Bostäder till salu i Saltsjö-Duvnäs

Hitta din nya bostad i Saltsjö-Duvnäs

Attraktiva bostäder till salu i Saltsjö-Duvnäs

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Saltsjö-Duvnäs just nu!

 • Friliggande villa

  Saltsjö-Duvnäs, Nacka

  På förhand
  Adress
  Reginavägen 13
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  152 kvm / 34 kvm
  Tomtarea
  1000 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Saltsjö-Duvnäs

Saltsjö-Duvnäs är en skärgårdsnära barnvänlig villaidyll med bl.a lekparker, tennisbanor och fotbollsplaner. I närheten av villan finns en härlig promenadslinga runt Långsjön. Fina strövområden finns vid Skuruparken och Erstaviken.

Strandpromenaden är ett populärt promenadstråk längs Duvnäsviken där bl.a. restaurang och café, båthamn och segelskola i Måsungen finns. Ett svalkande bad kan även avnjutas i Långsjön. I närheten finns Ektorps centrum med butiker, service och många busslinjer. Till Slussen går täta bussar och det tar ca 15-20 min samt Saltsjöbanan som tar ca 14 min till Slussen. Nacka Forum och Sickla köpmarknad finns på bekvämt avstånd.

Skolenheten i området Saltsjö-Duvnäs består av två skolor, tre förskolor och en öppen förskola. Alla skolor är vackert belägna med närhet till både skog och hav.

Köpa eller sälja bostad i Saltsjö? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Nacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.