Bostäder till salu i Solna Centrum

Hitta din nya bostad i Solna centrum

Attraktiva bostäder till salu i Solna Centrum

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Solna Centrum just nu!

 • Bostadsrätt

  Solna Centrum, Solna

  På förhand
  Adress
  Skytteholmsvägen 22
  Månadsavgift
  2 525 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Solna Centrum

I Solna centrum finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, shopping och all annan tänkbar service, vårdcentral, restauranger, pubar och kaféer samt ett rikt kultur- och idrottsutbud med bland annat Friends Arena. Det finns även gott om shoppingmöjlighter, bland annat på Mall of Scandinavia. Bebyggelsen består främst av friliggande flerbostadshus men här finns även en mer sluten stadsmässig bebyggelse.

Här är nära till härliga grönområden som Hagaparken, Huvudstafältet med fotbollsplaner och skridskobana samt Ulvsundasjön och Råstasjön med fina promenadstråk och utflyktsmål som Pampas Marina med sjökrog och båthamn, Huvudsta ridskola, Huvudstabadet med utomhuspool, Huvudsta Slott, en 4H gård och ett mysigt strandkafé. Inom Solna ligger Karlbergs, Haga och Ulriksdals slott.

I Skytteholm bor du centralt i Solna med bekvämt avstånd till Solna centrum. Namnet Skytteholm kommer från skjutbanan med tillhörande skyttepaviljong som förr var belägen på berget väster som Solna centrum. Det moderna Skytteholm med bostäder i form av höga punkthus och lamellhus började byggas på 1950-talet. I attraktiva Rudviken bor du lugnt och avskilt med närhet till Solna centrum. I närheten finns också Råsunda med sina charmiga kvarter, småbutiker, restauranger, kaféer och klassiska filmstaden med egen biograf.

I Solna finns flera förskolor samt grundskola och gymnasium.Solna centrum har goda kommunikationer och nåddes av tunnelbanan 1975 som tar dig till T-centralen på nio minuter. Här finns även flera busslinjer.

Köpa eller sälja bostad i Solna Centrum? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.