Granlunda, Trelleborg

Rådmansgatan 6A

Såld, 2018-10-31
Avgift
4 665 kr
Antal rum
3
Boarea
81 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4

 • Ansvarig mäklare

  Marie Kullberg

  Fastighetsmäklare
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0704-24 40 10

Bilder

Mycket trevlig lägenhet på attraktiva Granlunda. Rådmansgatan 6A - Bjurfors
Välkomna till denna fina lägenhet belägen på bottenvåningen. Rådmansgatan 6A - Bjurfors
Ljus bra hall med bra förvaringsmöjligheter. Rådmansgatan 6A - Bjurfors
Välplanerat kök med gott om förvaring. Rådmansgatan 6A - Bjurfors
Ljust arbetsvänligt kök. Rådmansgatan 6A - Bjurfors
Bra plats för matbord. Rådmansgatan 6A - Bjurfors

Området

Att bo i Norra Trelleborg

Trelleborg är centralort i Trelleborgs kommun och stadens huvudnäringar är hamn – och industriverksamhet. Här hittar du det goda boendet nära havet. Den tre mil långa kusten är fantastiskt vacker med vyer som nästan får dig att tappa andan.

I norra Trelleborg finns många vackra grönområden och parker. Östervångsparken anlades 1938 och har såväl alléer av vackra träd som långa fina rosenrabatter. I en del av parken finns en bassäng för barnen, och runtom finns gott om plats att koppla av eller kanske njuta av en medhavd picknick på sommaren.

För en aktiv fritid erbjuder Trelleborg mycket. Här har du nära till bland annat Söderslättshallen och Vångavallen. Vångavallen är en stor fotbollsanläggning som även är hemmaplan för Trelleborgs FF och IFK Trelleborg. Söderslättshallen är medelpunkt för inomhussporterna i staden.

I norra delarna av Trelleborg finns gott om skolor och bra kommunikationer till andra orter i området. Du tar dig snabbt till centrum där du kan besöka museum, bibliotek och hitta all tänkbar service och shopping. I närheten finns också den vackra Albäcksskogen och Dalabadet. På Lillevång brukar man arrangera en vårfest med en massa lekar för barnen. Knäckekärr är ett lugnt område i utkanten av staden, perfekt för familjer med nära till skolor och till centrum.

Köpa eller sälja bostad i Norra Trelleborg? Kontakta Bjurfors mäklare i Trelleborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.