Riseberga

Hitta din nya bostad på Riseberga

 • Friliggande villa

  Riseberga, Malmö

  Besiktigad
  Budgivning pågår
  På förhand
  Adress
  Syster Astrids gata 40
  Utgångspris
  5 195 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea
  154 kvm
  Tomtarea
  909 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättsparhus

  Riseberga, Malmö

  Adress
  Tallbackegatan 12
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  6 191 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  119 kvm

  Visning: 2018-05-06 16.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Riseberga, Malmö

  På förhand
  Adress
  Framhällagatan 20
  Utgångspris
  5 995 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea / Biarea
  134 kvm / 147 kvm
  Tomtarea
  998 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Riseberga, Malmö

  På förhand
  Adress
  Gullbackegatan 13
  Utgångspris
  4 895 000 kr
  Boarea / Biarea
  105 kvm / 117 kvm
  Tomtarea
  700 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Husie

I Husie bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du är nära natur och grönområden. Här finner du områden som Jägersro med travbana och stort köpcenter och gemytliga Kvarnby med vackra hus och golfbana med 18 hål. Området är perfekt för pendlare då du på kort tid tar dig ut på motorvägen och vidare över Öresundsbron till Köpenhamn.

Östra Malmö är populärt att bosätta sig för dem som vill bo lite utanför stan men med direkt närhet till centrala delarna och service och kommunikationer. Tack vare Östra Malmös läge är området perfekt att bo på för den som pendlar. På bara några minuter befinner du dig både på ringvägen för vidare färd in mot stan eller ut på motorvägen. Detta gör att många som pendlar till Köpenhamn väljer att bosätta sig här. Även Malmö City Airport finns på pendelavstånd.

Bosätter du dig i Kvarnby får du verkligen njuta av naturen på nära håll. I direkt anslutning till bostadsområdet finns Kvarnby GK. En 18-hålsgolfbana som är väldigt populär bland Malmöborna. I gamla Kvarnby by finns också Kvarnby folkhögskola. Området är barnvänligt, lugnt, behagligt och nära till kommunikationer. Med närheten till såväl förskola som grundskola, blir det enkelt för barnfamiljen.

I stadsdelen Husie ligger områdena Röda Höja, Vita Höja och Gula Höja. Här bor du högt över havet eftersom Höja är Malmös högsta naturliga punkt. Här finns både småhus och flerfamiljshus. Södra Sallerup som ligger öster om yttre ringvägen består till största delen av landsbygd och gårdar. Här finns också Wowragården, en gammal korsvirkesgård som numera är museum, samt Södra Sallerups kyrka från 1100-talet.

Riseberga och Virentofta är två populära bostadsområden. Här finner du bra skolor i ett lungt och skönt område. Dina grannar består av barnfamiljer blandat med äldre personer. Från Riseberga och Virentofta kan du utan problem cykla till jobbet i centrala Malmö.

Jägersro är inte bara en trav- och galoppbana. Strax intill finns ett idylliskt villaområde samt en del nyare småindustrier och kontorslokaler. Jägersro Center erbjuder omväxlande shopping med en mängd olika butiker under samma tak. Precis intill Jägersro ligger villaområdet Stenkällan. Området består i huvudsak av friliggande villor från 1960–1970-talen. Området är döpt efter en äng på Västra Skrävlinge bys mark.

Köpa eller sälja bostad i Östra Malmö? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.