Milsvid sjöutsikt! Ljus och välplanerad lägenhet i populära Jarlaberg

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 45

Budgivning pågår
Utgångspris
2 550 000 kr
Avgift
4 261 kr
Antal rum
2
Boarea
63 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 2 075 000 kr

BudBudgivareDatumTid
2 075 000 krBudgivare 22019-05-1914:36
2 050 000 krBudgivare 32019-05-1910:40
2 000 000 krBudgivare 22019-05-1716:23

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Milsvid sjöutsikt! Ljus och välplanerad lägenhet i populära Jarlaberg

Sjöutsikt från alla rum. Mycket fin, välplanerad tvårummare i gott skick med stor inglasad balkong. Nära Nacka forum, Nyckelviken och kommunikationer.

 • Ansvarig mäklare

  Annika Tottie

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 50

 • Extra kontaktperson

  Helena Ullhag

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 96

Beskrivning

Beskrivning

Första parkett med milsvid sjöutsikt och över vacker natur! Här kan du följa båtarna till och från Stockholms inlopp och naturens skådespel. Stor härlig balkong med utsikten som tavla med bland annat Kaknästornet i blickfånget. Eftersom den är inglasad nyttjas den gärna som ett uterum som förlänger säsongen. Denna tvårummare är i gott skick och mycket välplanerad. Rymligt kök och ljus matplats i burspråk, stort vardagsrum och sovrum, klädkammare och hall med gott om plats samt ett rymligt badrum. Välskött och populär förening (HSB) med bland annat bokningsbar övernattningslägenhet.
Nära Nacka forum, Nyckelviken och kommunikationer.

Bostaden ligger i ett omtyckt område nära naturreservatet Nyckelviken och Nacka Strand. Gångavstånd till mataffär i närområdet och till närbelägna Nacka Forum med dess stora utbud av butiker och service. Täta kommunikationer med ca 15 min till Slussen och på ca 10 minuters gångavstånd går pendelbåten till Nybroplan och Lidingö.

Interiör

Välkommen hem till en bostad med första parkett! Milsvid utsikt över hav, natur och stad. Blicken hamnar såväl lätt mot Kaknästornet på andra sidan vattnet som över Skärgårdsbåtarna och träden i dess gröna nyanser. Den unika utsikten är från alla rum förutom från badrummet.
Genom den rymliga hallen kommer du in i det stora vardagsrummet som flödar av ljus och har en trevlig kontakt med matplatsen i burspråket som ger en känsla av ateljé.
Köket har bra bänkytor med nedsänkt diskho och god förvaring. Köksinredningen är av trä och det är blått kakel ovan bänkytan. Kyl och frys är i fullhöjd liksom städskåpet. Det finns en spishäll, spisfläkt och diskmaskin. Köket nås också genom hallen.

Det trevliga sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sidomöbler. Stora fönster mot balkongen och underbar fri utsikt.
Klädkammaren är överskådlig och har gott om utrymme.

Den välplanerade lägenheten har ljusa fräscha väggar och enhetligt parkettgolv i princip utan trösklar vilket gör den handikappvänlig. Det är även en bred dörr till balkongen.

Badrummet rymmer handfat, badrumsskåp, wc och en hörndusch med glasväggar. Det är klinker-plattor på golvet i brun nyans och helkaklade väggar vitt och beige.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 369:7

Om föreningen

Namn
HSB Brf Illern nr 285
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
235
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Illern består av 235 lägenheter och är en samfällighet tillsammans med 6 andra bostadsrättsföreningar. Tillsammans i samfälligheten förvaltas bl.a. sopanläggningar, 3 parkeringsgarage och gemensamma utrymmen.

Brf Illern ligger vackert beläget i Jarlaberg, Nacka, vid inloppet till Stockholm. Föreningens 235 lägenheter är uppdelade på två gårdar, gård 15 och 16, och ligger ca 10 minuter ifrån Stockholm. Hela området är barnvänligt med gångvägar mellan gårdarna och många lekplatser.
Inom gångavstånd finns Nacka Forum, skolor, Nyckelviken, ICA Maxi och mycket mer.

Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB. För att kontakta föreningen maila till: illern@comhem.se.

Föreningens ekonomi

Föreningen köper all el för fastigheterna och debiterar de boende för förbrukad el via avgiftsavierna. Debiteringen sker i efterskott och baseras på varje hushålls faktiska elförbrukning.
Det är inga planerade ändringar av avgiften inte heller några större renoveringar är inplanerade. OVK kommer att genomföras under oktober i år. (Ulf Roos Brf Illern 2016-09-21)
Brf har tecknat bostadsrättstillägg i Folksam för medlemmarna.

Renoveringar - Utförda och planerade

Renovering av tvättstugor och trappbelysning pågår.

Parkering

Samfälligheten i Jarlaberg äger tre garage. För att få hyra en plats i garaget måste du bo i Jarlaberg. Det finns platser utomhus och inomhus, med och utan motorvärmare, samt p-plats i bur. Sopning av garage sker två gånger om året och tidpunkt anslås i respektive garage.

Om du är intresserad av en p-plats i garaget kontakta Cemi på:
Tel: 0774 - 400 990 eller Email: info@cemi.se

TV/bredband

Brf Illern tilhandahåller, via Jarlabergs Samfällighetsförening, kabel-TV och bredband till alla hushåll. Kostnaden ingår i månadsavgiften för bostaden. I dag har Brf Illern ComHems utbud "Medium 8 Favoriter".

Gårdsplats/innergård

Gårdarna på gård 15 och 16 är medlemmarnas lilla trädgård där man kan vistas och umgås i en trevlig miljö. Föreningen har under de senaste åren förbättrat utemiljön och detaljplaneringen på båda gårdarna genom uppförda pergola under tak, utegrill samt ett antal utplacerade sittgrupper, anlagt nya rabatter, planterat buskar och träd. Skötsel av gårdarna sköts genom HSB Markservice försorg, inkluderande såväl snöskottning som beskärning av buskar och träd

Gemensamma utrymmen

Gårdslokaler, tvättstugor, bastu samt gästlägenheter har sedan en tid tillbaka ett digitalt bokningssystem, kopplat till bokningsterminalerna i respektive gårdshus. Bokning av tid sker med samma gula kodbricka som går till portarna.

Övrigt

Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB. (Medlemskap i HSB samt även i HSB Stockholm.)

För att kontakta föreningen maila till: illern@comhem.se.
Samfällighetsföreningens hemsida: http://jarlaberg.se/

Ekonomi

Andel i föreningen
0,34367%
Andel av årsavgiften är
0,34367%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Summa
300 kr

Elavtal
Föreningen tillämpar enhetsmätning av elförbrukningen för samtliga boende.
Föreningen köper all el och debiterar de boende för förbrukad el via avgiftsavierna. Debiteringen sker i efterskott och baseras på varje hushålls faktiska förbrukning. Avsikten med enhetsmätningen är att upphandla en större mängd el i syfte att få bästa möjliga pris samt minimera de fasta avgifterna.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
F
Energideklarationsdatum
2018-12-02

Uteplats/balkong

Stor balkong med milsvid sjöutsikt över hav och stad, trätrall och skjutbarafönster. Ingen insyn!

Övriga byggnader/utrymmen

Ett rymligt vindsförråd tillhör lägenheten. Det finns en tvättstuga på varje gård. Varje tvättstuga har totalt 4 tvättgrupper, 3 tvättgrupper med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp per grupp,samt en grovtvättmaskin. Gästlägenhet finns att hyra. Bastu finns för föreningens medlemmar. Cykel- och barnvagnsutrymmen finns vid sidan av vissa portar.
Föreningen har ett antal extra vinds- och källarförråd för uthyrning till medlemmarna. Förråden är mellan 3 och 12 kvm stora. Hyreskostnaden betalas månadsvis.

Uppsägningstid är 3 månader och vid avflyttning från föreningen upphör hyreskontraktet automatiskt. Kontraktet är personligt och kan inte överlåtas, kölista gäller. Om du önskar hyra ett förråd kontakta styrelsen, se anslag i portarna.

