Staffanstorp

Hitta din nya bostad i Staffanstorps kommun

Nordanå
1
 • Villa

  Nordanå, Staffanstorp

  Nyproduktion
  Adress
  Görshögsvägen 9, Tomt 57
  Pris
  3 741 825 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2-5
  Boarea
  107 kvm
  Tomtarea
  599 kvm
Nämndemansgården
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Nämndemansgården, Staffanstorp

  På förhand
  Adress
  Nämndemansgården 12 A
  Utgångspris
  1 250 000 kr
  Månadsavgift
  4 081 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Staffanstorp - Centrum
2
Stora Uppåkra
1
 • Friliggande villa

  Stora Uppåkra, Staffanstorp

  Adress
  Stora Uppåkravägen 101-10
  Utgångspris
  8 300 000 kr
  Antal rum
  10
  Boarea / Biarea
  364 kvm / 40 kvm
  Tomtarea
  4937 kvm

Området

Att bo i Staffanstorps kommun

Staffanstorp och Hjärup ligger strax söder om Lund. Landskapet domineras av den flacka Lundaslätten och här finns Sveriges bästa jordbruksmark. Omgivningarna erbjuder många naturområden och våtmarker med stor artrikedom. Här har du utmärkta kommunikationer till de större städerna i Öresundsregionen. Kommunen har också mycket att erbjuda när det gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Här finns möjlighet att prova på bowling, ridning, skytte, miniracing, hunddressyr och scouting. För den som är historiskt intresserad rekommenderas ett besök till Uppåkra, Sydsveriges största och fyndrikaste järnåldersbosättning.

I Hjärup finns bostadsområdet Jakriborg där husen är utformade som en modern efterlikning av en medeltida hansastad. Bland de små slingrande gatorna och det charmiga lilla kullerstenstorget finns det mesta du kan önska dig vad gäller service. Varje år håller man en uppskattad julmarknad med olika delikatesser och gediget hantverk, och man har även cirkus, loppmarknader och mycket annat. Från Hjärup tar du dig på bara några minuter med Pågatåget till centrala Lund.

Köpa eller sälja bostad i Staffanstorps kommun? Kontakta Bjurfors mäklare i Staffanstorp! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.