En av områdets bästa tvåor högst upp i huset!

Skärsätra, Lidingö

Pyrolavägen 54

På förhand
Avgift
3 382 kr
Antal rum
2
Boarea
59,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

En av områdets bästa tvåor högst upp i huset!

Bostaden är genomgående renoverad och planlösningen har ändrats. Planlösningen är allt annan än klassisk och överraskar på ett positivt sätt.

 • Ansvarig mäklare

  Hampus Åsén

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 22

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Vi erbjuder personliga visningar, kontakta ansvarig mäklare Hampus Åsén på 070-782 00 22 för mer information alternativt hampus.asen@bjurfors.se Varmt välkomna!

En av områdets bästa tvåor högst upp i huset, lugnt, ostört läge med ljust och fritt läge med vidsträckt utsikt! Interiör i genomgående fin kondition och suverän planlösning, fönster i motsatta väderstreck och välutnyttjade ytor. Bostaden är genomgående renoverad och planlösningen har ändrats. Planlösningen är allt annan än klassisk och överraskar på ett positivt sätt, resultatet är otroligt lyckat. Här erbjuds ett stilrent renoverat kök med full maskinell utrustning, utmärkt förvaring bakom vitt köksinredning, bänkskiva i grått som stilrent bryter av mot kakel i vitt. Köket är delvis öppet mot vardagsrummet vilket ger en stor social yta samt gott om utrymme för en trivsam middagsplats. Med extra stort sovrum får alla i familjen plats. Badrummet är lyxigt med bubbelbadkar, tvättmaskin och torktumlare sida vid sida under praktisk arbetsbänk. En stor inglasad balkong med lummig trevlig vy över trädtoppar och vatten. Stämningen känns tidlös, stilren, enkel och genomtänkt.

Här presenteras ett hem som överträffar det mesta - här är det bara att flytta in!

Interiör

VÄLKOMMEN IN:
När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande och ombonad atmosfär. Lägenheten har vackert ljusinsläpp i vardagsrummet tack vare stort fönsterparti. Bra förvaring i hall, och garderobsvägg i stort sovrum. Stilrent golv som är genomgående i bostaden, ger en varm och behaglig känsla. Infällda spotlights i kök och badrum.

MÖBLERBAR BALKONG:
Den stora inglasade balkongen nås från vardagsrummet. Här finns gott om utrymme för liten loungegrupp och växter. Lugnt, ostört läge med ljust och fritt läge med vidsträckt utsikt!

VARDAGSRUM:
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för en rejäl soffgrupp såväl som övrig möblering. Med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Social planlösning med delvis öppen planlösning mot kök.

KÖK:
Söker du ett extra rymligt kök, är det här köket komplett. Möbelsnickeriet i vitt. Mycket stilfullt med arbetsbänk i grått och stänkskydd i vitt kakel. Hög utrustningsnivå med integrerad kyl/frys & diskmaskin, mikro, ugn och induktionshäll. Som pricken över i plats för stor matsalsmöbel.

MASTER BEDROOM:
Från hall når du extra rymligt master bedroom. Här finns plats för extra bred dubbelsäng med sängbord på vardera sida. Från sovrummet når du platsbyggd klädförvaring och rummet har bra belysning.

EXKLUSIVT BADRUM:
Rymligt och extra stort helkaklat badrum. Stilrent vitt kakel på väggar samt stilrent grått klinkergolv. Wc, handdukstork, bubbelbadkar och tvättställ med förvaringsmöjligheter i kommod. Fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare sida vid sida under praktisk arbetsbänk

Till lägenheten disponeras ett förråd.

Lägenheten har totalrenoverats och nytt kök installerades 2018 .

