Helt nyproducerad 3:a på attraktiva Slussen - färdigställs juni 2019!

Slussen, Malmö

Konduktörsgatan 9

Utgångspris
2 695 000 kr
Avgift
3 896 kr
Antal rum
3
Boarea
74 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Helt nyproducerad 3:a på attraktiva Slussen - färdigställs juni 2019!

Unikt tillfälle att bli ägare till denna helt nyproducerade 3:a om 74 kvm med många fördelar! Bostaden är under byggnation och färdigställs i jun 2019

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Bilder

. Konduktörsgatan 9 - Bjurfors
Säljarens egna bild. Konduktörsgatan 9 - Bjurfors
Säljarens egna bild
Säljarens egna bild. Konduktörsgatan 9 - Bjurfors
Säljarens egna bild
Säljarens egna bild. Konduktörsgatan 9 - Bjurfors
Säljarens egna bild
Säljarens egna bild. Konduktörsgatan 9 - Bjurfors
Säljarens egna bild

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Unikt tillfälle att förvärva en av de mest attraktiva 3:orna i Brf Nils 24 med tillträde redan i juni i år. Här erbjuds såväl stor söderbalkong med utsikt över innergården som fler kvadratmeter än många andra treor i projektet. Bostaden har en generös och flexibel planlösning. Du kan enkelt välja bort ett sovrum till förmån för större umgängesytor. I lägenheten finns ett rymligt kök med egen matplats vid fönstret. Stort sovrum om 14 kvm med hel skjutdörrsgarderob. Lägenheten är inredd med modernt Vedumkök med vita luckor och en stilren eklamell-bänkskiva, vitvarorna kommer från Siemens. Köksutrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt dubbel kyl- och fryskombination. Vidare finns ett toppmodernt och ljust badrum med en tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Konduktörsgatan är en populär adress på efterfrågat läge med gångavstånd till innerstadens liv och rörelse. Ett stenkast från Caroli och Drottningtorget med sitt breda utbud av restauranger och butiker. Här bor du på optimalt pendlingsläge med Centralstationen en kort promenad bort och goda bussförbindelser vid Värnhemstorget.

Bostaden är just nu under byggnation och färdigställs preliminärt i juni 2019. För mer info, vänligen se projektets hemsida:

https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/skane/malmo/slussen/nils/

Kontakta mäklaren vid intresse!

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, läge söder.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns garage under husen och man har tillgång till eget lägenhetsförråd samt gemensamt barnvagnsförråd och cykelförråd. Hit når du med hissen från alla våningsplan. Lägenhet 5-1401 har sitt förråd i trapphus 6, dvs under gårdshuset. Förrådet är ca 3 kvm.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 896 kr

I avgiften ingår värme, kallvatten, TV, bredband och ip-telefoni. Obligatoriskt tillägg avseende Telia triple play om 220 kr/mån är inkluderat i avgiften. Förbrukning av varmvatten mäts individuellt och debiteras separat.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,83%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 695 000 kr
Lägenhetsnummer
51401
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
74 kvm*

* Areauppgift enligt ekonomisk plan.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2019*

* Under byggnation.

Om föreningen

Namn
Brf Nils 24
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
127
Antal lokaler
5
Överlåtelseavgift
1163

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Nils 24 i centrala Malmö! Föreningen består av två stycken bostadshus med 5-6 våningar innehållande sammanlagt 127 lägenheter. Föreningens ekonomiska förvaltare är i dagsläget JM. Föreningen har fem lokaler för uthyrning i gatuplan avsett för kontor eller butiksverksamhet.

Här har man verkligen lyckats skapa en lika trivsam och harmonisk miljö såväl ute som inne. Bakom Nils urbana fasad döljer sig en lugn, grönskande innergård med attribut som påminner om de kringbyggda gårdarna i närliggande stadsdelen Rörsjöstaden. Balkongerna vetter mot innergården och därmed solen i söder och väster.

Husets volym skapar en bastant barriär mot staden utanför och håller trafikbrus och folkliv på avstånd. Gården är privat med låsta grindar som håller obehöriga ute och ger en trygg lekmiljö för de små. Gröna häckar och gräsytor omger uteplatser och trädgårdstäppor i entréplan. Mitt på gården finns sandlek för de minsta. Även entréer och trapphus utformas för att skapa en välkomnande känsla med generösa höjder och vacker belysning. Här kan du hitta lugnet mitt i staden.

