Bostäder till salu i Vendelsömalm

Hitta din nya bostad i Vendelsömalm

Attraktiva bostäder till salu i Vendelsömalm

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Vendelsömalm just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Vendelsömalm, Haninge

  Adress
  Sturebergsvägen 1
  Utgångspris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  3 346 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60,5 kvm

  Visning: 2019-09-29 11.30

Området

Att bo i Vendelsömalm

Vendelsömalm ligger i Haninge kommuns nordöstra del, cirka 2,5 km nordost om Haninge Centrum. Kommundelen har cirka 7 000 invånare. Svartbäcksskolan har förskola, grundskola och särskola upp till årskurs 5 respektive 6. Vendelsömalmsskolan har undervisning från 5-6-årsverksamhet till årskurs 9. Till Svartbäcksskolan hör en 150-årig skolbyggnad som nu är skolmuseum.

Genom Vendelsömalm passerar ett flertal busslinjer. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö, Stockholm C och Gullmarsplan. Vendelsömalm gränsar till Tyresta nationalpark och naturreservat, och ligger på cykel- och promenadavstånd från Tyresta by. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus. Bollplaner och lekplatser finns på flera platser och i Vendelsömalmsgropen centralt i området finns boll- och idrottsplaner. Friluftsbad finns vid Ramsjön strax öster om Vendelsömalm.

Köpa eller sälja bostad i Vendelsömalm? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.