Fakta

Fastighetsbeteckning

Hundlokan 2

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 382 kr

I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV och fiber via ownit.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,13112%
Andel av årsavgiften är
0,1362%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
89
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
59,5 kvm*
Bastu
Ja

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1962-1965

Energideklaration

Utförd
Utförd

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Skärsätra
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
604
Överlåtelseavgift
1628*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Stabil och välskött HSB-förening registrerad 1960. Föreningen består av 604 lägenheter. Området byggdes under perioden 1962-65. Pyrolavägen 47-55 och 26-64 färdigställdes 1962, Pyrolavägen 19-45 och 20-24 färdigställdes 1963 och Pyrolavägen 9-15 1966. Föreningen äger dessutom ett trettiotal lokaler i Skärsätra centrum. En aktiv pensionärsförening, föräldraföreningar kring förskolor och fritidsgård och en egen koloniförening finns också i området.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar:
2016 - Entreér utrustas med kodlås och porttelefon till lägenheterna
2016 - Arbetet med stambytet avslutades samt tvättstugan renoverades
2016 - Nytt gym byggdes
2016 - Renoverat bastu
2013-2016 Stambyte utfördes i föreningen.
2008 - Renovering av fönster.
2007 - Renovering av punkthusbalkonger. 2004 - Renovering av höghusbalkonger
2000 - Byte av låghusbalkonger
1982 - Fasadrenovering och tilläggsisolering

Parkering

Det finns ett kallgarage mellan Pyrolavägen 26 och 28 och ett garage under butiken i centrum med totalt 146 garageplatser. Garagehyra ca 404-807 kr/mån. Till garaget är det separat kö. Föreningen har också 412 parkeringsplatser. P-platshyra ca 180 kr/mån. Med eluttag ca 286 kr/mån. Till p-platsen är det separat kö. Det finns även 8 MC-platser, 3-timmars parkering på torget och 17 gästplatser för 24-timmars parkering mot betalning.

TV/bredband

I månadsavgiften ingår grundutbudet av kabel-tv via ComHem och fiber via Ownit.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns en stor gemensam tvättstuga på nr 28. Bastu och hobbyrum finns i anslutning till tvättstugan. Cykelförråd finns. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Föreningslokal för 40 personer finns under restaurang Cleopatra och kan hyras av medlemmar. Föreningen har även ett gym, där priset för medlemskapet är 100 kr per månad och läggas på den befintliga hyresavin. Medlemskapet gäller per lägenhet och de som är skrivna och boende på adressen.

Området

Att bo i Lidingö kommun

Välkommen att bo och trivas på Lidingö som även kallas för den gröna ön. Här finns stora möjligheter till friluftsliv året om med naturreservat att ströva i, golfbana, fina badplatser samt skidspår och slalombacke. Hälsa och friskvård står i fokus och varje år arrangeras Lidingöloppet, världens längsta terränglopp och seglartävlingen Lidingö Runt. Berömda Millesgården ger ro åt själen.

Service
Lidingö centrum är uppbyggt kring ett torg som skapar en trevlig småstadskänsla. Här finns både stora affärskedjor och mindre originella butiker samt flera trevliga restauranger och snabbmatsställen. Det finns också ett bibliotek, en teater och fritidsgårdar samt läkarmottagningar och folktandvård. En stor återvinningscentral finns i Stockby. Gångsätra har ett kommunalt inomhusbad och det finns flera bra utomhusbad på ön, Lidingövallen för olika aktiviteter samt ishall.

Skolor
På Lidingö finns fem skolområden med förskola och grundskola till årskurs nio. Det finns två kommunala gymnasieskolor. Här finns även fem fristående grundskolor samt Bosöns idrottshögskola.

Kommunikationer
Lidingöbanan har ändstationen Gåshaga längst österut samt i Ropsten där tunnelbanan ansluter. Det finns ett omfattande bussnät på ön samt reguljära båtförbindelser mellan Lidingö, Nacka strand och Nybroviken samt ut till Stockholms skärgård. Bryggplatser finns vid Klippudden, Larsberg och Gåshaga.

Köpa eller sälja bostad i Lidingö kommun? Kontakta våra mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Pyrolavägen 54

Pyrolavägen 54,
18160 Lidingö

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Hampus Åsén

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 22