TV/bredband

Kabel-TV till via Com Hem. Kostnaden ingår i månadsavgiften

Leverantör: Com Hem

Parkering

Samfälligheten i Jarlaberg äger tre garage. För att få hyra en plats i garaget måste du bo i Jarlaberg. Det finns platser utomhus och inomhus, med och utan motorvärmare, samt p-plats i bur. Sopning av garage sker två gånger om året och tidpunkt anslås i respektive garage.

Garageplatser. 400 kr / mån. Till garageplatsen är det separat kö.
7 parkeringsplatser med eluttag. 300 kr / mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
4 mc-platser. 100 kr / mån.
Det a¨r tilla°tet att stanna 10 minuter pa° ga°rdar och tillfartsva¨gar. Dessutom fo¨r i/avstigning och i/avlastning under la¨ngre tid om detta sker under uppsikt minst var 10:e minut.

Separat kö.m du är intresserad av en p-plats i garaget kontakta Cemi på:
Tel: 0774 - 400 990 eller Email: info@cemi.se

För de som redan innehar en parkeringsplats finns nu en praktisk distansöppnare för garagegrindarna som öppnas med en dosa från upp till 10 meters avstånd. Distansöppnaren kostar 400kr per styck och är ett valfritt komplement till de nyckelbrickor som ingår till varje P-plats, de beställs genom Cemi, beställningsblankett hittar ni nedan

För besökare finns betalparkeringar utanför grindarna till garagen. För mer info se länken:

https://www.hsb.se/stockholm/brf/illern/boendeinfo/parkering/

Övrigt

Området
Jarlaberg är ett bostadsområde som ligger i Nacka ca 5 km söder om Stockholm. Bostadsområdet består av sju bostadsrättsföreningar och 22 privata radhus. Sex av bostadsrättsföreningarna är medlemmar i HSB Stockholm. I Jarlaberg finns strax över 1000 lägenheter. Mer info om Brf Illern hittar du på: brfillern.se

Jarlaberg har ett naturskönt läge i Nacka med närhet till Nyckelviken med grönområden och promenadstråk. Ner mot Stockholms inlopp ligger Nacka Strand med trevligt båtliv. I Nacka Strand finns även restauranger och fitnessanläggning. Inom gångavstånd nås Nacka Forum med sitt generösa utbud av butiker och service. I Jarlaberg finns även en mindre matbutik. Det finns många skolor, förskolor och dagis i området. Goda kommunikationer, endast ca 15 min med buss till Slussen. Det är ca 10 minuters gångavstånd till den populära pendelbåten som går till Nybroplan och Lidingö. För mer information besök www.jarlaberg.se och www.nacka.se

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 261 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 550 000 kr
Lägenhetsnummer
99-4285-2-166-3
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja*
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
63 kvm**

* Hissrenovering i Brf Illern kommer pågå under perioden augusti 2019 - januari 2020.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
1989
Uppvärmning
Fjärrvärme

Länkar

Området

Att bo i Nacka kommun

I Nacka bor du nära vatten och underbart vacker natur. Här har flera gamla industridistrikt som Kvarnholmen, Järla Sjö, Saltsjökvarn och Nacka Strand gjorts om till attraktiva bostadsområden. I Forum Nacka och Sickla köpcentrum finns allt du behöver vad gäller butiker och annan service.

I Nacka hittar du flera badplatser, och här kan du också åka ut med skärgårdsbåtarna på härliga utflykter runt om i övärlden. I Nacka finns flera stora naturreservat som till exempel Velamsund, Nyckelviken, Långsjön, Nackareservatet och Tattby. Här finns också badplats och möjlighet att grilla. På vintern är Nacka ett paradis för vintersportare. Nacka kommun plogar slingor på flera av isarna vilket lockar många långfärdsskridskoentusiaster.

Köpa eller sälja bostad i Nacka? Kontakta våra mäklare i Nacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Fyrspannsvägen 45

Fyrspannsvägen 45,
131 48 Nacka

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Annika Tottie

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 50

 • Extra kontaktperson

  Helena Ullhag

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 96