Genomgående fyra på över 100 kvm

Rosengård, Malmö

Von lingens väg 25

Pris
1 095 000 kr
Avgift
6 503 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
0
Boarea
102 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Genomgående fyra på över 100 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Jacob Friberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 08

Bilder

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På tredje våningen i grönskande kvarter, finns här en genomgående fyra med stor inglasad balkong. På bra läge, nära till Rosengårds centrum, har du nära till mycket. Det finns härifrån mycket bra förbindelser och du tar dig snabbt ner till city.
I bostaden finner vi väl tilltagna rum, fräscha och renoverade badrum, bra med förvaring och en bra planlösning. Vi finner ett kök i mörklackerad ek, 3 sovrum & ett stort och ljust vardagsrum i två väderstreck.

Välkomna på visning

Interiör

Kök
Till vänster från hallen finns bostadens kök. Här ligger klinker på golvet, vitt kakel över diskbänken & mörkbruna skåpsluckor i trä. Kyl/frys och spis/ugn i rostfritt. Från köket har ni utsikt över den gröna innergården.

Sovrum 1
Används idag som barnrum. Ljusa, målade väggar och en heltäckningsmatta täcker nu golvet. Det finns dock parkettgolv under om man vill ha det istället. Rummet kan också användas som till exempel kontor eller liknande.

Vardagsrum
I det stora och rymliga sällskapsrummet ligger ett brunt parkettgolv som följer genom lägenheten från hall och ut i resten av rummen. Väggarna är vita och här finns plats för både stor soffgrupp och matgrupp. Stora fönster i två väderstreck finns här, som ger ett ljust rum med härligt ljusinsläpp.

Sovrum 2
Används idag som ett andra vardagsrum, men kan självklart användas som ett sovrum som det vanligen görs. Valmöjligheten finns och det är lätt att möblera och inreda med de vita väggarna och parkettgolvet. Härifrån kan man komma ut till den inglasade balkongen som är stor och det finns här plats för både lounge-möblemang och matbord.

Sovrum 3
Vitmålade väggar med en fondvägg i en varmare lite mörkare ton. Samma golv som leds genom bostaden, man kommer ut till balkongen härifrån också.

Badrum 1
Det större badrummet rymmer ett stort trekantsbadkar, tvättställ och ett högt skåp i mörkbrunt trä. Här finns också en handdukstork och toalett i vitt. På golvet finns mörkt klinker och väggarna kläds av stora, ljusa kakelplattor. Ett fräscht och rymligt badrum.

Gäst WC
Här finns en toalett, spegelskåp och tvättställ. Golvet har en mörkbrun klinker i olika kulörer och detta finns också på en av väggarna. Resten är kaklade med beige kakel.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Ida
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
738
Överlåtelseavgift
1120
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheterna Länsassistenten 1-3 och Länsrevisorn 1-3 vilka innehåller 738 lägenheter och 2 lokaler. Fastigheterna innehas med tomträtt.
Föreningen har 305 garageplatser och 388 utomhusplatser.

Kommande underhåll och nyinvesteringar:
Föreningen ser över underhållsplanen för tillfället

Från föreningens nyhetsbrev 2018-10-04:
"Vi har nu besiktat alla de gamla projekten och gått igenom underhållsplanen. Föreningens ekonomi är god trots bedrägeriet. Det kommer inte behövas någon avgiftshöjning alls under 2019! Det ser positivt ut även för kommande år. Vi återkommer med en femårig prognos."

Sedan den 1 mars sköter Bredablick Förvaltning AB´den tekniska förvaltningen & vicevärdstjänsten åt Brf Ida.

Föreningen tillåter sk. delat ägande, dvs. när det finns två ägare till lägenheten, varav endast den ena bor i lägenheten. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.

I samband med överlåtelse önskar föreningen utföra en tillsyn.

Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning och hemsida.
Besök föreningens hemsida: http://www.hsb.se/malmo/ida

En slutlig köpare uppmanas kontrollera uppgifterna med föreningen.

Månadsavgift

Avgift/hyra
6 503 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,18118%
Andel av årsavgiften är
0,18118%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 095 000 kr
Lägenhetsnummer
691
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
102 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Köpa eller sälja bostad på Rosengård? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Von lingens väg 25

Von lingens väg 25,
213 70 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jacob Friberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 08

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Von lingens väg 124
  Utgångspris
  945 000 kr
  Månadsavgift
  6 309 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  95 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Widells väg 3
  Utgångspris
  795 000 kr
  Månadsavgift
  5 453 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!