Enplanshus med friköpt hörntomt

Videdal, Malmö

Nolhögsgatan 11

Utgångspris
2 995 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
652 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
94 kvm

Visning

 • tisdag 26/6, KL 18:00 - 18:30

  Bokad visning.

Boka visning

Enplanshus med friköpt hörntomt

Unik chans att få köpa ett välbevarat enplanshus med friköpt tomt beläget på en hörna. Här finns möjligheten att sätta din egna prägel. Välkomna!

 • Ansvarig mäklare

  Ola Petersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 62

 • Extra kontaktperson

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Bilder

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På lugnt läge ligger detta enplanshus med en boarea på 94 kvm med uteplats och trädgård i skönt läge. Huset är väldigt välhållet och välskött. För er som vill får ni givetvis renovera och sätta er egna prägel på bostaden. Optimal planlösning med tre sovrum och stora sällskapsytor. Till huset tillhör förråd, garage och en egen uppfart. Fin och uppväxt hörntomt som är friköpt. På trädgården finns ett uterum.

I denna östra del av staden är du nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city men även Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana och motorvägen som tar dig bl.a. till Malmö Airport och Öresundsbron. Perfekt för dig som pendlar! För barnen finns bra skolor så som den eftertraktade Husieskolan, Bäckagårdsskolan och Videdalsskolan i en lugn del av staden där många andra barnfamiljer och äldre personer bor. Närliggande Toftanäs kompletterar den pulserande cityhandeln inne i Malmös stadskärna.

Varmt välkomna!

Interiör

Rumsbeskrivning: Välkommen till detta charmiga hus på härlig hörntomt med garage och bra planlösning.

Innanför dörren möts vi av en praktisk hall med plats att hänga av sig ytterkläderna och två garderober.
Mot höger öppnar hallen upp mot ett allrum med plats för matbord som har utsikt mot husets framsida. I hall och allrum ligger det ett parkett på golvet och väggarna är tapetserade.

Direkt till vänster sett från hallen finns ett sovrum, i sovrummet består golvet av parkett och väggarna är tapetserade.
Vidare till vänster, från hallen sett, når vi vardagsrummet som är i direkt anslutning till trädgården. Här är det parkett på golvet, tapetserade väggar samt stora fönsterpartier. Via altandörren når vi den stenlagda uteplatsen och trädgården som ligger i soligt söderläge.

I anslutning till allrummet i husets mitt finns köket som är av äldre modell. Välhållna vitvaror bestående av kyl, frys (2015), spis (2010) och fläkt (2010). Här är det plastmatta på golvet och ingång till ett av sovrummen.
De båda andra sovrummen är rymliga och praktiskt placerade med en klädkammare emellan. Idag finns ingången till klädkammare från ett av sovrummen men i originalutförandet från båda, enkelt att återställa för den som vill. Sovrummen har tapetserade väggar och parkett på golvet.

Badrummet är rymligt, har dusch, toalett, tvättmaskin, handfat och ett stort fönster.

I trädgården finns ett praktiskt förråd och tillsammans med ert vinterbonat förråd/kontor/extra sovrum med egen ingång från trädgården och garaget. Vidare ger garaget plats för en bil.

Trädgården är placerad på en hörna och är till största delen täckt av gräsmatta och har många soliga uteplatser att njuta av. Vi finner även ett inglasat uterum på trädgården perfekt för samkväm med nära och kära.
Välkommen!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Olshög 4

Övriga byggnader/utrymmen

Uterum
Förråd

TV/bredband

TV-antenn

Adsl-modem

Ekonomi

Taxeringsvärde
1 646 000 kr
Byggnadsvärde
660 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
1961
Fasad
Tegel/träpanel
Grund
Krypgrund ventilerat
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong i golvbjälklag
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Papp
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
3-glas

Dödsbo. Säljes med friskrivningsklausul.

Ombyggnad, Renoveringar

1976 Tillbyggnad av varmförråd
1989 Byte fönster till 3-glas
2014 Rullstolsramp
2015 Ny ytterdörr
2000 Uterum Santex
1998 Installerat fjärrvärme

Tomt

Friköpt tomt som är belägen på en hörna. Totalt 652 kvm.

Planbestämmelser

Tomtindelning (1960-01-13) Stadsplan (1959-06-30)

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
2 995 000 kr
Rum
4
Boarea
94 kvm
Tomtarea
652 kvm

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
5 000 kr
Värme
18 800 kr
Renhållning
1 900 kr
Vatten/Avlopp
2 125 kr
Summa
27 825 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Länkar

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Köpa eller sälja bostad på Videdal? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ola Petersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 62

 • Extra kontaktperson

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04