Bjurfors Exklusiv presenterar en fantastisk cityvåning mitt på Triangeln med underbara uteplatser.

Triangeln, Malmö

S:t Johannesgatan 3A

Exklusiv
Budgivning pågår
Utgångspris
6 495 000 kr
Avgift
6 288 kr
Antal rum
5
Boarea
142 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
7 av 8
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Bjurfors Exklusiv presenterar en fantastisk cityvåning mitt på Triangeln med underbara uteplatser.

Den höga placeringen, uteplatserna och det enorma ljusinsläppet gör bostaden svårslagen.

 • Ansvarig mäklare

  Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 02

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Video/Bilder

Förstklassig cityvåning
Söderläge med vacker utsikt. S:t Johannesgatan 3A - Bjurfors
Söderläge med vacker utsikt
Underbar utemiljö. S:t Johannesgatan 3A - Bjurfors
Underbar utemiljö
Öppen planlösning. S:t Johannesgatan 3A - Bjurfors
Öppen planlösning
Stora fönsterpartier i fokus. S:t Johannesgatan 3A - Bjurfors
Stora fönsterpartier i fokus
Matplats/Vardagsrum. S:t Johannesgatan 3A - Bjurfors
Matplats/Vardagsrum
Gårdsvänd balkong. S:t Johannesgatan 3A - Bjurfors
Gårdsvänd balkong

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På sjunde våningen i Malmös mest kulturtäta område finns en sann cityvåning med generös boyta och underbar utemiljö. Känslan i bostaden är genomgående modern med stora glaspartier som låter ljuset flöda in maximalt. På detta höga läge bjuds det på fri utsikt över såväl anrika fastigheter som moderna, helglasade fasader. Det är svårt att bo mer centralt än såhär. I fastighetens bottenplan ligger Triangelns köpcentrum och på andra sidan gatan ligger Triangelns station, som tar dig hela vägen till Köpenhamn om så önskas. Utanför dörren väntar mängder av upplevelser inom kultur, mat, nöjen och shopping. Våningens fem rum är enhetligt inredda och optimalt fördelade; kök i öppen planlösning med sällskapsytor, 3–4 sovrum och 2 badrum, varav ett har tvättmöjligheter. På sommaren njuter du på de fantastiska uteplatserna som tillhör lägenheten. Den underbara terrassen i soligt söderläge om hela 25 kvadratmeter passar perfekt till sommarens grillningar och fikastunder medan balkongen i väst inbjuder till avkoppling i kvällssolen. Låt dig svepas med i denna citydröm.

Interiör

MALMÖS KULTURMECKA. På Triangeln samsas anrik och modern arkitektur på ett alldeles förträffligt vis. Vackra S:t Johannes kyrka och de omgivande fastigheterna från förra sekelskiftet tillför stämning medan glaskupolen påminner om dagens smidiga kommunikationer. Från Triangelns station tar du dig till andra sidan stan på ett ögonblick och till Köpenhamns puls på knappa halvtimmen. När det gäller kultur och nöjen står området runt Triangeln i en klass helt för sig själv. Friisgatan, som ligger runt hörnet, har utnämnts som Malmös nya kulturstråk. Folkets Park, kulturhuset Mazetti, KB, Panora och Malmö Opera är ytterligare några viktiga mötesplatser i Malmö. Förutom det mer traditionella shoppingutbudet i köpcentret, vimlar det av butiker med bland annat antikviteter, retromöbler, delikatesser och mode i omedelbar närhet. De matintresserade har både nära till spännande ingredienser i matbutikerna runt Möllevången och det stora restaurangutbudet. Trots det starka cityläget kan du njuta av många närliggande grönområden och parker för sköna promenader. Det saknas inte heller sport- och träningsaktiviteter för den som vill leva aktivt.

LJUS ENTRÉ. Hissen tar dig upp till sjunde våningen som bjuder på allt annat än en traditionell utsikt. Här befinner du dig högt ovanför takåsarna och kan ta del av Malmös varierande arkitektur. En ljus entréhall välkomnar dig med grått klinkergolv, vita väggar och infälld takbelysning. Till höger finns en rymlig garderob med skjutdörrar för ytterplagg och skor samt ytterligare garderober med gott om förvaring i extra hall. I anslutning till hallen finns ett smakfullt badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork och en duschhörna med glasväggar. Till vänster om hallen når du köket som förenas i en social planlösning med vardagsrummet och matplatsen. Köket är luftigt och har en stilren inredning med vita falsade skåpsluckor, vitkaklade väggar och gråa bänkskivor. Samtliga vitvaror i köket kommer från Husqvarna. På golvet ligger en parkett som är genomgående för hela lägenheten, med undantag för badrum och hall. Köket har en härligt öppen planlösning mot vardagsrummet, som ligger centralt placerat i lägenheten och domineras av stora fönsterpartier mot väst. Mellan kök och matplats finns en altandörr som leder ut till en fin balkong med kvällssol, som löper längs hela vardagsrummet. En nisch på balkongen ger en perfekt hörna med plats för en mysig soffa. Blickar du till vänster ser du det vackra kyrktornet som pekar upp mot skyn.