Mätare för individuell varmvattenmätning finns till varje lägenhet. Debitering efter faktiskt förbrukning samt kostnad för mätning och administration som fördelas med lika belopp per lägenhet.
Respektive bostadsrättsinnehavare skall teckna eget abonnemang och svara för kostnaden för följande som inte ingår i årsavgiften: Hushållsel inklusive samt utökat bredband, samtalsavgifter telefoni samt utökat TV-abonnemang.

Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar men har en preliminär plan att höja avgifterna successivt för att upprätthålla en sund ekonomi. Vänligen se den ekonomiska planen för mer info.

Delat ägande accepteras, den boende skall äga minst 10%.
Juridiska personer accepteras normalt inte av föreningen men frågan bedöms från fall till fall.
Föreningens tomt är friköpt.

Hemsida: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/skane/malmo/slussen/nils/

Parkering

Föreningen har 86 st garageplatser finns för uthyrning samt 3 mc platser. Kostnad för garage är 1100 kr/mån och för mc-plats 500 kr/plats och mån. I dagsläget finns lediga p-platser (2019-04-04).

TV/bredband

Telia triple play. Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Gemensamma utrymmen

Övernattningsrum, cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd och städrum finns.
Alla lägenheter har förråd som ingår. Extra lägenhetsförråd finns att hyra.

Länkar

Området

Att bo i Malmö City

I Malmö City går livet i takt med storstadens puls med allt man kan önska vad gäller shopping, service, skolor, nöjen, kaféer och restauranger. Samtidigt utmärker sig områden som alla har en egen speciell karaktär vad gäller boende, livsstil och tillgång till de oaser som kan vara lövgröna eller havsblå. Hela Öresundsregionen och särskilt Malmö är attraktivt som bostadsort, populariteten fortsätter att stiga och det är särskilt de centrala delarna som lockar mest.

Det finns över fem kilometer kanaler i centrala Malmö idag och utmed dessa uppskattade vattenvägar finns vägar, parker, kontor och bostadshus. Malmö fick sitt stadsbrev år 1275 och redan då hade bebyggelsen växt utmed vattnet i flera århundraden. Drottningtorget, som uppfördes på 1800-talet, ligger vid det som var dåtidens shoppingområde, ”torggatan” Adelgatan. Nu för tiden hålls här den populära Bondens Marknad där närproducerade varor lyfts fram. Vid torget finns en boulebar samt en populär glassbutik där alla varianter av glass och sorbet tillverkas för hand. Längre österut fanns Slussen och där ligger nu flerfamiljshus uppförda från början av 1900-talet och framåt.

Gamla staden är det område som klarade sig bäst under rivningsboomen på 1970-talet och idag finns det många charmiga flerfamiljshus av äldre sort vid gatorna runt Stortorget och Lilla Torg likväl som nyskapande restauranger som gör avtryck på den gastronomiska kartan. Runt Lilla Torg ligger också flera designbutiker och nöjeslivet är intensivt på sommarhalvåret då uteserveringarna ramar in ytan av kullersten.

Till det gamla Malmö hör också naturligtvis slottet Malmöhus. Det byggdes på 1500-talet och inramas av kanaler och växtlighet. Malmö är känt som ”parkernas stad” och de gröna oaserna med lekparker och kaféer finns i nästan alla områden. Malmöhus ligger i Slottsparken men det finns totalt 15 större parker i staden.

När man bor i Malmö City ligger det mesta bara en promenad eller cykeltur bort. I kvarteren i områden som Lugnet och vid Kapellplan finns flera köpgator och gallerior, t ex Hansacompagniet, Caroli City och Triangeln. I området Rådmansvången, där bostäder blandas med butiker och kontor, finns också en viktig förklaring till varför så många pendlare väljer att bo i Malmö City, nämligen Triangelns tågstation. Den underjordiska kommunikationslösningen stod färdig år 2010 och är nu en av Europas mest trafikerade stationer, då det går både snabbt och smidigt att pendla lokalt och regionalt. På mindre än 30 minuter tar man sig via Kastrup vidare till Köpenhamn.

Köpa eller sälja bostad i Malmö City? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Malmö Citys 3 bästa

3
 • Slottsträdgårdens kafé
  TV-kocken Tareq Taylors gröna fik
 • Paddla kanot
  Kanalturen går förbi 6 parker och under 20 broar
 • Malmö Konsthall
  Svensk och internationell samtida konst

Karta

Konduktörsgatan 9

Konduktörsgatan 9,
212 12 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Simon Wall Sanktnovius

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 92

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Slussen, Malmö

  På förhand
  Adress
  Slussgatan 9
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  6 128 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  118 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!