Arkitektur när det är som bäst!

Bagarmossen, Stockholm

Klarälvsvägen 23

På förhand
Avgift
5 078 kr
Antal rum
5
Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
147 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Arkitektur när det är som bäst!

Arkitektur när det är som bäst! - Byggår 2016 - Smakfulla materialval - Uteplats i väst! - Granne med naturen - Perfekt läge i området

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651
  Telefon: 08-520 26 151

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Entre Plan
Planlösning
Övre Plan

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till detta underbara radhus som med sin unika arkitektur, optimala planlösning och med naturen som närmsta granne gör detta till något alldeles speciellt! Modernt boende byggt 2016 med en mycket exklusiv känsla, spännande planlösning och påkostade materialval och detaljer.

Radhuset är skapade av den moderna arkitektgruppen Arklab som har lyckats förena modern funktionalitet med smakfulla materival som passar väl in i området och naturen.

Detta är ett unikt läge att få bo nära skog och mark men samtigt ha närhet till skola, centrum och tunnelbana som tar dig in till stan på mindre än 15min.

Detta radhus måste ses på plats!

Interiör

ENTRÉPLAN
Inbjudande och generös entré som öppnar upp sig mot matplats och kök. Hallen rymmer utmärkt med förvaringsmöjligheter via en lång garderobsvägg med totalt fem garderober, städskåp och tvättnedkast. Ett platsbyggt utrymme för avhängning av ytterkläder och skor finns. På golvet ligger snygga plattor i granitkeramik och belysning i form av spotlights i taket.

Ett riktigt dröm KÖK för den stora familjen och den matlagningsintresserade som har allt du kan önska. Ett fantastiskt ljusinsläpp fås via fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak och som ger rummet en härlig känsla och karaktär. Fin utblick mot den stenlagda uteplatsen med förmiddagssol och den lugna gatan. Köket bjuder på stora sociala ytor med utrymme för en större matplats för ca 10 personer.

Smakfull inredning från Ballingslöv Line med utmärkt med förvaringsmöjligheter och överskåp ända till ta samt via en praktisk köksö med förvaring och som erbjuder en perfekt arbetsyta. Full maskinell utrustning bestående av integrerad kyl och frys i full storlek, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn i rostfritt, infälld induktionshäll med delvis fri zon, inbyggd köksfläkt samt inbyggnadsmikro i rostfritt.

Intill köket finns en skafferi del om ca 3 kvadratmeter för ytterligare förvaring.

På nedre plan finner du det större BADRUMMET som infriar en mycket lyxig känsla. Modernt utfört med en fin oktagonmosaik på golvet och väggar täckta av granitkeramik. Komfortvärme via elslingor i golvet och infällda spotlights i taket med dimmerfunktion. Inrett med stor separat dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod samt en stor infälld spegel. I detta badrum finns både tvättmaskin och torktumlare.

En trappa beklädd i samma finna material som askgolven leder upp till nästa plan och VARDAGSRUMMET. Infälld belysning i väggarna till trappen ger ett bra ljus. Även i vardagsrummet infinner sig känslan av att man befinner sig ute i naturen tack vare den långa glasväggen som sträcker sig hela vägen från golv till tak. Rummet är generöst tilltaget och de stora fönsterpartierna bidrar till en härlig rymd. På golvet ligger enstavig parkett i naturask och väggarna är vitmålade.

Från vardagsrummet nås bostadens baksida och trädäckade uteplats som vetter i ett insynsskyddat läge mot skog och allmänning med härlig eftermiddag/kvällssol (väst). Perfekt läge med natursköna Nackareservatet som breder ut sig framför huset.

ÖVRE PLAN
En trappa upp möts ni av en rymlig och möblerbar HALL/KORRIDOR som passar utmärkt för förvaring eller som arbetsplats. Slående takhöjd med ett fantastiskt takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns även ett väldigt rymligt förråd med förvaringsmöjligheter hela vägen upp till tak. Här finner du även ett tvättnedkast som leder ner till undervåningen där tvättmaskinerna är belägna.

Smakfullt och rymligt BADRUM med en lyxig och exklusiv känsla med hexagonmosaik på golvet och väggar täckta av modern granitkeramik. Högt i tak och ett snyggt takfönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Snygg inredning med en stor infälld spegel med inbyggnadshylla, stort badkar, handfat med kommod, wc och handdukstork. Komfortvärme via elslingor i golvet och infällda spotlights i taket med dimmer.

En trappa upp ligger två sovrum som båda är av bra storlek och rymmer både en bred säng och övrig möblering. I båda sovrummen finns en rymlig garderob. Stora fönster som ger sovrummen ett behagligt ljus.

På nästa plan finner du två sovrum. Trappan som leder upp tar er direkt in till det rum som idag används som TV-rum/sällskapsrum men som naturligtvis även passar utmärkt som sovrum. Även här ligger den snygga enstaviga parketten i naturask och väggarna är vitmålade. Väl tilltagna fönsterpartier med framförliggande raster som ger rummen ett behagligt ljus. Fritt och insynsskyddat läge mot allmänning och skogen.

Bostadens största sovrum ligger intill och rymmer utan problem en dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns fyra inbyggda garderober. Även här kan man njuta av det fria läget med naturskön vy framför.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Furuhusen
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Furuhusen är en ny förening som bildades inför inflyttningen som skedde i mars 2016. Föreningen består av totalt 12 bostäder som alla upplåtes med bostadsrätt. Tomten ägs av föreningen vilket är en bra tillgång för föreningen.

Ekonomi

Andel i föreningen
8,3333%

Driftskostnad (per månad)

Övrigt
1 225 kr
Summa
1 225 kr

Övrigt = Uppvärmning, hushållsström och sophämtning (14,700kr/år)

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3 plan
Byggår
2016
Fönster
Isolerglasfönster

TV/bredband

I månadsavgiften ingår ett utbud från Telia Triple Play med kabel-TV basutbud (9 kanaler)

I månadsavgiften ingår ett utbud från Telia Triple Play med bredband på 100 Mbit samt IP-telefoni.

Parkering

Varje radhus har sin egen uppfart framför respektive hus.
I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se/boendep

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 078 kr

Information

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
10
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
147 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Karta

Klarälvsvägen 23

Klarälvsvägen 23,
128 44 Bagarmossen

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651
  Telefon: 08-520 26 151