Bostäder till salu i Norrviken

Hitta din nya bostad i Norrviken

Attraktiva bostäder till salu i Norrviken

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Norrviken just nu!

Området

Att bo i Norrviken

I natursköna Norrviken har du nära till allt. Här finns bland annat Järvafältet med motionsspår, sjöar och ängar samt ridhus och golfbana. Vid Norrviken finns en fin badplats och på vintern plogas en 14 kilometer lång skridskobana. Norrvikens IP har flera fotbollsplaner samt en Fotbollshall. I Norrviken finns flera förskolor och skolor, både fristående och kommunala.

Norrviken delas in i Klockaregården och Brunkebergsåsen samt Norrvikens centrum. Här finns en matbutik samt några specialbutiker, vårdcentral och restauranger. Till Sollentuna centrum tar du dig på sju minuter med bil. Där finns all tänkbar shopping och service som banker och Systembolag. Norrviken har bra kommunikationer med bussar och pendeltågstation. Med tåg tar det fem minuter till Sollentuna centrum och tjugo minuter till Stockholm city.

Köpa eller sälja bostad i Norrviken? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.