Inflyttningsklar 3:a med solig balkong i sydväst!

Västra Hamnen, Malmö

Mastgränd 28

Utgångspris
2 895 000 kr
Avgift
3 784 kr
Antal rum
3
Boarea
71 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Inflyttningsklar 3:a med solig balkong i sydväst!

Bo med stil i denna inflyttningsklara trea högt upp på femte våningen med öppna sällskapsytor och balkong i soligt sydvästläge! Välkommen hem!

 • Ansvarig mäklare

  Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 50

 • Extra kontaktperson

  Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Bo med stil i denna inflyttningsklara trea högt upp på femte våningen med öppna sällskapsytor och balkong i soligt sydvästläge!
Välkommen hem!

På femte våningen med hiss finner vi denna optimalt planerade lägenhet. Här bjuds du på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med väl tilltagna sällskapsytor för såväl soffgrupp som matplats. Tack vare det moderna byggåret erhåller vi här en komplett uppsättning av stilfulla vitvaror i såväl kök som badrum. För att inte nämna den härliga sydvästbalkongen där du njuter av för-
och eftermiddagssol från tidig vår till sen höst. Allt detta med nya ytskikt i form av modern ekparkett, vita bredspacklade väggar och helkaklat i badrum. En mycket praktisk och modern bostad som passar utmärkt för såväl familjen som paret.

Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Tio minuter till centralstationen för pendlaren. Runt hörnet finner du Bo01-bryggan/Scaniabadet, volleybollplaner samt Vanna Beach!

Varmt välkommen på visning!

Interiör

Välkommen till Västra Hamnen och Mastgränd 28.

Hall/Entré: Rymlig hall med garderob och städskåp direkt till hands. Ljusa väggar pryder entrén tillsammans med vacker ekparkett på golv. Här finns plats för avhängning.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med fransk balkong. Ljus färg pryder väggarna och på golvet vilar vacker ekparkett. Rummet erbjuder stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus hela dagen. Här ryms förslagsvis matbord, soffgrupp, mediamöbler, bokhylla, och ytterligare möblemang om så önskas.

Kök: Stilrent kök som samspelar med vardagsrummets sällskapsytor. Vita luckor och svart bänkskiva i laminat. Vitt kakel som passar fint till de vita ytskikten. Köksutrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, spiskåpa, kyl och frys. Allt i sin helhet från 2016. Här finns även plats för det större matbordet.

Badrum: Rymligt stilrent badrum med vita helkaklade väggar och svart klinkergolv. Badrumsutrustningen består av spegel, kommod och underskåp, blandare i både dusch och tvättställ, toalettstol, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare (Siemens).

Sovrum 1: Stort härligt sovrum med förvaringsmöjligheter i form av rymliga garderober och linneskåp. Fönsterpartier som skänker rikligt med ljus. Vita väggar och ekparkett på golv. Som pricken över i:et ges här en rymlig balkong i sydväst!

Sovrum 2: Barnrum, arbetsrum eller gästrum, rummet med oändligt många användningsområden. Rosa väggar och ekparkett pryder golvet. Här finns även garderober för förvaring.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Rymlig balkong om ca. 9 kvm i soligt sydvästläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca. 3 kvm.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 784 kr

I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer för kabel-TV, IP-telefoni (ej samtalskostnad) och bredband om ca 180 kr/månad.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,4196%
Andel av årsavgiften är
1,4196%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 895 000 kr
Lägenhetsnummer
7-1404
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja*
Rum
3
Boarea
71 kvm**

* Från markplan.

** Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
245 kr
Försäkring
190 kr
Summa
435 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2016

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
62
Energideklarationsdatum
2018-06-14

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Mynta i Malmö
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
77
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1628*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Mynta i Malmö består av 77 bostadsrätter och 1 lokal med hyresrätt. Fastigheten fördelar sig över adresserna Västra Varvsgatan 21A-C och Mastgränd 28. Föreningen bildades 2015 och huset stod klart för inflyttning 2016. AMC sköter föreningens ekonomiska förvaltning och SBC sköter föreningens tekniska förvaltning. Föreningens tomt är friköpt.

Ekonomi:
I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat 2019-09-25.

Föreningen tillåter juridiska personer men varje ansökan prövas av styrelsen.
Föreningen tillåter delat ägande som medlemskap.

Bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring, och behöver inte finnas på medlemmens hemförsäkring.

Övrigt:
Föreningens medlemmar har kostnadsfritt medlemsskap i Sunfleet fram till 2026-12-01. Det som ingår är Sunfleets medlemsskapsnivå Small. Som medlem i Sunfleet kan du boka lådcyklarna som står i garaget (pris: 10 kr/timme), och hyra Sunfleets bilar i hela Sverige. För mer info om priser för bilhyra, se Sunfleets hemsida.

