Bostäder till salu i Nynäshamn

Hitta din nya bostad i Nynäshamn

Attraktiva bostäder till salu i Nynäshamn

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Nynäshamn just nu!

Lisö
1
 • Vinterbonat fritidshus

  Lisö, Nynäshamn

  På förhand
  Adress
  Tussilagovägen 21
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38 kvm
  Tomtarea
  466 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Ösmo
2
 • Bostadsrättsradhus

  Ösmo, Nynäshamn

  Adress
  Grimskaftet 19A
  Pris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 700 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  119 kvm

  Visning: 2018-11-18 13.45

 • Friliggande villa/Villatomt

  Ösmo, Nynäshamn

  Adress
  Situna byväg 11
  Pris
  8 000 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  60 kvm / 40 kvm
  Tomtarea
  11868 kvm

Området

Att bo i Nynäshamn

Nynäshamns kommun är belägen längst söderut på halvön Södertörn och här finns närhet till både Stockholm och havet. Centralort är Nynäshamn.

Nynäshamn har många av småstadens fördelar med närhet till allt i en trygg miljö. Här finns ett varierat utbud av boende. Här finns gamla trävillor med havsutsikt, moderna småhusområden, hyresrätter och bostadsrätter. Kommunens orter Ösmo, Sorunda och Stora Vika ligger mitt i Södertörns landskap och landsbygd med många historiska platser.

I kommunen finns sex motionsspår, fyra i Nynäshamn, ett i Ösmo och ett i Sorunda. Vintertid finns även skidspår. Många parker finns att vistas i med lekparker för barnen. Några är Svandammsparken, Kamelparken, Estö lekpark, Stadsparken och på Frejas holme i fiskehamnen finns lekskeppet Hoppetossa och gungor för barnen. I kommunen finns inte mindre än nio naturreservat och ett naturvårdsområde. Tillsammans rymmer de en mångfald av naturmiljöer.

I kommunen finns ett stort utbud av förskolor och grundskolor samt Nynäshamns gymnasium. Här finns även kulturskola och vuxenutbildning. Med bil tar det ca 35 minuter mellan Globen i Stockholm och Nynäshamns kommun. Pendeltåget går direkt till Stockholm C vissa tider och tar ca 1 timme.

Köpa eller sälja bostad i Nynäshamn? Kontakta Bjurfors mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.