Bostäder till salu i Viby

Hitta din nya bostad i Viby

Attraktiva bostäder till salu i Viby

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Viby just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Viby, Sollentuna

  På förhand
  Månadsavgift
  3 364 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Radhus

  Viby, Sollentuna

  På förhand
  Adress
  Starrgränd
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  115 kvm
  Tomtarea
  128 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Viby, Sollentuna

  På förhand
  Boarea / Biarea
  160 kvm / 24 kvm
  Tomtarea
  2724 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Viby

Viby är en del av Sollentuna kommun. Bebyggelsen här består främst av radhus och villor. Viby delas in i Viby Gård, Lilla Viby, Östra Viby, Södra Viby och Kista. I närområdet finns gott om förskolor och skolor i både privat och kommunal regi. Gymnasieskolor i närområdet är Häggviks- och Rudbecks gymnasium. Matvarubutik, vårdcentral och restaurang finns vid Norrvikens centrum. Du kan också åka till Häggviks handelsplats, Kista eller Sollentuna centrum med all tänkbar shopping och annan service. För den sportintresserade finns simhall, tennishall, badmintonhall, bowlinghall, ridstall och golfbana i närområdet.

Ett besök på det fina Järvafältet rekommenderas. Här finns bland annat vandringsleder, raststugor, grillplatser och 4H-gård. I norra delen av sjön Ravalen finns en badplats samt upplyst motionsspår. Viby ligger även nära Norrviken med härliga promenadstråk längs vattnet, badplatser samt plogad bana för skridskoåkning vintertid. Viby har goda kommunikationer med bland annat direktbuss till Stockholm city.

Köpa eller sälja bostad i Viby? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.