LJUSSPEL. Det spatiösa vardagsrummet, som rymmer både matplats och soffgrupper, badar i ljus från de nästan heltäckande glaspartierna på rummets västra sida. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum med gott om garderobsutrymme och ett fönster mot väster. Från vardagsrummet nås också det stora allrummet, som i dag används som ett luxuöst sovrum med arbetshörna, förvaring och stora garderober. Här finns utgång till en underbar terrass i söderläge med trädäck om hela 25 kvadratmeter, som lätt blir ett extrarum sommartid. Terrassen är överbyggd vilket ger ett praktiskt skydd från såväl sol som regnstänk. Här finns det gott om plats för matplats, grill, loungeområde och krukplanteringar. En oas mitt i stan.

I anslutning till vardagsrummet nås en separat hall som leder till våningens badrum med tvättmöjligheter samt två sovrum. Badrummet är inrett enligt samma manér som det i entrén, med grått klinkergolv, vitkaklade väggar och tvättställ med kommod men med fristående badkar. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och praktiska skåp ovanför. Båda sovrummen har vita väggar, parkettgolv och underbar utsikt.

På S:t Johannesgatan 3a får du ett modernt boende med magisk utsikt, optimal planlösning och ljuvlig utemiljö.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kaninen 33

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kaninen 33
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
93
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kaninen 33 bildades 2012 i samband med byggnationen och är belägen på S:t Johannesgatan 3 A - M. Fastighetens byggnader är uppförda 2013 av NCC Boende AB. Föreningen är äkta och äger fastigheten. Det finns 93 lägenheter i föreningen varav samtliga innehas med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

Avgiftshöjningar
Avgiften har varit oförändrad sedan 2013 och inga planerade höjningar finns i dagsläget (2019-03-07).

Medlemskap
Styrelsen strävar efter en hållbar förening med aktiva medlemmar och önskar vid ansökan om medlemskap att medlemmen skall bo och vara mantalsskriven i sin lägenhet. Juridiska personer accepteras ej som medlemmar.

Fastigheten är fullvärdesförsäkring hos Moderna försäkringar. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens försäkring.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar (2019-03-07)

Renoveringar - Utförda och planerade

Inget utfört eller planerade renoveringar finns förutom årligt underhåll. Kontrollerat med styrelsen (2019-03-07).

Parkering

I området råder boendeparkering. Föreningen har inga egna garage- eller parkeringsplatser. Finns dock många parkeringsplatser i området.
I garaget, Triangelns köpcentra, som är beläget under föreningen finns möjlighet att hyra garageplats för personbil och MC. Därifrån går en hiss direkt upp till gårdsplanen. Som boende i Brf Kaninen 33 kan du hyra plats här för 1000kr/mån. I dagsläget finns det lediga platser (2018-08-28). För mer information kontakta https://www.pmalmo.se.

TV/bredband

Föreningen är ansluten via fiber till TV, telefon och bredband 10/10 via Telia Triple Play.

Gårdsplats/innergård

Brf Kaninen 33 har även tillsammans med Brf Kaninen 31 en vacker innergård med vackra planteringar och sol större delen av dagen. Föreningen tillhandahåller en större grill (el) för föreningens medlemmar. Den större terrassen är beläggen i höghuset våning 7, här är grillning och rökning tillåten. Den mindre solterrassen med solstolar är belägen på våning 8 ingång trappa A. Med ingångar från gården finns cykelrum, miljörum och låst barnvagnsrum.

Gemensamma utrymmen

Varje lägenhet har sin egen tvättmaskin och torktumlare, varför inga gemensamma tvättstugor finns. Alla lägenheter har ett lägenhetsförråd. Förrådet tillhörande lägenheten är stort och i direkt anslutning till triangelgaraget. Gästlägenhet med pentry, WC och dusch är belägen omedelbart till höger när man kommer in på gården från hissarna. Denna kan nyttjas av föreningens medlemmar till en mindre kostnad och bokas via föreningens hemsida.

