!

 • tisdag 18/6, KL 18:00 - 18:45

  Öppen visning - välkommen!

Boka visning

Optimalt planerad - Fantastisk balkong i bästa solläge - Fina detaljer - Hiss - Underbar gård

I en fastighet från 2012 finner ni denna underbara bostad med allt man kan tänkas efterfråga. Här bor ni med grönskan inpå husknuten!

 • Ansvarig mäklare

  Fanny Hörndahl

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 57

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till denna fantastiska lägenhet i mysiga Bandhagen! Här erbjuds stilrena linjer, fina materialval, stora fönsterpartier och en väl tilltagen balkong i bästa solläge. Lägenheten har en optimal planlösning med en modern och öppen anslutning mellan kök och vardagsrum, ett fint sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en väl tilltagen klädkammare som kan nyttjas som sovalkov. Här bor ni med närhet till grönområden, kommunikationer samt charmiga butiker, caféer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Interiör

HALL:
En välkomnade hall öppnar upp till denna optimalt planerade lägenhet. I hallen ges gott om förvaringsutrymmen i form av två garderober samt en väl tilltagen klädkammare som även kan nyttjas som en mysig sovalkov.

VARDAGSRUM:
Stort och inbjudande vardagsrum som ger plats för väl tilltagen soffgrupp. Vardagsrummet ligger med öppen anslutning mot köket. Här skapas en modern och generös sällskapsyta - perfekt för bjudningar och stora sällskap. Väggarna är målade i vitt och golvet är belagt med en fin ekparkett, vilken är genomgående i hela lägenheten. Ifrån vardagsrummet finner ni utgången till lägenhetens underbara balkong i ett perfekt sydvästläge. Här kan ni njuta av solen från förmiddag till sena kvällen. En varm sommardag är denna plats given!

KÖK:
I anslutning från vardagsrum finner ni det fina köket i U-formation. Köksutrustningen består av induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, diskmaskin, mikro och kyl/frys. Vitvarorna är utformade vitt och harmoniserar fint med den vita skåpinredningen. Matplatsen är perfekt placerad mellan kök och vardagsrum vilket gör att den smidigt går att förlänga ut mot vardagsrummet vid större sällskap.

SOVRUM:
Ifrån vardagsrummet finner ni det stora sovrummet. Detta sovrum är ett riktigt Master bedroom och ger en lyxig hotellkänsla. Här finns plats för en stor dubbelsäng samt annat sovrumsmöblemang. Väggarna är målade i en mörkgrå kulör och ger en ombonad och varm känsla.

BADRUM:
Ifrån hallen finner ni det stora och mycket snygga badrummet. Badrummet är utrustat med duschhörna, tvättställ, badrumsskåp, wc, tvättbänk med förvaringsskåp ovan samt tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är kaklade i vitt och golvet är belagt med mörkgrått klinker. Golvvärme.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Om föreningen

Namn
Brf Hammarbandet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
36
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Hammarbandet består av 36 lägenheter, alla upplåtna med BR. Husen som byggdes 2012, ligger inom några minuters promenadavstånd från Bandhagens centrum och T-bana. Inom promenadavstånd finns stora grönområden, god service och bra kommunikationer. Fastigheten är friköpt, ej tomträtt.

INNERGÅRD:
Medlemmarna har tillgång till en underbart grönskande gård med utemöbler och sandlåda för de små.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Barnvagnsrum finns i trapphuset i varje port. I huset på gården finns cykelrum, gemensamt förvaringsutrymme för leksaker samt däckförråd. Föreningslokal finns och kan hyras för privata tillställningar.

FÖRSÄKRING:
En kollektiv bostadsrättsförsäkring finns för föreningen hos Länsförsäkringar. Den är ett komplement till den vanliga hemförsäkring som bostadsrättshavare tecknar själv.

TV OCH INTERNET:
Föreningen har kollektivavtal med Ownit för bredband. I avgiften ingår ett baspaket från Canal Digital, kabel-TV.

EL:
Elen är abonnerad av brf, och betalas separat på månadsavin.

PARKERING:
Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats för 200 kr/mån och det finns en gästparkering. Övriga parkeringsplatser i området är parkeringen vid skolan, utefter vägen samt 7-dygnsparkeringen vid infarten.

SOPHANTERING:
I soprummet i gårdshuset slängs hushållssopor, tidningar och pappersförpackningar. Sopsortering för plastförpackningar, metallförpackningar och glas finns vid återvinningsstationerna på Fågelstavägen 1 (Bandhagens C) eller Bärbogränd 2 (bakom OK/Q8). Grovsopor, elavfall, och farligt avfall lämnas till återvinningscentral. Närmaste är Östberga återvinningscentral vid Årstafältet, samt i Högdalens industriområde.

MEDLEMSKAP:
Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen godkänner ej juridisk person som köpare.

ÖVRIGT:
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 389 kr

inkl värme, VA och obl avgift om 149kr för bredband

Ekonomi

Andel i föreningen
2,20669%
Andel av årsavgiften är
2,20664%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 250 000 kr
Lägenhetsnummer
231096001-0322
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
54,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump-frånluft
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
91
Energideklarationsdatum
2015-06-14

Området

Om området

Här bor du bekvämt nära mysiga Bandhagens centrum där du har allt från apotek till Ica, restauranger, konditori, frisör och bageri m.m. Goda kommunikationer tunnelbanans gröna linje och bussar som snabbt tar dig till city på 15 min. Nära bra barnomsorg och skolor samt lekplatser och bla Bandängens 4H-gård. med djur och lek. Till Bäckahagens och Bandhagens skola, båda på promenadavstånd. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med wc och kök där man kan köpa fika. Lite längre bort finns Högdalens centrum med många butiker och bra service inom det mesta. Här finns också systembolag, matvarubutiker, bank. simhall, skatepark, bibliotek och caféer. Högdalshallen är en idrottshall med bad med även barnbassäng och gym.

Karta

Skebokvarnsvägen 51D

Skebokvarnsvägen 51D,
124 33 Bandhagen

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fanny Hörndahl

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 57