Bostäder till salu i Österåker

Hitta din nya bostad i Österåker

Attraktiva bostäder till salu i Österåker

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Österåker just nu!

Hagbyhöjden
1
 • Friliggande villa

  Hagbyhöjden, Österåker

  Besiktigad
  På förhand
  Adress
  Husbystigen 13
  Utgångspris
  3 975 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3-4
  Boarea / Biarea
  118 kvm / 8 kvm
  Tomtarea
  321 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Österåkers kommun

Välkommen att bo och trivas i Österåker som är en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklats till en modern stad. Här bor du nära hav och natur med goda förutsättningar för ett härligt friluftsliv med aktiviteter som golf, ridning, bad och paddla kajak.

Österåker ligger i södra Roslagen tre mil nordost om Stockholm. Österåker är en skärgårdskommun vilket innebär en fantastisk natur, omedelbar närhet till havet och härliga boendemiljöer. Kommunen omfattar 1100 öar.

Befolkningen är ung och ökar stadigt. Det ökande behovet av bostäder gör att nya spännande bostadsområden av olika karaktär växer fram. Antalet permanentboende ute i skärgården ökar också hela tiden stadigt. Sommartid ökar dock befolkningen med uppåt 100 000 genom fritidsboende och turism.

I Österåker startas dessutom många nya företag och arbetslösheten är en av de lägsta i landet. Här finns också ett aktivt föreningsliv med många olika verksamheter inom både kultur, idrott och annat. Kommunen stödjer det ideella föreningslivet med olika former av service och bidrag eftersom det skapar förutsättningar för en meningsfull fritid och god hälsa bland kommuninvånarna.

Österåker som tidigare varit en relativt okänd kommun i landet och kanske mest känd för Österåkeranstalten satsar nu stort för att lyfta fram skärgårdens kvaliteter och det rika utbud av fritidsaktiviteter som finns i kommunen. Detta för att ytterligare öka sin attraktionskraft och locka fler både boende, företagare och besökare.

Köpa eller sälja bostad i Österåkers kommun? Kontakta våra mäklare i Stockholm! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.