Till varje lägenhet ingår ett lägenhetsförråd.

Övrigt

Besök gärna föreningens hemsida: www.Kaninen33.se
Kontakt: styrelsen@kaninen33.se

Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning, hemsida samt en representant i styrelsen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Uteplats/balkong

Terrass om 25 kvm i söderläge
Balkong om 12 kvm i västerläge

TV/bredband

Tv och bredband via Telia, tillkommer avgiften med 208kr/månad.

Parkering

I området råder boendeparkering. Föreningen har inga egna garage- eller parkeringsplatser. Finns dock många parkeringsplatser i området.
I garaget, Triangelns köpcentra, som är beläget under föreningen finns möjlighet att hyra garageplats för personbil och MC. Därifrån går en hiss direkt upp till gårdsplanen. Som boende i Brf Kaninen 33 kan du hyra plats här för 1000kr/mån. I dagsläget finns det lediga platser (2018-08-28). För mer information kontakta https://www.pmalmo.se.

Månadsavgift

Avgift/hyra
6 288 kr

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 208kr/mån för tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,5787%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
6 495 000 kr
Lägenhetsnummer
A1601
Våningsplan
7 av 8
Hiss
Ja
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
142 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Utöver avgiften tillkommer det kostnader för el och försäkring. Dessa kostnader är individuella för den boende.

Byggnadssätt

Byggår
2013

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
91

Området

Att bo vid Triangeln

På Triangeln samsas vackra bostadshus från tidigt 1900-tal med modernare affärsbyggnader från 1980-tal och nutid. Här bor man mitt i centrum nära shoppinggator, köpcentrum, restauranger och ett stort kulturutbud. Från Triangelns kan man ta sig genom Malmö med den underjordiska järnvägsstationen Citytunneln som är sammanlänkad med tågstationen som går hela vägen till Köpenhamn. Triangeln har ett optimalt läge för pendlare och tvättäkta stadsbor.

Triangelns landmärke är utan tvekan den 69 meter höga hotellskrapan som byggdes 1989 med 20 våningar, då under namnet Sheraton. Byggnaden är Malmös fjärde högsta. Intill hotellet finns köpcentret Triangeln som inhyser både stora kedjor och mindre butiker. Södra Förstadsgatan är huvudgatan som leder hela vägen ner mot Möllevången. Triangeltorget leder vidare ner mot Malmös gågata, Södra Förstadsgatan. På hotellets sida tar Östra Rönneholmsvägen vid som sträcker sig hela vägen mot Malmö Opera. I de vackra sekelskiftesfastigheterna inryms bland annat delikatessbutiker, juvelerare och restauranger.

Friisgatan har benämnts som Malmös nya kulturstråk och är en hett eftertraktad adress för både bostadsinnehavare, butiksägare och kulturverksamheter. Gatan sträcker sig hela vägen från Triangeln till Folkets Park, där man bland annat passerar biografen Panora, kulturhuset Mazzetti, KB och Malmö Stadsarkiv. Utöver detta finns det mode- och inredningsbutiker, kaféer, restauranger och en fransk delikatessbutik. Korsar man Södra Förstadsgatan mot S:t Johannesgatan kommer man så småningom vidare till konsthallen, operan och Intiman. På vägen vilar man ögonen på vackra S:t Johannes kyrka som byggdes 1907 och är i jugendstil, som många av de kringliggande byggnaderna är. Kyrkans ena torn än nästan lika högt som hotellet på Triangeln.

När man bor vid Triangeln har man kultur, nöjen och shopping rakt utanför dörren. Många pendlare väljer att bo här på grund av Triangelns tågstation och Citytunneln. Den underjordiska kommunikationslösningen stod färdig år 2010 och är nu en av Europas mest trafikerade stationer, då det går både snabbt och smidigt att pendla lokalt och regionalt. På mindre än 30 minuter tar man sig via Kastrup vidare till Köpenhamn.

Köpa eller sälja bostad vid Triangeln? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Triangelns 3 bästa

3
 • Gourmetboulevarden, Östra Rönneholmsvägen 6
  Ett stycke Frankrike anas i de tre charmiga butikerna som säljer ost, kött och bröd
 • Casual Streetfood, Spångatan 32
  Här tillagas streetfood från grunden med stor passion i en intim lokal
 • Malmö Retro, Friisgatan 16
  Här frossar man i ett brett utbud av retro- och designmöbler i fint skick

Karta

S:t Johannesgatan 3A

S:t Johannesgatan 3A,
211 46 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mathilda Skoglund

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 02