Barnvagnsförråd finns i källaren vid trapphusen Västra Varvsgatan 21A, 21B och på Mastgränd 28.

Cykelförråd finns i anslutning till garaget.

Ovan information är inhämtad från årsredovisning samt representant från styrelsen. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfmynta.se. Slutgiltig köpare uppmanas kontrollera ovanstående information med föreningen.

Renoveringar - Utförda och planerade

Det finns inga större utförda eller planerade renoveringar då huset är nybyggt. Kontrollerat med styrelsen 2019-09-25.
Byggnaden samt bostäderna har en garantitid från Ikano. Tiden varierar beroende på vad garantin avser. Nyligen har en 2-årsbesiktning på lägenheterna gjorts.

Parkering

I föreningen finns 53 garageplatser som kostar ca 865 kr/månad. Kösystem tillämpas. För att ställa sig i kö kontakta garage@brfmynta.se.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till ComHem (TV, Bredband, telefoni). Hastighet: 100 Mbit/s.

Gårdsplats/innergård

Innegården är en gemensamhetsanläggning som föreningen delar med Brf Murgrönan. På gården finns även några odlingslotter där boende i huset själv kan odla.

Området

Att bo i Västra Hamnen

Det som började som en vision om att skapa en ny typ av boendemiljö har vuxit fram som en spännande stadsdel som sjuder av liv. Under sommarhalvåret drar Västra Hamnen och Dockan åt sig särskilt många besökare. Malmöbor och andra skåningar kommer kanske för att ta ett dopp utmed den långa strandpromenaden. Minst lika många, också utländska turister, fascineras året om av den varierande arkitekturen i boendemiljön där Turning Torso står lika tydlig som ett utropstecken – här är det!

Västra hamnen är en ekologiskt hållbar stadsbebyggelse och den började ta sin form under bostadsmässan Bo01, som hölls sommaren 2001. Syftet med mässan var att visa upp för allmänheten hur övergiven industrimark kunde förvandlas till bostadsområden med affärer, restauranger, hotell och kontor i en levande miljö. Den otillgängliga kustremsan förvandlades också till en mötesplats med utrymme för lekplatser, parker, skateramper, motionsstråk och brygghäng.

Ambitionen att skapa en levande stadsdel infriades verkligen. Idag är Västra Hamnen ett mycket attraktivt bostadsområde där förskolor och skolor hör till Malmös mest uppskattade. Här finns också all service, som t ex apotek, gym och matbutiker. Även flera topprestauranger har etablerat sig här lockade av möjligheten att bjuda gästerna på en upplevelse utöver det vanliga. Flera har borden precis utmed kajkanten och serverar förstås gärna fisk- och skaldjursrätter. Det är också enkelt att vara nära naturen i Västra Hamnen. De boende uppskattar möjligheten att ta ett kvällsdopp vid Scaniabadet och njuter av solnedgången i sundet vid Öresundsbron.

Idag är västra hamnen känd för sin spännande arkitektur med landmärket Turning Torso som stor turistattraktion. Den imponerande 190 meter höga byggnaden har satt Malmö på kartan och besökare från såväl Sverige som övriga världen kommer för att beskåda den.

Granne med Västra Hamnen ligger Dockan. Namnet på området är hämtat från förr då just varvsindustri och Kockums dominerade kustområdet. Nu är det ett trevligt bostadsområde som definieras av flervåningshus med närkontakt till vattnet, restauranger och en fri sikt ut mot horisonten. Den ursprungliga båtdockan har återanvänts och förvandlats till en attraktiv småbåtshamn. Man kan som boende parkera båten utanför porten.

Blandningen av gammalt och nytt är ledord i utformningen av Dockans miljö och flertalet äldre byggnader har fått nya användningsområden, bland annat har Malmö Högskola sin verksamhet i en gammal ubåtshall. Studenter blandas också med kontorsanställda då många små företag men även större internationella sådana har kontor i området. Även Bjurfors har sitt huvudkontor här.

Köpa eller sälja bostad i Västra Hamnen? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Västra Hamnens 3 bästa

3
 • Årstiderna By The Sea
  Gourmetmat från havet vid havet
 • Stapelbädden
  Skateboardpark och kreativt centrum
 • Bar Italia
  Kafé med den godaste italienska glassen

Karta

Mastgränd 28

Mastgränd 28,
211 76 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Patrik Tegnhammar

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0739-20 66 50

 • Extra kontaktperson

  Andrés Villalobos

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 70

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Masttorget 5
  Pris
  3 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 910 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Västra Varvsgatan 27
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 231 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Västra Varvsgatan 16E
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 938 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrätt

  Västra Hamnen, Malmö

  Adress
  Lilla Varvsgatan 19A
  Utgångspris eller Högstbjudande
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 958 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  51 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Västra Hamnen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Lägatan 21
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 913 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!