Bostäder på Lidingö

Hitta din nya bostad i Lidingö kommun

Attraktiva bostäder till salu på Lidingö

Här hittar du alla våra lediga bostäder till på Lidingö just nu!

Gångsätra
1
 • Friliggande villa

  Gångsätra, Lidingö

  Adress
  Ceremonimästarvägen 4
  Utgångspris
  10 995 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  4
  Boarea / Biarea
  161 kvm / 19 kvm
  Tomtarea
  553 kvm

  Visning: 2018-08-23 17.30

Högsätra
1
 • Bostadsrätt

  Högsätra, Lidingö

  På förhand
  Adress
  Lillåkersvägen 47
  Pris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 692 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  72 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Torsvik
1
 • Bostadsrätt

  Torsvik, Lidingö

  Adress
  Torsvikssvängen 37
  Utgångspris
  5 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 316 kr
  Antal rum
  3,5
  Sovrum
  2
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2018-08-19 13.00 Boka här

Området

Att bo i Lidingö kommun

Välkommen att bo och trivas på Lidingö som även kallas för den gröna ön. Här finns stora möjligheter till friluftsliv året om med naturreservat att ströva i, golfbana, fina badplatser samt skidspår och slalombacke. Hälsa och friskvård står i fokus och varje år arrangeras Lidingöloppet, världens längsta terränglopp och seglartävlingen Lidingö Runt. Berömda Millesgården ger ro åt själen.

Service
Lidingö centrum är uppbyggt kring ett torg som skapar en trevlig småstadskänsla. Här finns både stora affärskedjor och mindre originella butiker samt flera trevliga restauranger och snabbmatsställen. Det finns också ett bibliotek, en teater och fritidsgårdar samt läkarmottagningar och folktandvård. En stor återvinningscentral finns i Stockby. Gångsätra har ett kommunalt inomhusbad och det finns flera bra utomhusbad på ön, Lidingövallen för olika aktiviteter samt ishall.

Skolor
På Lidingö finns fem skolområden med förskola och grundskola till årskurs nio. Det finns två kommunala gymnasieskolor. Här finns även fem fristående grundskolor samt Bosöns idrottshögskola.

Kommunikationer
Lidingöbanan har ändstationen Gåshaga längst österut samt i Ropsten där tunnelbanan ansluter. Det finns ett omfattande bussnät på ön samt reguljära båtförbindelser mellan Lidingö, Nacka strand och Nybroviken samt ut till Stockholms skärgård. Bryggplatser finns vid Klippudden, Larsberg och Gåshaga.

Köpa eller sälja bostad i Lidingö kommun? Kontakta våra mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.